Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • when you're smiling, the whole world smiles with y

    previše teksta..ne da mi se čitat.. lol.. pozdraaaaav

    avatar

    01.05.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • pegy

    Vjerujem da je bit vjere to što je govorio vaš voditelj, ali mislim čak da tih temeljnih vrijednosti ima jako puno i da nam se život, među ostalim, i sastoji od propitkivanja i neprestanom otkrivanju smisla vjere. Slažem se s tobom da bi Boga trebali jednako osjetiti u radosti (i pri tome ne zaboravljati Mu zahvaliti na onome što imamo), ali i u onim težim trenucima (kada pored molitve za otklanjanje uzroka tuge budu i molitve za ono da nam da snage za prihvaćanje onoga što nam se događa). Nije to uvijek lako, barem meni nije, pa mi se desi i da s Njime katkad raspravljam, možda se i pomalo naljutim, jer me "zaboravio". Ali na kraju se uvijek pomirimo. :)) Zapravo, On nikad na mene nije ljut, ima volje da mi pomogne, samo sam ja ponekad baš teška. :)) U svakom slučaju, duhovne obnove uvijek su nešto dobro i pozitivno, nisam ih bila na puno, ali otkad sam bila na jednoj, ići ću i na druge, kad budem imala priliku.

    avatar

    01.05.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • tataix

    Pročitah post od početka do kraja. Neću komentirati samo ću u sebi promisliti o napisanom. Pozdraf...

    avatar

    02.05.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • ...Me,Myself and I...

    ...nevezano za ovaj post...sasvim slucajno sam posjetila tvoj blog i shvatila da se jos netko bavi plivanjem monoperajom...meni je to jednostavno predivan sport i bas mi je drago sto sam nasla jos nekoga tko voli monoperaju... =)

    avatar

    02.05.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • ita62 niska od misli

    Slažem se sa tvojim razmišljanjima ili kako ja to kažem "niska od misli"...nije bitno koje si vjere, bitan je cilj , probuditi se duhovno i prihvatiti jedan drugi način razmišljanja i ponašati se u skladu s tim.

    avatar

    03.05.2006. (08:07)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Pozdrav i tebi bombastična...zanimljivo mi je kako ti se da komentirati nešto što nisi ni pročitala...pa makar bilo i predugo za tvoj ukus))) Pegy, istina je, temeljnih vrijednosti ima puno i svaki će čovjek staviti težište na nešto drugo. rjetkima uspjeva sažeti srž u nekoliko postavki ili možda samo jednu riječ koja onda podrazumijeva puno toga. Ovo je bio pristup našeg voditelja. NAkon tvog komentara napisala sam još dodatak i možda sam čak osobno bliža onoj zatvorenijoj i malo drastičnijoj varijanti duhovnih vježbi, ali ove su mi s obzirom na okolnosti baš odgovarale ovakve. Slažem se da su duhovne obnove uvijek dobre, meni je žao da en supijem češće na njih, ali koliko čujem biti će ih više i to u Beču, pa će mi biti jednosatvnije....))) Pozdraf i tebi tataix))) Vicky, mi smo sve manji s monoperajom na nozi, nekda smo odlazili na natjecanja, bili smo i u Sisku prije par godina...ali zato sada namoru se opet uvlačimo u njih...mah-mah, pozdrav još jednoj maloj sireni))) ita622, mislim da ej poanta baš u ovim zadnjim rječima koje si napisala...ponašati se u skladu s proklamiranim načelima...taj dio je ujedno i najteži, zar ne?)))

    avatar

    03.05.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • girls

    curo, ajde pisi malo kraće postove...ne vjerujem da se ovoliko teksta da kome čitat....

    avatar

    08.05.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Girls, post prije je bio kraći...i pišem onoliko dugačko dok ne završim ono što sam htjela napisati. Ako ti je predugačko, nemoj čitati - nema uopće problema. A po komentarima vidim da ima onih kojima se da čitati, nema ih puno i ne pišem zato da imam hrpu super-blogić komentara, već da dobijem neku reakciju na napisano (osim što pišem i zbog sebe).
    Pozdrav)))

    avatar

    08.05.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Mono prvo lijep ti pozdrav.Dugo već nisam pročitao takav tekst,iako i Sitke i Umoran znaju napisati slično.Moj stav znaš,zapravo nadam se da se sječaš kad sam napisao...citiram...svako zna svoje,ja znam svoje i nije me briga što će netko misliti...Nego mislim da nisam dobro shvatio ono "muško-političko-gospodarski" odnos.Zar muški poimaju Boga na drugačiji naćin? Pozdravljena mi budi...

    avatar

    08.05.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Franc, naravno da nisam mislila na to da muški poimaju Boga na neki drukčiji način. Zapravo nisam uopće pisala u toj rečenici o tome, već o činjenici da živimo u svijetu gdje prevladavaju uglavnom "muški" principi koji nemaju puno veze sa vjerom...Jer vjerujem da ćeš se složiti sa mnom da su na čelnim mjestima i pozicijama uglavnom muškarci, koji nemaju baš puno razumjevanja za zapošljavanje majki s djecom jer im to nije u skladu sa napretkom firme...a ako se ne varam i tvoju (nadam se ipak ne bivšu) firmu vode muškarci s malo razumjevanja za radnike i solidarnost...Pa pogledaj samo bilo koju političku emisiju...Kada je riječ o novcu, moći, "visokoj" gosti su u pravilu muškarci. Kada se pak radi o nekim nevladinim udrugama, zelenima, volonterima, borcima za neku pravdu ili humanije duštvo (rad sa hendikepiranimai sl) gosti su u pravilu žene. Tako je i u emisiji o TDZ-u najglasnija u borbi za radnička prava bila jedna žena nasuprot muškim "moćnicima". Nisam to ja izmislila i zapravo mi je žao da je tako, jer znam da postoje muškarci koji nisu takvi i u koje vjerujem spadaš i ti, ali još su u manjini i uglavnom nisu na vodećim položajima...jer su valjda premekani, previše imaju onog nježnog, empatičnog i to ne prolazi u ovom još uvijek "muškom" svijetu. Priznajem da su te podjele a pogotovo nazivi možda neprimjereni, ali moram se nekako izraziti u okvirima koji postoje...Poimanje Boga je individualna i osobna stvar i možda i tu postoji neki "muški" i "ženski" način, ali o tome nisam pisala niti zastupam tu tezu....Jel bistro? Ako nije, samo udri dok ne razbistrimo....u svakom slučaju hvala na korekturi, vjerojatno bih i ja reagirala da sam tako shvatila....Pozdrav i tebi

    avatar

    08.05.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...