Komentari

knjizevnikvrtlar.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • M.H.Švabica

    Ave, knjizevnice, nesto Ti s brojkama na odlomcima ne stima... a iskreno receno me malo cudi, rastuzi da me nema ni pozdrava (mislim barem ovdje, jer znam da se ne ide svakom na sve blogove na citanje), a niti tog lopoca koji si mi daaaaaaaaaaavno obecao poslati... a opet, znajuci da smo tek ljudi, i da se mnogo obecava a slabo tek drzi obecanje, rijec svoju, i ne cudim se bas previse, nazalost... Prijatan ti vikend i Dan radnika i srdacni voooZdric od mene!

    avatar

    29.04.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    :))) Sraaaaaaaaaaaam me bilo.... Tako me i treba... I sada Te molim da me oprostis, Dragi knjizevnice, da oprostis mi zbog gornjeg komentara, jer taman sam citala onaj komentar od 25. travnja... ma ne mi se ljutiti... Jos jedan srdacni voooZdric Tebi!

    avatar

    29.04.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • N E T M I R A K U L

    @M.H. Svabica još jednom najljepša hvala najrevnijoj ćitateljici koja me uvijek dobro podsjeti ako nešto u brzini krivo napišem...lopoći stižu...meni su svi komentari dragi i stvarno sam ljut na samog sebe iskreno slabo se služim emailom (što je u neku ruku vrlo čudno op.ur.) i to je glavni razlog moje aljkavosti... ali znaš kako kažu tko ćeka doćeka...(ako te prvi komentar smeta ja ga mogu maknuti ali opet ti kažem meni su svi komentari dragi a najdraži ste mi vi moji virtualni prijatelji op.ur.) ...najljepši pozdrav...

    avatar

    29.04.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Dragi Knjizevnice, doista oprosti, jer sam malo previse brzo reagovala, a to me tako potistilo... a imas ispod buketa koji si Tizianu i meni poklonio i jos jedan komentar, i doista sam posramljena, i jako mi je zao sto sam ga napisala, ovaj nesretni, nespretni, brzopletni komentar tu gore... ali ako Ti je drag, neka stoj, neka me uspomeni na to da budem malo pazljivija... i ne tako djetinjasto osjecajna... Prijatan Ti produzeni vikend, i eto, kada mi budes lopoc slao zahvalit cu Ti se s jednim koji sam ovdje u gradskom parku snimila, vazi...?! :)))))))) Srdacni Ti vooZdric... i do srca Ti hvala!

    avatar

    29.04.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    ma OD srca Ti jos jednom hvala, pogotovo za onaj krasni buket tu dolje! :)))

    avatar

    29.04.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...