Komentari

princessleia.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • Ivana

    bok...

    avatar

    01.05.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    da nisam pijan bi prove s tobom sate..pisuci ti jer se volim dopisivat s tobom jako si pametna,iskusna..

    avatar

    01.05.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • ...let your mind free...

    mala vjeruj znam puno osoba kao sta di ti tj kako sto ti reagiras tako da se nemoj bedirat sve ce proc a da ti to ni neosjetis vjeruj cak sam jednom i ja sama takve ispade imala ali shvatila sam da trebas malo pustit da vidis kojim tokom to ide pa onda doneosit zakljucke i napravit sta je ispravno ajd nemoj se bedirat sve ce bit ok ajde puseko i vidimo se u skoli :) i kako nina kaze keep the smile going je tako ajde pusaaaaa:********

    avatar

    01.05.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • tired Badman

    elaborat je moj najdraži prijatelj. sad sam ga istukao sa bojom iz printera, napokon. đubre jedno

    avatar

    02.05.2006. (03:15)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    evo me malo trijeznijeg..sad jos malo pa vam je gotova skola..jos dva tjedna..kako vam se da..gledat tu skupinu profesora dok vas ocjenjuje,ja bi im svima razjapil lica..

    avatar

    02.05.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • *T i K a*

    E jube moja mala deprimirana.. Nemoj mi bit u bedu. Nije ljepo. Nije te ni ljepo gledat kroz maglu. A tako djelujes-kao da si u magli. Jube, prosli ste previse toga da bis odustala na pragu njegove nesigurnosti. Ili on tvoje! Blame the sčul! To ja radim - pomaže. Dont vori bebe, bit chete vi ok, samo da vam prodje kriza kraja skole, ipak - prosli ste i puno veche krize, a ti si mi bebe ROCK.. Not rock as a piece of nature, or style of music, but as in - you could survive anything if you even wish to, that's how hard you try.. And it works for you. It pays of. Wuw ya... Hej, moram ti odat bar neko priznanje.. i inache jebeno pisesh, a tek kad si u bedu..MACOOOOO :D Stay chillin. And remember the bedz from Praha; 'Why go to high school, when you can go to school high...'

    avatar

    02.05.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    nista nema prokletog smisla..i mi smo besmisleni..zivimo da umremo,jedemo da seremo,udisemo da izdisemo,volimo da mrzimo..zivot je kao vreca puna govana a svako govno je jedan dogadaj u nasem zivotu..

    avatar

    02.05.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • ..ninacH=*

    TEST Vjerojatno ces se zacuditi kad procitas neke odgovore. Um je kao padobran-bolje funkcionira kad je otvoren. Ovaj test je zabavan, ali moras doslovno slijediti upute. Prije nego pocnes, zamisli jednu zelju. UPOZORENJE : odgovaraj na pitanja po redu Ne citaj odgovore prije reda. Pitanja je samo 4, stoga ako varas i gledas odgovore Prije vremena, neces dobiti postene rezultate. Pocni polako. Ne trci unaprijed. Ovaj test je vrlo realan. Pomoci ce ti da otkrijes samog sebe. Uzmi papir i olovku i zapisi svoj odgovore: 1) poredaj ove zivotinje po tome koja ti se najvise svida : KRAVA TIGAR OVCA KONJ SVINJA 2) Opisi samo jednom rjecju svaku od slijedecih: PAS MACKA STAKOR KAVA MORE 3) Misli na nekoga(tko te poznaje i tko ti je vazan) i povezi ga sa sljedecim bojama(uz svaku boju samo po jedna osoba): ZUTO NARANCASTO CRVENO BIJELO ZELENO 4) i NA KRAJU NAPISI SVOJ SRETAN BROJ I SRETAN DAN U TJEDNU: Jesi i gotov/a? Da li su tvoji odgovori STVARNO ono sto mislis? Posljednja sansa OK, sada mozes procitati odgovore koji slijede, Ali prvo jos jednom ponovi svoju zelju! ODGOVORI : 1) Ovdje se definiraju prednosti u tvom zivotu : KRAVA = karijera TIGAR = ponos OVCA = ljubav KONJ = obitelj SVINJA = novac 2) Opis PSA JE OPIS TVOG KARAKTERA. Opis MACKE je karakteristika tvog prar( ti i on u ljubavi) Opis STAKORA je kako dizivljavas svoje neprijatelje. Opis KAVE je tvoja interpretacija seksa. Opis MORA je tvoj zivot. 3) ZUTO netko koga nikad neces zaboraviti NARANCASTO onaj kojeg smatras pravim prijateljem CRVENO netko koga stvarno volis BIJELO tvoja srodna dusa(soulmate) ZELENO netko koga ces pamtiti cijeli zivot 4) Posalji ovu poruku na onoliko adresa(ljudi) koliko iznosi tvoj sretan broj. Tvoja ce se zelja ispuniti u tvom sretnom danu. Sve ovo je to sto je rekao Dalai Lama o tisucljecu. Potrebno je samo par minuta da se procita. Ova mantra mora te napusiti kroz 96 sati. Nakon toga ce ti se dogoditi neko ugodno iznenadenje. Ovaj je test istinit iako ti nisi praznovjeran

    avatar

    02.05.2006. (15:48)    -   -   -   -  

  • ...let your mind free...

    mala ne bediraj se...ako te itko razumije ja znam da je to moja malenkost...ali opet trpim,sutim i bediram se....ali u sebi...jer lako je imati masku non stop na faci...JA TO JAKO DOBRO ZNAM...i jebiga...opet si stalno govorim:suti,trpi SMIJ SE...a nemogu vise...stvarno to vise nemogu...al opet...koga briga za to i za mene...i to je uvjek tako...ja se nadam mala da te nisam jos vise izbedirala...ako jesam,oprosti...ali pukla bi da nekom nisam ovo,bar nesto od svega toga rekla...pusa mala...i drz se!

    avatar

    02.05.2006. (20:56)    -   -   -   -  

  • ..kraj..

    super blogic...welika pusa

    avatar

    02.05.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    mracne misli,ljutnja,samoca me pokrecu..zivim na njima..poput goriva su mi..odrzavaju me..bez njih moj zivot bi bio isprazan..

    avatar

    03.05.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    osjecaji bi me zakopali..prekrili bi moju hladnokrvnost i promijenio bi se zato i ne pisem previse osjecajno..vise brutalno,krvavo..

    avatar

    03.05.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    za mene je kasno.. objavil sam novi post a zadnji mi se maknul,kako da ga vratim da mi budu svi??ako znas pomogni mi jer bi ih voloil imat sve na kupu..

    avatar

    03.05.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    skuzil sam kako..ali ipak hvala jer samatram da si znala da bi mi rekla..ja sam izubljena dusa..moja dusa vene,umire..iskvario me je ovaj prokleti svijet koji ne cijeni istinsku ljepotu..ljpotu koja tece nasim venama..

    avatar

    03.05.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • MERTOJAK HOOLS

    odlican blog samo da stavis koju sliku bia bi jos bolji!!!pozzz

    avatar

    03.05.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • ...let your mind free...

    hvala ti mala...STVARNO TI HVALA NA SVEMU...=)

    avatar

    03.05.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    sve sam rijesil..sve je na svom mjestu..trebal sam samo neto podesit..trebam ja i nesto podesit u glavi..ali nazalos to mi neide jer previse volim lica..lica bez vrata..vrat bez torza..

    avatar

    03.05.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • samo ludo...

    kujo jedna balava...ti ces meni govoriti da je stipe gledao u patriciu,a ne u mene...:)a sada ozbiljno...povrijedilo me to i malo sam se zamislila nad tim i to mi je srusilo ono malo sto sam imala samopouzdanja UOPCE kod njega i da hvala ti jos jednom...pozdravljaju te lapache;tj.bibaaa...-ne ljuti se na mene bolesna...!!!!nista idem ja i nadam se...nista....

    avatar

    03.05.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • Kamikazy

    volim ih ali na svoj nacin..na nacin na kakav ih ti sigurno ne..

    avatar

    03.05.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • samo ludo...

    da objasnim...hvala sto ste me napale...nema veze...ja sam samo agati rekla da me je to zabolilo jer sam izgubila ono malo vjere u sebe sto sam imala i ne serem(vise toliko cesto i ne pricam lovacke)a ti kao gledala cijelo vrijeme u njega dok si jedva disala doh si jezikom gusila kakija...i to si pogledala bas kada je dva puta pogledao u nju,ali nuje vazno...boli me briga!!!!kao i uvijek nista vrijedim za nikoga i svi me kopaju

    avatar

    03.05.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • Dajana (Little Witch)

    ah nisi jedina koja tako misli...i kojoj se to događa..hoćemo skupa plakat?:)

    avatar

    03.05.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • Dobro (NE)Došli!

    DOBAR TI JE BLOG!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.05.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • DiNa

    zanimljiv post..kužimo se..fenomenalna podloga..sve pohvale..puSSaa..FOF...

    avatar

    03.05.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • Love is a bitch so pay for it!

    nije mi guza mala

    avatar

    03.05.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • Moja Štikla

    ovo si super napisala... iskreno i lipo... shvaćan o čemu pišeš....

    avatar

    03.05.2006. (21:59)    -   -   -   -  

učitavam...