Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • netochka

    Ni život ni smrt nisu čin mnogih, nego individualno iskustvo svih.Oni nas pohode u nama, ne u drugome. Pribijeni u nekakva zajedništva sigurno manje drhtimo pred potresnom istinom o samačkom prolazu kroz najvažnije vrata univerzuma, vrata života i vrata smrti. To što kroz njih svi prolaze ne dokida i moje svjesno ili podsvjesno drhtanje koje i sama pomisao nalaže...(proslov. d. B.S.)

    avatar

    27.04.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • patak74

    U ovom našem vremenu brzine, gustoće, ljudi, brojeva, statistika kaže da je ipak najviše onih koji se osjećaju vjernicima, i u vremenu kada se percepcija stvarnosti odvija velikim dijelom unutar opisane gustoće kroz ono što zovemo mediji, neka mi Bog oprosti što dio doživljaja nečeg tako intimnog i prevažnog kao što je vjera, život, čovjek, smrt i Bog ja mogu izraziti kroz rečenicu da se don Branka Sbutege sjećam kao osobe koju sam viđao i zapazio na televiziji. No, ima nade, a ona je u tom da se poruka koju je on slao, kroz toliko zaglušenje svim i svačim, probila barem do nekog tko nije ostao ravnodušan. Zato mi savjest nije nemirna da izražavam uvredljivu površnost i što o tome mogu učiniti nešto kao što je pisanje rečenice-dvije na nečemu što je ovovremeni hir, tehnološka igračka zvana blog.

    avatar

    28.04.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • frakcija

    A pejzaž kao pejzaž, otima se svakoj povijesnoj kontekstualnosti. Bogu hvala bar on, i to je ono što dušu spašava od očaja. ....Zločin započinje uvijek u jeziku, a nekad se u njemu i zapečati...sretan sam što još uvijek nosim u sebi indiferentnost prema sudu povijesti i što osjećam strah i respekt prema sudu vječnosti. Na tom strahu uspostavljam osobne kriterije. .."Nisu mediji oni koji stvaraju istinu, oni samo posreduju. Mediji su posrednici moći. Onaj ko ima moć najčešće stvara mržnju... Proizvod medija nije samo njihov program, već i gledalac. Gledalac je mjerilo uspje šnosti određenog medija...

    avatar

    28.04.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • frakcija

    To su neki od izdvojenih citata Don Branka Sbutege..

    avatar

    28.04.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • starosjedilac

    sa zakašnjenjem izjavljujem da je i meni žao što je otišao taj divan čovjek

    avatar

    02.05.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • Sprdancija,zejebancija i drugo

    Blog ti je zakon.Svi postovi su dobri.Pozdrav!!!

    avatar

    04.05.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Umjesto da se zajebavaš s ovim ćiribimbaškim okom koje me plaši, radije napiši nekaj novo. :P

    avatar

    04.05.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • netochka

    Ove likovne i grafičke promjene u tijeku prijepodneva nas nepotrebno uznemiravaju i čine nervoznima..kud nestade gospar Orlando i uostalom čije je to ogledalo duše ? Koga gleda, zašto, s kojom namjerom, da li je kratkovidno ili dalekovidno, koristi li Visine kapi? Ajmo, ime prezime,godina rođenja vlasnika pogleda, zašto baš on, koja je poanta, dublji smisao? Dalje ali ne manje važno treba li operacija, da li je glaukom u pitanju ili ablacija retine? Mi to naprosto moramo znati....

    avatar

    04.05.2006. (12:33)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Oko je od Prvića i to je podložno promjeni a dizajn zahvaljujem frakciji koja je sad uletila na listu fejvorit blogera ;)

    avatar

    04.05.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    kunem se, ne mogu pisat ništa škakljivo dok me ovo oko gleda...sad se moram bihejvat! ;) P.S. Lijep ti je blogovski dizajn, posebice onaj pogled:)

    avatar

    04.05.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • frakcija

    Evo vratla tebi tvoj grdni kaunter, nakrivla slova..metla na podanak..A desno poravnanje..ko je to vidijo na blogu, desno poravnanje??

    avatar

    04.05.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • frakcija

    Ma evo ti i desno poravnanje štreberu..;)))..Oš da uvećamo font, proširimo sliku dubrovnika, prilagodimo boje..oću ja..

    avatar

    05.05.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • netochka

    Frakcijo, uočeno je ovo s lijeva i desna, nakrivi- ispravi centriranje..sve pet, osim,.. imam primjedbu na podlogu, trebalo bi unijeti malo dramatike i muževnosti u boju podloge, kako macho majstor i otac dvoje mldb. djece zaslužuje...briši ovu infantilnu baby blue i daj neku tamniju grimiznu, kardinal, zelenu ili sl. koloristiku koje sugeriraju postojanost, melankoliju, čistoću, bez obzira na mediteransku provinijenciju gospara, brojke i slova malo razigrati, oko premaknuti lijevo ili dolje, preblizu je naslovnoj razglednici, a nas, nas s pametnim komentarima ( jer mi smo najvažniji, hahaha) boldati, boldati, boldati..

    avatar

    05.05.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    pusti Netochko, valjda Frakcija zna ;) ..negdje sam naime čitala rezultate nekog istraživanja da - ukoliko želiš usred gužve ulovit dečka za one night stand-da moraš obuć nešto svijetlo plave boje - jer na tu boju kao okidač za seksualni poziv , nepogrešivo okida natprosječno visok broj muškaraca :)))

    avatar

    05.05.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • netochka

    Woolf draga, ovo što sam ja ulovila nije imalo veze s bojom, a najmanje s light blue, osim okica, i ne moš ih se rješit..A ove što love u gužvi za one night-stand- uglavnom udovoljavaju stereotipu Stendhala crveno-crno , ali finaliziraju priču dekolorizirane or without pants

    avatar

    05.05.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    ne kužim Netočko di je razlog strijelici otisnutoj, obzirom da se u svjetlo plavo nisi obukla nit' ti nit' Frakcija, nego Hero ali...tko sam ja da sad razmišljam šta je tebe ubolo. Mir s tobom:)

    avatar

    06.05.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...