Komentari

colorblind.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • medi

    akcije skroz besmislene. a ne moze se odustati. mozda je rijesenje da se nasmijemo besmislu. ja ne vidim da psi to cine. a tko zna...;)

    avatar

    29.04.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • unicorn

    cudim se kako dugo nisam bila tu.. gotovo pa sam zaboravila na ovaj svijet. tesko je ista napisati.. samo pozdrav

    avatar

    01.05.2006. (07:39)    -   -   -   -  

  • Marita

    eh da, nekako mi se cini da bih voljela biti pas ponekad...netko se brine za tebe, mazi te i pazi, seta, a na tebi je da samo veselo mases repom. I jos to zovu pesjim zivotom :) BTW i ja imam Nou, sam je moja s pipicom izmedju nogu hihi

    avatar

    02.05.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • naposljetku

    Bajaga je super

    avatar

    02.05.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    srećo, bolje slušaj REM ili Coldplay uz jedan čaj od kamilice da lakše zaspeš i sanjaj zvijezde, i oblake koji mijenjaju oblike i izgledaju kao one nježne plišane igračkice koje su mekane na dodir.
    budi leptir i uživaj u ljepoti svijeta, pusti ljude, pusti ih da se međusobno gruzu. Oni su prolazni, oni blijede s vremenom poput starih fotografija, samo uspomene. Uživaj u malim stvarima. sasvim malim stvarima poput cvrkuta ptica ujutro ili mirisa cvijeća i svježe pokošene trave. poželi more, i školjke, i rakove. poželi sreću koja je tu oko nas. I uživaj u svemu tome maksimalno :)) Pusa velika mojoj colorici!!!!

    avatar

    10.05.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • Pis-crt

    hmmm guba ime - noa. a guba je i tekst.

    avatar

    28.05.2006. (03:58)    -   -   -   -  

  • Blacky ispod površine

    ne volim akcije od kojih se odustaje. one mi donose veće razočaranje nego neuspjele akcije. sviđa mi se pjesma...

    avatar

    28.05.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    dođem ja ovdje svako tolko i vidim da pišeš i brišeš postove...nadam se da je sve ok

    avatar

    14.06.2006. (08:20)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    Lijepo je vidjeti da si tu i da još uvijek pratiš što se događa. Bilo bi još ljepše da postaneš aktivna i prestaneš biti pasivni promatrač. Ajde napiši dva tri reda...

    avatar

    27.06.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    čuj, a jel budeš ti napisala jedan post konačno, ha,ha?? :)

    avatar

    03.07.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    a ti si ono 'reklamacije' shvatila ful doslovno? ;-P ma evo, tunajt, ček da se razbudim, znaš da ja tek nakon ponoći funkcioniram :D a i skroz imam jako dobra opravdanja za sve izostanke, trust me ;-)

    avatar

    03.07.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    daklem, čekam ja na taj tvoj post :) A možda jednom i dođemo do te kave pa mi ispričaš o opravdanju za sve tvoje izostanke :)

    avatar

    04.07.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • štitko

    ZAR NE VIDITE DA SE (NEPOSTOJNA) HRVATSKA KREČE PREMA KATASTROFI !?

    Rat za Hrvatsku bio je uzaludan

    Ovih dana u hrvatskim medijima slušamo premijerku Jadranku Kosor, kako ona nama govori - o svojoj stranci - o pomlađivanju HDZ-a i rekonstrukciji vladinog kabineta sa ministrima. Mi građani opet slušamo neke "nove fraze" o boljoj budućnosti. Neki dan u Saboru RH, jedan je zastupnik iz svoje klupe povikao - kako je HDZ-e "kriminalna i zločinačka organizacija", koja trebala iči u zatvor Remetinc. Tamo gdje je bio do jučer i njihov ministar gospodarstva Damir Polančec. Hrvatsku svakodnevno natresaju kriminalne afere, jedna afera za drugom. Opet je uhićen (28. rujna 2010.), jedan HDZ-ov visoki dužnosnik Mladen Barišić, koji je bio šef hrvatske Carine uprave.

    20. godina onečišćene Hrvatske od HDZ-a i SDP-a

    Osamdeset posto građana u Hrvatskoj suglasno je s time da 1991. godine desila se je kriminalna "pretvorba i privatizaacija", za koju nitko nije odgovarao. Ono što je i sad najgore i dalje se provodi provatizacija po tom istom kriminalnom obrascu. U ovm mjesecu Rujnu mnogi radnici poduzeća su izgubili svoje zaposlenje, a svoju pravdu traže sad na ulici u prosvjedima. Sve je to sramota za ovo društvo, u kojem vlada totalno bezakonje. Između ostaloga imamo i sramotnu i ništavnu vlas, koja je nesposobna - da što učini za Hrvatski narod.

    Ivo Josipović i Jadranka Kosor u potrazi za spasom Hrvatske

    žalosno je - da Ivo Josipović, predsjenik Republike Hrvatske i premijerka Jadranka Kosor, otkada su se vratili iz posjeta Americi, mi Hrvati još uvijek (ne)znamo - što je bio pravi cilj njihovog putovanja u SAD-e- Smiješno je - kad nama Josipović preprićava - kako je susret između njega i američkog predsjednika Barako Obama, protekao "srdačno, toplo i prisno". Mi građani se s punim pravom pitamo - što su oni mama donesli iz Amerike ? Jesu li napravili kakav dobar posao od kojega će Hrvatska imati neku korist. Ili su se išli tamo samo oni provoditi... Cijela Hrvatska nam "pliva u sotonizmu" protiv kojega se nitko ne bori. Jedna od najopakijih bolesti leži u političkoj i klanskij organiziranoj pljački Hrvatske i njenom zaduživanju.

    Policijska država djelotvorna na suzbijanju svih negativnosti

    Predsjednik Ivo Josipović je 29. rujna 2010., povodom Dana policije i policijskog zaštitnika svetog Mihovila uručio odlikovanja 115-torici djelatnika MUP-a, za časno i uzorno služenej Hrvatskoj domovini, građanskoj zaštiti... Odlikovano je Ravnateljstvo policije s ravnateljom Oliverom Grbićem na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom. Tom prigodom predsjednik RH Josipović uručio je za postignute rezultate i vrijedan rad visoka državna odličja Red hrvatskog pletera za osobit doprinos i razvitak RH, te Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu primilo je 115 policijskih službenika i službenica.

    U Bjelovaru, 30. rujan 2010.
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90
    C R O A T I A

    ttp://dvadesetgodinaiskoristavanja.blog.hr
    http://lijepaigadnanasa.blog.hr

    avatar

    05.10.2010. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...