Komentari

bigg.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • bigg

    @alkion, @pegy - nadam se da sam vas bar nakratko umirio, nastavak slijedi :-)

    avatar

    04.05.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Aaa, na Doccasu si bio, hehhehe... Porto mi je mljac, mljac, mljac. Imam doma još jednu preživjelu bocu. Otvorenu, of course. Svakim danom sve je manje porta u njoj.

    avatar

    04.05.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • lu-lu

    ja bih u Portugal!

    avatar

    04.05.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • lolina

    gdje grudi rastu? hehehhe

    avatar

    04.05.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    sad mi se putuje jako, a Portugal je jedna od mojih top 5 destinacija koje još nisam posjetila. i znaš, ima i u zg mjesta gdje se pleše salsa, bome ima se šta za vidit:) idem sad malo odmorit oči pa vidit dalje što još Peru muči...

    avatar

    04.05.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • manana

    B O K . Z A K O N B L O G.

    avatar

    04.05.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • pegy

    Malo si se iskupio :)), ali ako je ovo jedan od dva ovomjesečna posta, onda znači da je ostao još samo jedan. Što nije dobro. :)) Tko zna, možda se i predomisliš. :) Ovim opisom ljepotica nisi me namamio da dođem u Portugal. :)) Ali išla bih se malo isplesati. Volim plesati, a ovdje kod nas baš se i nema gdje dobro (osim na vjenčanjima i doma uz brisanje prašine :)). Ne znam zašto su nestali svi oni disco klubovi, a i plesnjaci iz vremena naših mama i tata. Skrenula sam malo s teme. :) U svakom slučaju, reklo bi se da ti u Portugalu nije bilo nimalo dosadno. :))

    avatar

    04.05.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • bigg

    @pegy - Neka te ne razočara moj opis ljepotica. Nije sve baš tako crno, našla bi se i koja zgodna za tebe ;-) Plesnjaci još uvijek postoje, samo što niti je više glazba u njima onakva na kakvu bih ja plesao, a niti je u njima generacija s kojom bih plesao. :-)

    avatar

    05.05.2006. (08:09)    -   -   -   -  

  • bigg

    @lolina - na trupu? a što ti je sad tu čudno? :-)

    avatar

    05.05.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    pravo da ti kazem, svaka prica iz Portugala mi je bolna, jer jako zelim ic tamo jednom :) al ova je super ;)

    avatar

    05.05.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • manana

    Napiso sam post sad mi napiši komentar. C O O L B L O G .

    avatar

    05.05.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    hahahahahah...odličan putopis!!! ;))))))))))))))) a tek ono električnim stupovima, ranjenim krmačama, sisama na stupu, testosteron tipu kome se skrtaio za 2 cm ...buahahahhahahah :)

    avatar

    05.05.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    ej, volim ovaj tvoj portugal. jednom sam čak počela i jezik učiti. vrijeme da nastavim.

    avatar

    07.05.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ne, tvoj savršen opis ljepotica je u redu, ali mene više zanimaju ljepotani. :))) A gdje se to postoje plesnjaci? Osim onih techno i rave. :) U mom kraju toga nema, društvo mi se možda i skupilo. :)

    avatar

    07.05.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • 906090

    baš sam u prošlom postu htjela pitati kako ti se čine cure a vidim sad si se toga dotaknuo. inače ne gledam žene, (kao ove iz tvoje priče :), ali isto sam u španjolskoj očekivala nekakve zamamne sinjorite od kojih neću moći doći i ja na red na malo flerta, kad ono - niske i nekako nabijene, il bez vrata il bez stuka....a muški maksimalno narastu do 165cm.

    avatar

    08.05.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • alkion

    Iscrpno, sveobuhvatno i nadasve nadahnuto. Hvala. Eto sada baš i nemam neku potrebu za odlaskom u Lisabon. Što sam htio vidjeti sada sam posredno doživio i do sledeće žalje bit će dosta... nadam se??? :)))

    avatar

    08.05.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Meni ovo zvuči kao dobra zabava, a ti samo stojiš sastrane kao promatrač... ;-))

    avatar

    11.05.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • Roko

    Lisboa madrugada.....muito obrigado mr.bigg..

    avatar

    15.05.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    :))) ovo mi je osvježilo dan!

    avatar

    17.05.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (18:44)    -   -   -   -  

  • JA ŠTIT STOJKOVIĆ 1.

    DRAMA U HRVATSKOJ



    Država tone a funkcioneri se izmjenjuju?



    U četvrtak 18. veljače 2010., sa Pantovčaka definitivno otilazi stari predsjednik RH Stjepan Mesić, a na njegovo mjesto dolazi novo izabrani predsjednik Ivo Josipović. Po Ustavu i tradiciji predsjednik je šef države, šef izvršne vlasti, vrhovni komandant oružanih snaga i motor zakonodavne vlasti, tj. šef svih glavnih službi u zemlji. Na kraju krajeva, izvana u „domovini“ ništa se nije promijenilo, osim toga što se izmjenjuju politički funkcioneri. Tako prenoseći začarane probleme: nezaposlenost, bijedu i ljudski strah,…, neimaštinu, u isti začarani krug. Velika urota u Hrvatskoj i dalje traje, dok u zemlji tame svijetla nema.



    Talas antifašizma



    Josipović je obećao Hrvatima da će biti „svjetlo“ i da u mračni naš zavičaj dolazi vedrina. Bukvalno, neposredno nakon Mesića dolazi svjetlo, što znači Mesić je bio teška tama. Tako bi to bilo po izjavama Josipovića. Što mislite Mesić kao „tama“ podržao je i izabrao Ivu Josipovića za svjetlo. U tome svemu ima tu puno kontradiktornosti. No, hrvatskom narodu očito nije to važno, jer služanski duh kod njega se nije izmijenio. Naše društvo svakodnevno zapada u sve gore i katastrofalnije probleme. Nije važno što se problemi ne rješavaju, važno je da se mijenjaju naše vođe i gazde.



    Nevolje i teška stvarnost



    U ovim olovnim i tmurnim vremenima nitko ne drži otvorene oči pred dvjema opasnosti i mnogi ne shvaćaju njihovo užasno značenje za egzistenciju hrvatskog naroda. Mislim da svaki normalni Hrvat svoju zemlju Hrvatsku smatra, da u njoj bi se trebao razvijati standard i da u njoj treba vladati lijepi život. Do tada, i uprava, a i političko vodstvo, moralo bi ispunjavati tu „rajsku svetinju“, što se podrazumijeva samo po sebi. A ne da nas se gura u propast i zadužuje u svijetu. Koliko su, međutim, bile velike opasnosti, i političke poteškoće koje nam ina-gura-cija donosi? Sama riječ govori nam da na čelu naroda je „guru“, vrač, mag… Ja sam općeg političkog mišljenja da tu riječ i ceremoniju treba izmijeniti.



    Hrvatski narod je do kosti poražen



    Dok se bivši komunistički šefovi tako izmjenjuju kao na traci „elevatora“, velikih ambicija za promjenama nema. Svaki pametni i normalni Hrvat u vlastitoj zemlji postao je žrtva budala i nerazumnih ljudi, odnosno „krvnika i zločinaca“. Pitam se: Zašto mnogi ljudi to ne vide? Da u vrhu vlasti su nam diletanti i demagozi, prevaranti i lažovi,…, lupeži i muljatori,… Ako se nitko jednom riječju protiv toga ne izražava, ne buni i prosvjeduje, što se trebamo čuditi kakva će nam biti onda i daljnja budućnost. Narode čuvajte se darova i kad ih „predsjednici“ nose. Gospodarstvo je u raspadu, a darovi su nam „svjetlo“, ne politička rješenja i napredak.





    U Bjelovaru, 12. 02. 2010.

    C R O A T I A

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    Branko Stojković



    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56



    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    13.02.2010. (18:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...