Komentari

ob.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • vakuum

    kako dječje, iskreno... sretan si... priznaj! :)

    avatar

    04.05.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • lolina

    baš je slatka curka!!...book uživajte mi u današnjem danu!!!;)))

    avatar

    04.05.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • Helix

    Bravo malena, dobra i slatka curica! (preslatko mi je ono: ja sam skoro naj sretnija curica na svijetu:)) A što se tiče mraka u ranijim postovima - ako je to slika onoga što nas okružuje, onoga što čini tvoj radni dan, tvoj profesionalni život, onda je to jednostavno realnost. Od toga ne treba bježati, zatvarti oči, staviti glavu u pijesak. Neće to nestati. Učinimo ono što možemo. Ako svatko u svojoj domeni najpoštenije i najiskrenije učini sve što može, neki pomak nabolje se mora desiti. Meni je posebno teško kad se priča o školstvu, o nastavnicima koji za vrijeme nastave čitaju novine, koji su grubi s učenicima, koj ne shvaćaju da pred sobom imaju djecu. Znam da ima i učenika raznih, dolaze iz najrazličitijih porodica, ima ih neodgojenih pa i nasilnih. ALI - oni su ipak još uvijek djeca. 12 godina školovanja - ja mislim da su još uvijek dkeca. Ja ne mogu za dijete reći da je zlo, da je bezobrazno, da ga samo kaznom treba odgajati. Zašto mi je posebno teško - jer sam školovana za rad u odgojno- obrazovnom procesu, a nikad mi jednostavno nije dana mogućnost da radim. Neću sad duljiti, ali zaista je tako, uvijek je onaj tko je odlučivao imao neki razlog da mene previdi ili ne vidi. A svim srcem sam željela raditi s djecom. (rekli bi talijani: mi sono un po" sfogata - ne zamjeri)

    avatar

    04.05.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    ponosan? uživaj u tome.

    avatar

    04.05.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • sitke

    @ vakuum- guilty as charged @ lolina- hvala - drago mi je da si nazad @ helix- baš mi žao što nisi dobila priliku raditi u sruci ; imala bi što dati djeci @ carica- ponosan ! hoću , hvala.

    avatar

    04.05.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Mala ti je zakon!: ))) Dečja iskrenost doista se ne može porediti ni sa čime! Sva sam se raznježila dok sam ovo čitala! Lijep vikend sa svojom obitelji da ga provedeš, ja ti to od srca želim!: )))

    avatar

    06.05.2006. (02:16)    -   -   -   -  

  • Sprdancija,zejebancija i drugo

    Blog ti je zakon.Svi postovi su dobri.Pozdrav!!!

    avatar

    06.05.2006. (08:23)    -   -   -   -  

  • alkion

    I bi svjetlo... Napokon djeca nam i moraju biti svjetlo, pa ona su nam budućnost htjeli mi to ili ne. :)))

    avatar

    07.05.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...