Komentari

nasboljisvijet.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lilith Entertainment

    Hey! Napravim ti ja banner, ali problem je sop banner koji ti sada imas odgovara cijelom izgledu sitea. Znaci, ili moras sve mijenjati ili se ja moram prilagoditi i napraviti nesto sto ce se moci ukomponirati. A da to napravim, trebala bi znati tocne dimenzije u pixelima. Mozes banner staviti tamo gdje sada pise ''Magija???''. Mogu otprilike napraviti neku radnu verziju, da vidimo. Prozirnu, tkao da ti ne kvari kod.

    avatar

    27.04.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • Silver

    Oi! Hvala ti za onaj post o napitcima. Ja sam sa frendicom prvio neki sa sokom od kruške, jabuke i krastavca (YuK!). Što se tiče duhova sve je tačno, ali se ne bi složio što se tiče ovoga: "Ja vam iskreno ne preporučam da prizivate duhove jer nije dobro dirati i buditi mrtve. Rađe neka ostanu tamo gdje su." Moje mišljenje je da će se javiti onaj duh koji treba neku pomoć. Isto tako kod hermetizma, da bi prešao iz stupnja vještice u stupanj abis zahtijeva da vežeš duha. To je veeoooma komplikovan ritual u kojem moraš nadmašiti duhove (što je skoro nemoguće), a ako ne uspiješ navodno te zaposjedne, nikad nisam pokušao nit ću jer se ne bavim hermetizmom.. I još nešta. Ako i uspijete da prizovete duha i on vam odgovori morate znati i to da ne smijete svakom duhu vjerovati, tako da kada vežete duha on će vam reći istinu i preko njega možete bacati čini i umjesto da se na vama odrazi negativan utjecaj odrazit će se na njemu, ali isto tako i sav pozitivan doprinos ga hrani. I još (uf kako sam dosadan) ma nema veze... napisat ću uskoro post o tome;)))

    avatar

    27.04.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  • TNTgirl

    Oprosti MAGIC moram da te ispravim: Pišem redni broj onoga što trebam ispraviti 3. Duhove nebismo trebali uznemiravati radi glupih pitanja što se tiče tvoje budućnosti, možeš ih prizivati samo da vam pomogu otkriti vašu prošlost. 5. Duh ako se pojavi neće učiniti ništa osobi koja ga je prizvala, samo može naškoditi njegovim bližnjima 6. Treba se postavioti pitanje ako si tu podigni npr ovu svijeću ili uagsi plamen i takve stuff 7. Zapravo kada prizivate duhove, prizivate duh neke osobe koju ste voljeli sve dok nije umrla npr.. duše moje bake pojavi se!! (SAMO PRIMJER), tako da ti karte neće biti potrebne, i uz to karte neće pokazati ništa vezano za duhovne reaktivnosti oko tebe. 9. Ne, nikad oko ponoći, najbolje oko 3 h sata na većer. Zašto Isus je umro po pismu oko 15 sati popodne, pa je kao suprotno kada mrtvi izlaze vani oko 3 h. Pa čak i oni zli I još nešto, zašto prizivati duhove, to je glupo, to ti može donijeti samo zlo. Ne petljaj se u mrtve ni oni neće dirati tebe. Pozzzz!!!! Sviđa mi se ovo za mjesec. Koliko je pun i to sjajno je!¨!!!

    avatar

    28.04.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • TNTgirl

    O i još zaboravim, nema egzorcizam koji bi istjerao duha kojeg si sam dozvao, tu ti mogu samo pomoći duše oni koji ti zaista žele pomoći i njihova molitva (borba protiv duha u tebi.

    avatar

    28.04.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • Nikad pa ni tad

    Što se tiće ovog o duhovima ja stvarno neznam puno. ovo što sam napisao sam ja mislio da bi bilo važno.

    avatar

    28.04.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • Silver

    Ipak ne znam da li bi se složio s ispravkama. Ja i dalje držim do toga da ne daje nikakve dokaze da je tu osim na ouija boardu pokaže da (ili pak ako prizivate pomoću papirća ili igle i konca). No to je moje mišljenje ima svoje mišljenje i ja ga poštujem. Uostalom svi ćemo saznati kad postanemo i sami duhovi;)))

    avatar

    28.04.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • BloodMoon

    duh ti i netreba davati nikakve dokaze...to su čiste gluposti što piše po internetu itd.. duha se osjeti ..ko energiju smo naravno drukčije..ili vidi (treće oko).. mislim da su prizivajna nepotrebna. sve što trebate je tu. onaj svijet je svijet u koji ulazite vi ako hoćete i svojom voljom a ne tuđom..kako bi bilo vama da vas neko uvuče u astral bez vašeg dozvoljenje... i samo još nešto... prizivanja duhova u dobi (10-15) godina su najčešće autosugestije a ne zbilja duh.

    avatar

    29.04.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...