Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ljubičasto nane

    Proljeće! Najljepši mi je jorgovan. A i ima najljepši miris!

    avatar

    26.04.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • J.

    Ako želite upoznati Boga, ne budite odgonetači zagonetaka, kaže Khalil Gibran. Pogledajte u prostor-vidjet ćete Ga gdje hodi po oblaku, pružajući ruke s munjama i spuštajući ih s kišom. Vidjet ćete Ga gdje se smiješi u cvijeću, a onda podiže i njiše svoje ruke s drvećem.. Our God is an Awesome God!!

    avatar

    27.04.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..ajoooj.. jorgovan.. mmmm.. :))))

    avatar

    27.04.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    @J. Naš Bog je silan Bog!

    avatar

    27.04.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • J.

    ...and the master-piece on His Canvas of Creation is exsistance of people like you... :)

    avatar

    27.04.2006. (03:01)    -   -   -   -  

  • BW

    hvala ti na predivnim slikama ne mogu se odlučiti ni za jednu posebno, pošto su mi sve prekrasne.pusa tebi.

    avatar

    27.04.2006. (07:56)    -   -   -   -  

  • Tanja

    koje lijepe fotografije...uljepšao si mi ovaj kišni dan...tebi ostavljam veliko hvala za svaku fotku posebno....mrak su:-)

    avatar

    27.04.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • teuta

    Prekrasneeeeeee slike...baš mi se sviđa svo to cvijeće. Ali vidiš, ne volim ih trgati, držati u kuću u vazi,,,,više ih volim promatrati u prirodi. Ako bi ih stavila u vazi, imala bih dojam da sam ih ubila na neki način. Što se tiče Čehinja....pa možda ima u tome malo istine, što si naveo. Iako ja to baš nisam primijetila. Bar ne u Češkoj. Zapravo, da samo spomenem svoj neki slučaj....Kad sam se doselila u Hrvatsku...mogu ti priznati, da sam na neki način bila iznenađena određenom ukočenošću ovdašnjih žena. Pogotovo u smislu...razgovora o seksu...itd. Isto tako, primijetila sam da (pogotovo u Dalmaciji) žene su bila dosta podređene muškarcima....što u Češkoj baš nećeš primijetiti bar ne u tolikoj mjeri. No, to su moja zapažanja. Tako je trebao i ispasti i taj moj post. Ali činjenica ostaje....da su žene u Češkoj ipak slobodnije i nekako ravnopravnije...nego Hrvatice (naravno ne mislim sve generalizirati), već mislim onako općenito u većini. Ali i to se mijenja. Šaljem ti topli pozdrav i veliki cmokkkkk.

    avatar

    27.04.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • pegy

    Volim cvijeće, od ovoga ovdje najdraži su mi cvjetovi jabuke, jorgovan i ljubičica. Ajme lijepih mirisa. :)

    avatar

    27.04.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • @pple

    Predivno...priroda je zaista božja umjetnost. Nema te boje i oblika u prirodi koje čovjek može savršeno kopirati. Na ovim se slikama vidi sklad i harmonija dijela onoga što nas okružuje, a proljeće nas posebno raskošno nagradi. Veeeeliki pozdrav!!!

    avatar

    27.04.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • Prepusti Jahvi puteve svoje, u njega se uzdaj i on

    hej...vidla sam onaj post dolje...gdje pišeš o tome da drugi zaslužuju bolje od tebe na primjeri dečko-cura...nadam se da ne razmisljas na taj nacin..ustvari to je i dobro, a i nije...mozda ti Bog posalje super curu, a ti ju ostavis ner mislis da ju ne zasluzujes....dobro,mozda ne razmisljas na taj nacin nego si samo stavio to tek tako..ali, dobro je da se ponizis radi drugih, to i pise u Bibliji, ali opet ne na takav nacin...i ti si sigurno zavrijedis dobre stvari i zasluzujes ih:)jer Isus nas voli, i svakome bude dal dobre, ali i nekad lose stvari...ali nesmemo misliti da ne zavređujemo dobre stvari..ajd, uzivaj,i Bozji blagoslov! btw...hvala na komentaru:))

    avatar

    27.04.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...