Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Code Dead

    TEST Vjerojatno ces se zacuditi kad procitas neke odgovore. Um je kao padobran-bolje funkcionira kad je otvoren. Ovaj test je zabavan, ali moras doslovno slijediti upute. Prije nego pocnes, zamisli jednu zelju. UPOZORENJE : odgovaraj na pitanja po redu Ne citaj odgovore prije reda. Pitanja je samo 4, stoga ako varas i gledas odgovore Prije vremena, neces dobiti postene rezultate. Pocni polako. Ne trci unaprijed. Ovaj test je vrlo realan. Pomoci ce ti da otkrijes samog sebe. Uzmi papir i olovku i zapisi svoj odgovore: 1) poredaj ove zivotinje po tome koja ti se najvise svida : KRAVA TIGAR OVCA KONJ SVINJA 2) Opisi samo jednom rjecju svaku od slijedecih: PAS MACKA STAKOR KAVA MORE 3) Misli na nekoga(tko te poznaje i tko ti je vazan) i povezi ga sa sljedecim bojama(uz svaku boju samo po jedna osoba): ZUTO NARANCASTO CRVENO BIJELO ZELENO 4) i NA KRAJU NAPISI SVOJ SRETAN BROJ I SRETAN DAN U TJEDNU: Jesi i gotov/a? Da li su tvoji odgovori STVARNO ono sto mislis? Posljednja sansa OK, sada mozes procitati odgovore koji slijede, Ali prvo jos jednom ponovi svoju zelju! ODGOVORI : 1) Ovdje se definiraju prednosti u tvom zivotu : KRAVA = karijera TIGAR = ponos OVCA = ljubav KONJ obitelj SVINJA = novac 2) Opis PSA JE OPIS TVOG KARAKTERA. Opis MACKE je karakteristika tvog prar( ti i on u ljubavi) Opis STAKORA je kako dizivljavas svoje neprijatelje. Opis KAVE je tvoja interpretacija seksa. Opis MORA je tvoj zivot. 3) ZUTO netko koga nikad neces zaboraviti NARANCASTO onaj kojeg smatras pravim prijateljem CRVENO netko koga stvarno volis BIJELO tvoja srodna dusa(soulmate) ZELENO netko koga ces pamtiti cijeli zivot 4) Posalji ovu poruku na onoliko adresa(ljudi) koliko iznosi tvoj sretan broj. Tvoja ce se zelja ispuniti u tvom sretnom danu. Sve ovo je to sto je rekao Dalai Lama o tisucljecu. Potrebno je samo par minuta da se procita. Ova m antra mora te napusiti kroz 96 sati. Nakon toga ce ti se dogoditi neko ugodno iznenadenje. Ovaj je test istinit iako ti nisi praznovjeran

    avatar

    26.04.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • c'est de la merde

    supač blog!!!čitamo se...kissACH

    avatar

    26.04.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Eto za još koji mjesec ćemo svi mi u prdekanu. Pošto u nas više nema mjesta u zatvorima onda ćemo postat najveći Rvatski izvozni proizvod pa će nas izvozit u KP Zenicu i Sremsku Mitrovicu. Ma ko nas jebe kad smo blesave budale i puštamo da nas gaze. Da....čito sam o toj bakici, ali sve što mogu napravit je to da se još više nerviram. Zato sam sebe prisilljavam na veselje i veselim se :))

    avatar

    26.04.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • samb@

    uh enti jade...samo da još T com počne fatat za svoje neplatiše (ne one što kradu , nego one što ne plaćaju što drugi pokradu)...po države u pržun. A kome će prrrrrmijer onda bit prrrrrmijer?

    avatar

    26.04.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    A znas koliko god je grozno da je starica zavrsila u zatvoru toliko je dobro sto je 15 dana jela meso (pise danas u Novom listu). Inace tu pricu o starici pravi bi novinari malo bolje mogli proceprkati ... Svasta bi tu jos nasli ....

    avatar

    26.04.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • ulix

    Ma ima dosta na: http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=1&ID_VIJESTI=56421 Samo, nije ona jedina. Medijima je zanimljiva zbog 84 godine. Konkurencija, stara 83 ne dolazi u obzir... Dobro je. Hvali hranu i lijekove iza rešetaka. Neće uvijek biti tako dobro. Odmah će dojuriti savjetnik iz MMF i narediti neka se smanji luksuz u zatvorima. HEP je kategoričan: krađu el. energije neće tolerirati! Nema tu ni zastare. Ali će zato gradonačelnik posjetiti staricu, ma nije zbog političkih poena, ma gdje bi on, eto do sada mu promaklo. Promaklo u jednim novinama, u drugim, sad je bilo i u HTV Dnevniku. Hoćemo li u sutrašnjem dnevniku vidjeti političara kako velikodušno poklanja zaostalih 5000 kuna? Ne gradskih, onako iz svog džepa? Ili će otkriti nositelja srebrne medalje s 83 i pol godine pa njemu pomoći? Ma neće, vijest je gotova. End, the.

    avatar

    27.04.2006. (01:37)    -   -   -   -  

  • ulix

    Da, zbilja, je li bilo u Dnevniku? Nisam pažljivo gledao, počeo je s nabrajanjem događaja iz crne kronike. Kao i svaki dan...

    avatar

    27.04.2006. (01:44)    -   -   -   -  

  • BAJA Ni5,Ni6

    Oprosti ali moje pitanje nije vezano za tvoju temu!! Daj mi molim te reci kako stavljaš slike u post?

    avatar

    27.04.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Nije strasno sto je bakica greskom zavrsila u zatvoru, takve stvari se desavaju svagdje u svijetu. Strasno je sto je njoj u zatvoru bilo sasvim ok, jer joj se svidjela zatvorska hrana. To je sranje, draga moja. Želis li uciniti nesto za tu staricu? Najdi je i pokloni joj jedno pile i nesto voca, jer draga moja ona se nece najesti od tvog angazmana i pisanja o njoj na blogu.

    avatar

    27.04.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @braco, veselimo se zajedno ;) @samb_a, nek mi dođu na vrata, jedva čekam. ja i moja dvocjevka ;) @tv-kriticar, i našli su našli, jad i čemer, ma bolje da ne pričam @ulix moj, počelo je superom, tako nam je, sve super sve za pet @BAJA, pa veri simpl, u editoru klikneš na ikonicu za sliku, skineš s kompića i ubaciš @dragi moj slagerpevac, ajmo onda svi ništa ne pisat, ne govorit i ne primjećivat, joj što će nam bit dobro. ko onim trima majmunima, ne vidim, ne čujem, ne govorim. i da, u pravu si, grozno je što je bakici bilo dobro, ma zamisli tog anakronizma, grozno-dobro. nije neka utjeha. dragi moj.

    avatar

    27.04.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...