Komentari

thtwinsrverysweet.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • hahahahahahah

    TOKIO HOTTOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    01.05.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • netko iz pripizdine

    Koliko vi svi sta ste im fanovi imate godina?12?13?...najvise 14? Ma doci ce iz guzice u glavu za par godina!

    avatar

    01.05.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • jaaaa

    Ovako..vidi se da dolazis iz pripizdine ostavi me na miru,mene nju nas....teraj se u pripizdinu ako ti se ne svidjaju,alo ovo je blog za fanove i ja te nisam zvala....i ti bi da mi solis pamet je li.....e pa ti ne znas kolko ja umem da budem gadna........daj stvarno,sta znas da i ja ne slusam ono sto ti slusas........a plasis se da ostavis adresu svog bloga da te ne bih proganjala....hahah......ako si me nasao preko play gurl....stvarno ne znam sta ce ti bitiiii.....mada ne verujem ona nije t oliko baaadd ........i hope so

    avatar

    01.05.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • PUMKIN

    GUSTI JE BAS GLADAN.....:)

    avatar

    01.05.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • ::PlAy gUrL::

    ti meni djeluješ kao totalno ok cura. sorry što sam te napadala. stavit ću te u linkove (one koje ja čitam). A VI ANONIMNI: OSTAVITE LINK SVOG JEBENOG BLOGA! ŠTA VI SLUŠATE? BRITNEY??? NI JA NE VOLIM TOKIO HOTEL ALI BUDI FACA I OSTAVI LINK BLOGA! kao što sam ja radila.

    avatar

    01.05.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...