Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • amy damon

    ja imam samsung sgh e350 (bar brijem da je taj) i u telefon stane 1000 brojeva i 200 poruka. e sad, on je malo pickast, a i nije neko zadnje cudo od tehnike, tak da mislim da ces neki koji ce zadovoljit tvoje kriterije pronaci odmah cim se odlucis za ozbac uzet novi. a ursula tolj ili kak joj je vec prezime je bas pisala nedavno - sjecam se da sam joj ostavila komentar jedino tada jer me ta zena neopisivo iritira nekak oduvijek - ona kaze da je sve kod nas jeftino i da bi se trebali ugledat na francuze jer gospodja ili kaj je vec je bila u parizu i na blogu nasla za shodno pokudit u dubrovniku cijene, koje su po njenom misljenju jako niske za neko takvo odrediste. ona valjda misli da ce turisti mislit da su na nekom sjajnom mjestu samo ako nesto jako plate. al ona i izgleda ko da to misli...

    avatar

    27.04.2006. (02:27)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    ribafish, ako se oni naljute uletit će oni njihovi pink panteri i isprepičkat cijelu redakciju!!! a što se tiče mobitela sigurno neki veliki:-)))) probaj ove nove nokie one ti imaju memoriju za popizdit...pozdrav, i stvarno je strašan otisak

    avatar

    27.04.2006. (02:31)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    brrrrrr, ova noga ti je mnogo jezovita, od takvih stvari dodje covjeku da prestane pit pivu i drmne si nekaj zesce da sto prije obnevidi.

    avatar

    27.04.2006. (03:47)    -   -   -   -  

  • vagabundo

    nema se tu sto objasnjavati....parkiras, ako uspijes nakon 5674 kruga oko grada, na prvo slobodno mjesto, odes na pice, sendvic, sladoled, zidine...i kad se vratis platis parkinga vise nego sto si potrosio u gradu za sve to...besplatni parkinzi su najbolje cuvana tajna dubrovnika :)

    avatar

    27.04.2006. (07:53)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Erm, to me podsjeca na Cynthiu Plaster Caster. Koja je radila, odlijeve, jel', nekih drugih djelova muskih tijela.

    avatar

    27.04.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • carevna

    Bez uvrede, ali malo mi je jezivo gledati ovakve odljeve, vjerojatno posljedica gledanja jednog starog hororca. Inače, imam nešto za tebe. Skokni pa komentiraj.

    avatar

    27.04.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • Renato

    to je jestivo?

    avatar

    27.04.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • Mirnica

    ja mislila da je to od nekog mrtvaca noga. jezivo. možda oživi pa češ imat batlera. he he. daj zabrij.. :)) samsung ti ima puno memorije. bilo koji. al kaj se tiče mobitela s kamerom,šta sve gledam reklame za mobitele,višene postoje mobiteli s kamerom. sad su kamere s mobitelom. strašno. pozli mi kad gledam one nokije kaj možeš s njom radit ko s plastelinom.

    avatar

    27.04.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...