Komentari

decay.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Friend Of A Friend

    fora slike, ali meni baš nekako ne paše to što se u današnjem svijetu svi etiketiraju... :( to mi je onak baš bezveze

    avatar

    29.04.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • S y S t E m Of A d O w N

    fora slike...slatki su mi ovi dečki....htjela bih te pohvaliti za ovaj post...odlično si to napisala i slažem se sa tobom u svakom pogledu!!!ajd pozdraw...=)

    avatar

    29.04.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • Welcome To My Black Parade

    Dobar ti je ovaj post i ove slike su lijepe... ono o darkerima je čista istina , jedna cura u mojoj školi je prava barby girl ali sad se na jednom počela oblačiti u crno,nabavila si Bog zna sve čije majce,bedževe,prišivke,ono misli da je postala darkerica ili tak neke samo zato kaj se tak oblači...uz to jedan se tjedan oblači tak a drugi roze majice i hlače,minice,krznene jaknice -fuuuuj-užas i katastrofa!!!!prava šminkerica!!! a i znam da ne sluša SLIPKNOT a ono prišila si na hlače njihov znak a vijerojatno ni nezna kaj to znači!!!!!-lol-ono čista glupost!!!! i da ono za punkiče i njih je dosta u mojoj školi, večina ih sluša stari ,pravi punk,ali ima tu i onih novih koji slušaju Good Charlotte,Blink 182,Sum 41,Simple Plan i tak to... to uopče nije punk ni blizu!! neki govore da je to ska ili kaj već...werever... nisam sigurna da je i Green Day punk /to sluša moja sister/, ok možda samo neke pjesme... ustvari baš me briga...ja slušam ono kaj slušam a to je uglavnom METAL/GOTHIC________FOREVER!!!!

    avatar

    30.04.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • Mu2ej u5p0mena...

    Je, slažem se s tobom totalno....Ja jako volim poslušat goth muziku....stvarno mi paše i volim ju, al se ne oblačim ko gotičar, darker il kak god oćeš.....ne furam sad lance i to....ma nije važan stil, važno je da voliš tu muziku.pozdrav ;)

    avatar

    30.04.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • Doom Twilight

    jeeš ga,draga..takav nam je mentalitet...mi nismo na razini zapadne europe,a kamoli amerike po pitanju stila, glazbe i oblacenja..a mislim da jos dugo i necemo bit...mozda neka nova djeca..ali tko zna?...

    avatar

    06.05.2006. (02:22)    -   -   -   -  

  • dlakin prika

    je,tako je ti-sa-dugim-nickom :-)

    avatar

    06.05.2006. (02:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...