Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • xiola bleu

    Evo, ja nikad nisam bila na prvomajskom kresu. A izgleda da i necu. Ovdje toga nema.

    avatar

    01.05.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Kod nas je bilo sunčano i prekrasno vrijeme, a kad tebe? Odličan ti ovaj tekst, moram si ga pohraniti za priče ;))) inače kiselicu možeš brati sad, prije nego ode skroz u sjeme. Onda postaje gorka i drvenasta. Sad je sočna, hrskava i kisela, kao što joj i samo ime kaže. Na nekim mjestima u Njemačkoj, ima je za kupiti u bio ladenima. Pogledaj tamo, makar ti preporučam da potražiš sam,a na livadi i eksperimentiraš jer ne postoji slična biljka a da je otrovna :)))

    avatar

    02.05.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • jja

    U mom gradu je bilo kise i vjetra sva tri dana, ali sam ja zato pobjegla u suncanije krajeve ;-) Rajna poznata po svojim vinogradima nudi ipak i malo vise sunca :-) Bugenvilijo kad smo kod toga da ne postoji biljka koja slicno izgleda a da je otrovna, no ja ne znam ni kako kiselica izgleda. Ima sneki link ili kako se to na njemackom zove?

    avatar

    02.05.2006. (08:22)    -   -   -   -  

  • jja

    Koga zanima, nasla sam kiselicu i upravo ju jedem, izmjesala sam ju ja jos 5-6 vrsta zelenja u svjezu vitaminsku bombu, na njemackom se zove Großer Sauerampfer, na latinskom Rumex acetosa L. a kako izgled amozete vidjeti ovdje http://www.ruhr-uni-bochum.de/boga/html/Rumex_acetosa_Foto2.html Dobar tek!

    avatar

    02.05.2006. (14:08)    -   -   -   -  

  • teuta

    Prekrasneeee slike, onaj brod (čini mi se da je parni brod), sliči mi baš na onaj iz Brna, ako si vidjela moj post, kad sam se vratila iz Češke. Volim, obožavam posjećivati neke takve znamenisotsti, pogotovo dvorce i zamokove. Što se tiče mog posta...Uh, i tebi je morala biti zabavno tada, naravo pod navodnicima zabavno. I ja sam takva da se volim našaliti na svoj računa...Često se znam cerekati sama sebi kad nešto takvo učinim. I dobro je to, bar mislim. Ugodan ti dan želim, srećo....cmokkkk.

    avatar

    03.05.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • Svea

    Samo da te podsjetim da je sutra PETAK i da čekamo kozmetiku! :))

    avatar

    04.05.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • jja

    he,he Domacice bas si me nasmijala. Ddodjem doma nakon 12 sati rada i sto nadjem, podsjetnik az jos rada ;-)) Nema frke, pisem tekst nakon vecere a danas su mi stigle i neke knjige za jos malo kozmetickog stofa..dugo je ljeto ;-)

    avatar

    04.05.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga, i ja bih to skoro učinila...ali kad je on bio tako lijeeeeeeeeeeeeep!! Na kraju krajeva, od toga je imao koristi i moj suprug, ha ah. Laka ti noć, srećo....cmokkkk.

    avatar

    04.05.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...