Komentari

metalci.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • prayers

    Hm...više volim kad su maideni...maideni.. a ne kad svaki sere po svom...ali u svakom slučaju valja mi sve šta ima veze s maidenima jer ih obožavam. ajde pozZdrav..By: Sevilj (pray4life.mojblog.hr)

    avatar

    29.04.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • U RULES!!!

    Ej bok!!! Ja ne slušam metal, više volim hip hop, ali su mi metalci jako COOL, mislim taj stil oblačenja- I LOVE BLACK- i što ne jebu zdravu silu što će im ko reći!!! A i najfrendica mi je metalka... Meni mater to ne voli, tako da ne mogu oblačit samo crno- misli da moram bit ženstvena, haha!!! A ovaj tvoj blog je stvarno super- davno nisam naletila na jedan tako dobar blog, a na jednom blogu su me čak i ispljucali- dobrano, mislim da se tu negdi na ovj stranici spominje!!! Nego tila sam reći, ako mi možeš napisati kako napravit blog... Molim te, onak korak po korak, ili bar ukratko! Please!!! Ako će ti bit lakše, napiši ga mailom i pošalji na wriskica@yahoo.com Tenkx!!! U još nešto... u subject stavi "blog" da znam jer inače samo izbrišem ako ne znam od koga je.... ZAKON TI JE BLOG

    avatar

    02.05.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • napa

    ovaj blog tj. ti si prije bio u depri zbog simbe? da, sjećam se... ajd dobro je vidit da je sve ok
    nabavit ću si taj DVD, ajd uživaj /m/

    avatar

    30.04.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • LONG LIVE HELLOWEEN!

    Tooo bebaaa, meni dovoljno da sam vidila helloween tu među ovim websiteima il sta vec, jehej, to su dva najbolja benda na svijetu, helloween i iron maiden!! METAL 4-EVER!!!

    avatar

    04.05.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...