Komentari

uraljamanyc.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • lorraine

    E pa sad ja nisam ta koja moze odgovorit za Heineken ko i ti:))))...a glede volontiranja,a jebalo ih vise...volontiraj u skoli (mom helper),pa ajd u crkvi (aha kako ne),pa daj dodji tamo di se hrana dili...jebate,jos ce mi i dica trebat volontirat:))))

    avatar

    04.05.2006. (04:22)    -   -   -   -  

  • Starcatcher

    To ti je Brazilac reka jer otvaramo 13.6 protiv Brazila... Dakle Croejsa-Brazil...a i kako smo u istoj skupini - i jedni i drugi pucamo za vrh...Ma eto njima prvo a dosta nama i 2. misto,glavno da idemo dalje... ;-) Iman i ja priju Brazilku ovde,bit ce zestoko...

    avatar

    04.05.2006. (05:00)    -   -   -   -  

  • LokalPatriot

    ne znam za Heineken al' za karlovačko našlo bi se volontera ;-))

    avatar

    04.05.2006. (06:56)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Naravno da ćeš bit kontra šefa Brazilca! Bar 13.6! Light pivo, WTF?!?!?!?! A što se volontiranja tiče, a jebiga, dušo, Amerika je obećana zemlja i tamo su svi sućutni i milosrdni prema beskućnicima, penzićima, bolesnima, bla... dakle, navikni se i kad si u Americi ponašaj se ko Amerikanka. Sorry, sorry, nisam mogla odoljeti da ne dolijem malo ulja na Amerika-obećana-zemlja-vatru koja još uvijek tinja. Čekaj da se Catcher javi. :)))))))))) A sad za ozbach: stupidan mi je koncept kad je volontiranje nešto što se mora, mrzim to i to mi je jako licemjerno. Ako je firmi baš stalo da pomaže ljudima, nek daju lovu i nek uprava sama uzme kaciole u ruke, pa nek dili fažol, juhu, whatever! Užasno mi je to što u stvari nemaš mogućnost odbijanja takvih poslova. Zamisli kako bi te samo gledali da kažeš da nećeš. Btw, jel se može odbit sudjelovanje u tome?

    avatar

    04.05.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Daj dođi k meni volontirat ja trebam pomoć ;)))

    avatar

    04.05.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • estrogena

    tamo se to zove volontiranje a ovdje prisilni rad:))

    avatar

    04.05.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • druz

    A ne znam sto bih rekao za ovo volontiranje. Ja sam protiv i koncerata za gladne u Africi jer mi je to sve licemjerno. Uostalom cemu odrzavati nesto sto je neodrzivo. Ovo sluzi samo sefovima kao promocija i sluzi za mazanje ociju, a problem je u sustavu i dok su jedini pokusaji ovakve akcije nista se nece promijeniti. Heineken je katastrofa pivo. Uostalom kako dobro pivo moze biti iz zemlje koja nema ni postenih planina gdje bi mogao biti izvor kvalietetne vode.

    avatar

    04.05.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • Ingo

    aj se ti nama vrati. ovdje nema takvog licemjernog i laznog samaricanstva. bezveze ti je ta obecana zemlja. i kak ti sef moze biti brazilac ? jel oni ne beru pamuk samo ?

    avatar

    04.05.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • Ingo

    e da, i sve sto je rekao 'druz' i ja mislim :) ... kad vec nemam svoje misljenje :)

    avatar

    04.05.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Nama sad 'oce uvest da radimo prekovremeno i da ne dobijemo nikakav toil, dakle, za dzabe. Pa ne mogu vjerovat! Podic cemo seljacku bunu, majke mi. Ljuta sam sad, idem se 'oladit.

    avatar

    04.05.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • vasilisa

    reci da ces pomagat siromasnim imigrantskim hrvatskim majkama koje jadne ne govore engleski pa ne znaju di se osvrnit za nac potporu sire zajednice a i ne znaju nikoga pa nemaju s kim progovorit po cili dan i triba im neko za moralnu podrsku i pomoc s djecom - onda dodji meni pomoc pa cemo nas dvi ic bancit, a muz ce cuvat dicu! to ce bit u funkciji "moralne podrske"!

    avatar

    04.05.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • stefica cvek

    ajme meni sve ste krivo svatili, ma znan kad je dan D, ali mi je bilo smisno sta mi je sef napomenija da necemo navijat za isti tim, mislim meni se to podrazumijeva :-)) a ovo volontiranje. ma to je jedna lipa ideja, samo je ja iskarikiram, naravno da firma daje novce i imaju razne kampanje za skupljanje novaca,a uprava igra golf, posto ja ne mogu platit upad na golf moram u kuhinju, tipa svak napravi koliko moze, tipa sta vi date mi cemo matchovat..i naravno da se moze odbit, ali kud svi turci .. .Nebi virovali kad bi rekla da se svak bavi nekim dobrovoljnim radom ovde, od onoga ucenja starijih engleski do davanja juhe javnim kuhinjama..eben ih altruisticne..

    avatar

    04.05.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ma čekaj, ako je dobrotvorni rad toliko raširen po Americi kako onda tumačiš iskrivljene vrijednosti u društvu?! Ovako kad gledam, čini mi se da tamo sve majka tereza do majke tereze, a ono... Ko je tu, odnosno tamo, lud?!

    avatar

    04.05.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  • stefica cvek

    e sad kad bi ti ja pricala niko mi nebi virova..najbolje da dodes pa vidis :-) ali je dobrovoljni rad je rasiren, i svi daju novce za nesto..i koje iskrivljene vrijednosti ?? po meni je gore doma nego ovde.

    avatar

    04.05.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • beštijica

    jeeel? aj dobro, moran te samo upozorit da kad budeš slijetala u ZG rezerviraš bar dva dana za kavu da stignemo izmijenit sve opservacije na tu temu. ;)

    avatar

    04.05.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • bobelline

    uvik to možeš nazvat outsource- anjem. bar bolje zvuči. volontiranje jel.

    avatar

    04.05.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Pa, što se tiče tog volontiranja, to je jedan oblik filantropije, a u tome su Ameri daleko ispred Evropljana. Stvar je logična. Amer kad se obogati, dio toga "vraća" društvu, na ovaj ili onaj način. A što radi Evorpljanin kad se obogati ? Otprilike: "A jebi ga, država mi je uzela (barem) 50 % onoga što sam zaradio (a Ameru 30 %, a i manje ako ima dobrog odvjetnika), pa nek se ona bavi sa siromasima a ja ću sam uživati u ovome što mi je ostalo" :-))))

    avatar

    04.05.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • barba

    ja volontiram za sebe...komu sve, komu nista:))

    avatar

    06.05.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • borgman

    Zaljubljenost je stanje gledanja kroz naočale , koje sve negativno promjene u nevidljivo, a ostatak prikažu u veselim bojama. Na sreću ili nesreću ljudskog roda zaljubljenost traje neko vrijeme, a onda splasne. Za sada uživaj u bojama.....:-) A što se tiče volontera, to je dosta jednostavan način "skidanja grijeha" u društvu koje je okrenuto zgrtanju materijalnog. Ti imaš osjećaj da radiš nešto dobro, a država to ne mora platiti. Oboje sretni...iako da se ne potroši toliko $$$$ u naoružanje i ratovanje, ne bi bilo potrebe za tvojim volontiranjem...zatvoreni krug zar ne? A inače, izuzev toga, pomaganje drugima smatram jednom od osnovnih zadaća čovječanstva i temeljem ljudskosti, naravno, pomaganje na način koji je željen, a ne nametnut.

    avatar

    06.05.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • stefica

    @borgman, aj da ti napokon odgovorim na svom blogu :-) slusaj..mogu ja tebi sad tupit kako to zapravo funkcionira, i koliko se izdvaja za sirotinju, i koliko oni dobivaju misecno, i kako im je onda sve placeno...ali ti bi opet osta pri svome, jer vec imas izgraden stav koji ti nista nece prominit. Vjerovatno nisi primijetija, ali moj blog nije niti malo ozbiljan, vise je zajebantski, pa cak i ono sta bi tribalo mozda ozbiljno pisat iskarikiram..I sta fali zgrtanju materijalnoga - to se na mom faksu zvalo eco 101?? svi pljucaju po tome, a od necega se mora zivit, evo i ti ocito imas kompjuter, sta je falilo obicnom papiru i olovci?

    avatar

    06.05.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • borgman

    Na moju veliku sreću komp mi je alat za moj rad:-) (sredstvo stalne edukacije, rada i zabave:-))) Papir i olovka...davni su bili ti lijepi dani, kada sam svoje priče pisao na papiru, svojim sitnim jedva vidljivim slovima (dalekovidnost). Naravno, ni u jednom trenutku mi ne pada pokvariti tvoj image...zajebancija prije svega. Ma malo smo kršili koplja, sada ćemo s time praviti čačkalice, a uz malo sreće prodamo ih u novi WTC:-))))

    avatar

    06.05.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    kod nas sve kasni, pa i ovo vrhunsko licemjerje još nije uzelo maha. umjesto da posegnu u svoje džepove i napune socijalne fondove, vlasnici firmi zahtijevaju od svojih radnika da besplatno rade za siromahe. dobra fora, mamicu im eksploatatorsku!

    avatar

    09.05.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...