Komentari

mtp.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Good Girl

    e,hvala na komentaru na tajaninom blogu,al možeš samo sanjat da će se ispričat... nas za o boli k****,ali oke... blog ti je ok.

    avatar

    27.04.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • x*xDeViL g!rLx*x

    Ejla, NEMA PIVA DO PAN PIVA........, ma evo i mene da ti ostavim komentarchic, ma sve ok.......... hvala na komentu na tajaninom blogu........ ae bok

    avatar

    27.04.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • Snowboard Grinch

    Ej zašto ja ne znam za tu feštu???????????????????????????????????????????????????? Ok Deni Ok pazi si onu svoju kapu da ne bi pala zapljena....

    avatar

    28.04.2006. (07:09)    -   -   -   -  

  • Pero

    KAD DA TI DONESEM 30 kn ?, zvao sam Sendija ali se nejavlja.

    avatar

    29.04.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • furla

    Deni, ti zna mama za blog?

    avatar

    01.05.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • oni koji štite žrtve neči

    Možda si već saznao, ali ako nisi, pitaj Dorku, Teu i Leu, kako im se sviđa njihova igra sa pravljenjem blogova pod tuđim imenima, sa slikom i svim podacima o toj osobi! Ne zaboravi doći na slijedeći sastanak načelništva, biti će vrlo zanimljivo. I još jedno pitanje: zar si stvarno mogao pomisliti da bi T.B. bila u stanju napisati onakve gadosti?. Ako jesi, ne poznaješ je, a u svakom slučaju, ono što su cure napisale o sebi, vjerojatno to i misle o sebi. Dorijani je tata obrisao blog, a uskoro će nestati i Lein. Provjeri!

    avatar

    04.05.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • furla

    Denise, žao mi je što zloupotrebljavam tvoj blog za ovu svrhu, ali htjela bi samo reći, kao odgovor na prethodni i sve buduće komentare, da se afere kao što je ova s navodnim Tajaninim blogom rješavaju u Centru za socijalnu skrb i na muriji, a ne na načelništvu. Zato, ne očekujte predstavu na sastanku načelništva. Odred će reći svoje ali ne želim da se od čitave ove grozne priče pravi još veći cirkus i da ispadne da izviđači imaju ikakve veze s cijelom stvari. Dorijana, Tea i Lea prekršile su zavjet i bar 150 izviđačkih zakona ali mislim da je to u čitavoj situaciji vrlo sporedna stvar.

    avatar

    04.05.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • Lea,Dory,Tea

    Evo, da ti kazemo nesto malo istine; Onaj Tajanin blog nije ostavila ona, nego mi .... I eto ovom prilkom se ispricavamo svima koj su procitali blog, i jako nam je zao zbog toga............

    avatar

    05.05.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • Emil, Tajanin tata

    Oprosti Denise što sada ja (Tajanin tata) koristim tvoj blog kao mjesto za odgovor Vanji i svima onima kojih se to tiče. Kod svoje sam supruge na poslu, pa smo eto posjetili tvoj blog. Slažem se sa Vanjom da to jest sporedna stvar, no, ipak, izviđačkog odreda i njene organizacije se to itekako tiče, jer su sve četiri njeni pripadnici, predvodnici, koji trebaju biti uzor i dužni su voditi računa o svom ponašanju zbog sebe samih,i zbog druge djece koju one trebaju voditi, i zbog same te časne organizacije općenito. Odred (a to znači načelništvo i uprava odreda) mora iz navedenih razloga poduzeti mjere, a o tome mora upravo tu biti govora, svidjelo se to nekome ili ne, ali, naravno, bez ikakvih predstava. Nije dovoljno reći "žao mi je" i stvar je riješena. No, o tom potom, bez daljnjih filozofiranja na ovome mjestu, jer nema smisla. Pozdrav tebi i tvojima kući.

    avatar

    05.05.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • One nation underground

    Oprostite vi svi sa izviđača, ali kakve veze ima Deni sa cijelom pričom o Tajaninom blogu? I zašto nama govorite da če načelništvo biti "zanimljivo", kad smo mi krivi koliko i vi? POZDRAF!!

    avatar

    05.05.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...