Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • sisajed

    u pravu si, vrlo dirljiva scena. Tako sam i ja, umjesto u Đurđevcu, sišao vani u Virovitici, u mrkloj noći, i onda na stop. Nije li život ponekad jednak onom na filmu?

    avatar

    01.05.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • kuckologija

    kukljica? o pa moglo bi biti jagnjetine ovo ljeto ...

    avatar

    01.05.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • amy damon

    manchester, england, england je the scena za najezit se. ko i ono kad mulder i scully udju tam di su pcele u filmu x files (cisti paralela, ne tvrdim da ta dva filma idu u istu ladicu ni po cemu vise).

    avatar

    02.05.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Sjajan film. Baš dugo nisam pogledao dobar film. Nego, neki dan, nakon dugo vremena, idem u videoklub ciljano po film. I žena mi kaže da su imali taj film, ali ga je neki korisnik sjebao i sad ga više nemaju, ali ako želim mogu otići na drugi kraj grada tamo ga vjerovatno imaju. Pa, jebem mu, šta film koji ja želim pogledat imaju u jednom primjerku, a neku tamo debilnu Troju ili štajaznam u 17 primjeraka koji skupljaju prašinu nakon tjedan dana što se film pojavio. Vama, Zagrepčanima se to pretpostavljam ne dešava, bar se nadam. I kao alternativu mi cicata blesača, kojoj gazda vjerovatno zabranjuje da gleda filmove, da ne bi slucajno nesto dobro predlozila, ponudi neki čudno čudni francuski film, koji ispadne polu mjuzikl, "4 žene" ili tako nesto. A ja htio gledat Jim Jarmusha.

    avatar

    02.05.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • † Jazo olmajti †

    dobar blog :) zanimljivi postovi toe sve kaj iam rec i i bogami ias dobar posao :) PoZZ

    avatar

    02.05.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • milena

    Da,jeste! A najradosnija scena ikad snimljena je kad Berger pleše po stolu...Od djetinjstva mi je to najdivniji film....Nakon puno godina jučer sam našla i taj album da ga poslušam, pa mi je neobično da pišeš baš o ovom :)) pozdrav i poljubi Roka...

    avatar

    02.05.2006. (02:48)    -   -   -   -  

  • ljudevitanja

    Tvoje scene su zaista dirljive, ali imam i ja nekoliko favorita: 1. Ljubavna prica- Steve Mc Queene sjedi sam na klizalistu nakon smrti svoje ljubavi, uz nezaboravnu glazbenu temu, 2. Do posljednjeg daha - zavrsna scena gdje pogine Belmondo, odnosno Gere, u remake-u, 3.Thelma i Louise - vec znas, 4. Lovac na jelene - ruski rulet, dva puta...

    avatar

    02.05.2006. (06:51)    -   -   -   -  

  • ljudevitanja

    Sranje, zaboravio sam Carlito`s way kada onaj outsider sjebe Ala.

    avatar

    02.05.2006. (07:04)    -   -   -   -  

  • ljudevitanja

    Opet ja. Moram se ispraviti. U Love story pati Ryan O`Neal, a ne Steve Mc Queen.

    avatar

    02.05.2006. (07:37)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    bome... suza u oku.. makar, osjećaje koje sam gajila prema tom glavnom liku nekad... eee.. bili su totalno drugačiji!!

    avatar

    02.05.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • Wine & Tiaras

    meni je najskeri bilo kad oni stoje postrojeni i krene ona stvar na zvucnike...lift open my metal explosion, caught in barbed wire... brrrrr.... (inace mi je berger bio zgodaaaaaaan)

    avatar

    02.05.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    @ljudevit: Carlito's way, totalno emotivno, i još Joe Kurac pjeva "You are so beautifull to me.". Nisam ljubitelj ljubavnih filmova ali krajevi "Prije svitanja" i "Izgubljeni u prijevodu" spadaju u emotivnije. A tek zavšetak "Okorjelog policajca" Abela Ferrare...

    avatar

    02.05.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • kikoman

    jebiga, jeste da se najezis ta scena iz kose. a na kurac mi idu svi karlitovi putevi i slicna sranja koja glorifikuju i slave sljam.

    avatar

    02.05.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • prole

    Jest' brate, prejebena scena je ta s Bergerom... NeRado ide Berger u vojnike, tamo tuku, 'vamo joint vuku... jebeno...

    avatar

    02.05.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    E jesi plačipička.

    avatar

    02.05.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • UK #1s

    Iako se slazem s Kacom, moram reci i da me Formanovi filmovi ipak najduze proganjaju od svih. Ona ledena doktorica Smrt u Letu, prokleto zarazni Amadeusov smijeh i neugašena želja da posjedujem djelić njegova talenta. A tek ona prejeziva i predobra scena u Eyes Wide Shut kad Tom "totalnootis'oukretene" Cruise ulazi na tajnu obredaljku i lupanje štapa... Vizualno-auditivni guštevi. Mozda najbolji svih vremena. Iako i on ima stomujeovotrebalo trenutke. A ovo o Bergeru ne kontam. Mislim da ne znam taj film?

    avatar

    02.05.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Osovina života

    forman i nije neki tip,a "scena"nije bašlegendarna,al to je stvar osobne perspektive,no i on je bolji u odnosu na današnje scene kaj ih možemo vidjeti na svijetu.

    avatar

    02.05.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • hybrid

    to je ona pripizdina na ugljanu il nekom otoku? za ostalo....ja ne razumjeti šta ti govoriti

    avatar

    02.05.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • shooxanje - smisao života za napredne

    I meni suza uvijek krene kad gledam Kosu! a ja sam žensko koje nikad ne plače... jel vam jasno?! nikad! šmrc

    avatar

    02.05.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • Mirnica

    šteta. nisam gledala pa nemrem komentirat. šmrc. a baš sam željno iščekivala tvoj novi post. i sad nemrem komentirat jer sam ja,iznimka, naaaravno tu večer gledala "ptice". a kad je bio "umri mučki" ja sam naravno zaboravila pogledat teletext kaj ima na teve-u i propustila sva tri filma. a baš sam ih htjela pogledat. blesača.

    avatar

    02.05.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • A.J.

    mrak!!!!!!!!!!!

    avatar

    02.05.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • c'est mois, Nemetz

    @ UK #1s : Eyes wide... je Stanley Kubrick. Eeee... to je genij & njegovi likovi su tek životopisni, iako - ne bi volio biti ni Dr. Strangelove (skoro pa najbolji mi film ever), baš kao ni Formanovi (doduše simpatični) depresivni Indijanci ili napušeni hipici. Forman je daleeko najbolji s češkom fazom. Lasky jedne plavolasky je the best eški film što gledah, a uz njega - krcat forama i općenito feel-good atmosferom je Hori hori ma panenko (Gori gori moja gospođice). Scena iz filma (disclaimer: gledao sam ga zadnji put prije skoro 20 godina, pa je skroz proizvoljno): nekom čičici gori kuća i gase je vatrogasci, pijani od zabave koju su priredili tu noć. I sad, čiča sjedi u naslonjaču, koji je jedini spašen od vatre - i cvili za kućicom i uspomenama koje je požderala vatra. I onda netko predloži: stavite ga bliže vatri, da se ne smrzne. A čiča udri u još jači jecaj. Onda trče ponovo i okreću naslonjač da ne gleda kuću kako gori i tak scena ode u total... e takve mi filmove dajte, a ne onog infantilnog Amadeusa prikazanog kao derište na LSD-u......

    avatar

    03.05.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • mumba

    to pred nekoliko dana sam prvi puta do kraja odgledala film i prestravila se! čitavo vrijeme dok on maršira prema avionu ja se derem ko glupača: ne! ne! pa neće valjda... NE NE NE!!! neeeeeeee !! šmrc...

    avatar

    03.05.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • plavuša

    je, i scena i berger, grrr. al da vidite sad bergera, glumijo je u onoj seriji što je bila subotom il nedjeljom ujutro, everwood čini mi se. glavni lik je-onaj dok. i isti je ko u kosi, čupav, dlakav, samo malo širi i s više bora. a kad smo kod emotivnih filmova, forest gamp je zakon.

    avatar

    03.05.2006. (20:59)    -   -   -   -  

  • raskol

    to c'est mois, Nemetz - Hori hori je nevjerojatno dobar i zasboravljen....Deda se zmrzaval, hehehehe...meni je to bila jedna od smješnijih scena uopće...a si gledal krunskog svjedoka (mađarski), to je prestrašno... Svakome preporučam, bil je zabranjen 20 tak godina, ali je nevjerojatan...

    avatar

    05.05.2006. (22:39)    -   -   -   -  

učitavam...