Komentari

suncokretni.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • emavg.blog.hr

    e blog ti je malo jadan, pogledaj kak treba izgledat savršen blog..moj blog je savršen, baš kao i ja...pusica

    avatar

    01.05.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • Misty morning

    fejkeri...uuu znam masu fejkera...cak se jedna cura ne fura na ne znam ja sto,neg se pravi da je blesava,zamantrana i tako to,a inace je sasvim ok.kako mi to ide na zivce...da.__pozdrav!

    avatar

    01.05.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • Dubrovnik RockLine

    Ej, evo taman sam došao iz Pule... Uskoro ću napisat post o tome... I mene živciraju fejkeri (iskreno, prvi put čujem za taj naziv, dosad sam koristio - preseratori...), mislim, šta glumiš i šta pokušavaš dokazat svojim ušminkavanjem i maskiranjem u nešto što nisi, jel' da? Ma draže mi je vidit Marlyna Mansona koji ima svoj stil koji se njemu sviđa (i briga ga za ostali svijet) nego neke kvazi metalce, rokere, hip-hopere i ostalo kvazi nešto... Kako bi A. Šenoa rekao: "Budi svoj!" P.S. Nisam Mansonov fan!! Svaka podudarnost je slučajna! P.P.S. Prijateljice, drž se! Vjerojatno ćemo se vidjeti sutra... Pričat ću ti o doživljenim iskustvima u Puli... Love&Respect

    avatar

    01.05.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • ...Ema & Pucka...

    e sorry al ovo prije ti ja FAKAT nisam napisala, neko me opako zajebaje i to će mala gamad dobit po pički, još jednom sorry al ja nisam tip osobe koja sere po blogovima bez razloga!!! Jos jednom sorry!!! ps. neko je taj isti komentar poslo hrpi ljudi, tak da znas da nisam ja kriva!!!

    avatar

    01.05.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • muza

    ma eee....sad je in bit alternativac,metalac,punker i sl...al ja ne volim trpat ljude u kategorije pa me takve stvari ne zabrinjavaju previše...osobno slušam tonu različite muzike i slušam je jer mi se sviđa,a ne zato što slušanjem te muzike postajem..kako ono..coool? ma da...fejkera svuđe...nažalost:( pozzz:)

    avatar

    01.05.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Sky

    Čuj,njih ima i uvijek će ih biti.Tipičan primjer ti je kad pođeš do kluba na koncert(uostalom,znaš i sama).Tamo ja vidim kvazi darkerice koje se inače REDOVITO bacaju na narodnjake...Ja osobno slušam metal skoro 5 godina,neću pretjerat i reći da je to puno,ali opet nije ni malo;znam neki kurac i o takvom lifestyleu i vidim da općenito postaje trend.I mene,otvoreno ti kažem,određeni "metalci" ponekad smatraju fejkerom,ali samo zato što npr. nisam nonstop u klubu,i što mi kontakti s njima nisu pretjerano prisni.Ali to mi ne smeta,jer u sebi znam što sam i kakav mi je stil.I jebe mi se za komentare.

    avatar

    02.05.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    nisam nikad imala neki određeni stil. išla sam za onim što mi je odgovaralo. kako sam se ja mjenjala tako se mjenjo i moj stil.

    avatar

    05.05.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Branimir Branko Brane

    Uhhh...jel mogu ja bit fejker??? Stvarno je loš osjećaj znati da od svoje pete godine slušam muziku svog života...blago se onima koji mogu mjenjat stilove i veselo fejkat...meni ne ide :(

    avatar

    06.05.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...