Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Mima

    Prekrasna, prekrasna priča.I mudar zaključak tamo gdje je ljubav i sloga, tu nikakva politika nema utjecaja. Ne postoji snaga koja to može razoriti. To je upravo ono čemu učim svoju djecu: snazi koja počiva u obitelji, sreći koju nalazimo u svojim korijenima.Miru i sigurnosti koji iz toga proizlaze.

    avatar

    02.05.2006. (17:23)    -   -   -   -  

  • @pple

    Znala sam, znala sam...tako je to draga moja kad si dio velike, ogromne obitelji iz koje je svatko svojim putem krenuo i teško je sa svima kontakte održavati, a kamoli se družiti. Ovim novim generacijama želim bolji i čovječniji svijet na kojem god kontinentu bili. Da znaš, ovo me tako jako raznježilo...krv nije voda...

    avatar

    02.05.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • BW

    lijepo je da si se vratila puna pozitivnog dojma i da vam je bilo prekrasno,kako je lijepo imati veliku obitelj ma gdje god bili i živili i ja bi putovala.pusa tebi ja sam dobro morala bi doć kod tebe na jednu masažu mislim da mi je od kralježnice.pusa tebi.

    avatar

    02.05.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • zmajka

    ***Mima: rijetki smo koji ne učimo djecu mrziti iz bilo kog razloga. Al' nas ipak ima. I to je važno! ***@pple: i ti si njen dio, naturalmente! ***BW: samo dođi! Ako je samo kralježnica, onda je svo zlo u tome. Hoću reći, nije strašno, da se lako riješiti!

    avatar

    02.05.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ja imam tu sreću da nemam rasutu rodbinu, bar ne onu bližu. Moje kćeri imaju na 5 min hoda, svoju nonu, nonota, pranonu, na 20 min hoda didu i baku, pranona, druga, i pranono na 20 min vožnje, prabaka na sat i pol vožnje...I volim što je tako. Obitelj mi je jako važna i voljela bih da mi kćeri život ne odvede (pre)daleko. A s druge tsrane, kada sm bila mlađa, bilo mi je žao što mi nitko ne živi daleko pa da možemo putovati u posjete :)

    avatar

    02.05.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    ovo je super,imati tako rodbinu i dobro se slagati,putovati,dobro došla nazad,lijepo te pozdravljam!

    avatar

    02.05.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........prekrasno.......meni je tata dugo bolova pa se izgubila veza sa obitelji jer niko nije moga pomoć,a u tugu teško bilo dolazit.........danas mi je čudno kad se sitim da moja dica neznaju se sa dicom mojih prijateljica iz djetinjstva.......a razdvojilo nas ratno siromaštvo,iako smo blizu,ali 20 kuna potrošit na autobus je bio luksuz..........iako kad se djeca upoznaju odmah ih poveže krvna veza i vidi se povezanost između njih.............

    avatar

    02.05.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kad sam bio mali imali smo rođake blizu Vinkovaca, putovali smo vlakom 2 dana, pa na saonicama s konjima, pa jest i pit. Nekoć smo se češće posjećivali, makar smo imali manje novaca aprijevoz je bio većinom vlakom. Mislim da su i oni '48. P.S. Zna i mene nekad uhvatiti u leđima. ---pozdraw

    avatar

    02.05.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • Gali

    Edukativno-zanimljivi post. Pozdrav

    avatar

    03.05.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ...jako lijepo... tko zna gdje je sve moja rodbina... a ni nemam je puno...pozdrav :)

    avatar

    03.05.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ja sam, draga zmajka, rođen kao 25. član velike višegeneracijske obitelji. Nažalost su nas onda drugovi "oslobodili" svega što smo posjedovali pa smo se morali podijeliti. Ali to nažalost kratko vrijeme u kući punoj svijeta mi je ostalo u lijepom sjećanju. U potpunosti se mogu identificirati s izjavom tvoga "najdražega". Kad bi mene tako netko pitao onda bih sigurno rekao da bih najradije da smo opet svi na hrpi. Pozdrav!

    avatar

    04.05.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • umoran

    Ja sam se rano oteo od roditelja pa time automatski i od većine rođaka. Danas je malo onih s kojima sam u nekakvoj vezi. Daleko više komuniciram sa brojnim poznanicima i prijateljima - nažalost. Pozdrav Z.!

    avatar

    04.05.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...