Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • zgbaba-bez šminke

    nebi ja baš rekla da svi vide izlaz u samoubojstvu... Gledam oko sebe, vidim hrabre ljude, stisnu zube i idu dalje... Doduše ja i mužu idem na živce sa svojim optimizmom i s rečenicom "tko zna zakaj je to dobro!", al ja fakat vjerujem da kad Bog zatvori vrata, negdje otvori prozor... a puno nas ga baš i ne traži...taj prozor, a za njega treba dić glavu...

    avatar

    26.04.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • lady

    Mama...ja Tebe razumijem..stvarno nam u životu ponekad..sve padne...i ja znaš..koliko puta sam pomislila, da bi sve pustila i išla ...pa nije išlo to tako kako sam ja umišljala..e ostala sam... sada su djeca velika..a ja...prekinila sa sekirancijom..to je bilo prvo, mjenjala posao samo drugi odjel..kako se sada dobro osječam...stvarno!! i to je to..počela uživat život..radit moram još 16 godina..tako, da stvarno sada uživam..kad mi nešto fali..pogledam okrug sebe i vidim još huje od mene tada stisnem zube i si kažem...ajde Lady sve če biti opet ok..nemoj tugovati..ti znaš da moraš iči ...pogledam se u špeglo u kupaonici i vidim sebe..ljepo, nasmijano ženo..eto probaj tako i Ti...ma smo nas dvoje jedne prave žene a ....dobro da Car ovo ne čita..jao kuku lele onda nama....čitam ja Tebe znaš uvjek...pusa!!!!!!!!! Glavu gore...

    avatar

    26.04.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • lady

    Znaš to je ljepo..što čita i Car..moj ne čita..samo se mi smije i kaže da sam luda..ali ja ga svake toliko pitam jel dobra slika pa tako..a on od daleko samo gleda i ništa ne kaže...znam, da se i njemu sviđa..kad nešto kaže onda znam nije nešto dobro..pa muškarci su muškarci..

    avatar

    26.04.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • Promjena adrese

    I... kad će mama i budući tata na kavu...

    avatar

    26.04.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    Ma kakve su to crne misli??? Samoubojstvo nije nikad rjesenje, to je kukavicluk (iako ce netko reci da je hrabrost dici ruku na sebe) bijeg od svega. Optimizma i hrabrosti pa ce uvijek nekak biti! Nekad bolje nekad losije ali ce BITI! Osim toga, zivot je samo jedan pa ga treba iskoristiti i istraziti do kraja a ne se kukavicki povuci na pola puta. Tko zna sta te jos sve lijepog ceka! Glavu gore!!!

    avatar

    26.04.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ........normalno svako malo mi padne napamet kako bi bilo lipo zaspat i više se ne brinit.........ali kako mi mame uvik najprije mislimo na posljedice za dicu onda takve misli samo prolete kroz glavu.......a ti si sa dvoje male dice tek zakoračila u život sa brigama i trebat će ti puno snage za izgurat,pa slušaj likara i drži se terapije......ovako kad se izjadamo na blogu ,odmah je lakše..............

    avatar

    26.04.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • Promjena adrese

    ej, odgovorio sam ti na pitanje o mom svršaanju kojeg si postavila na mom blogu... idi, vidi...

    avatar

    26.04.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Evo imaš velike pozdrave od Talije. Ostavila ti je mail adresu kod mene da joj se javiš. Neću tu adresu stavljat u komentar da ne bude dostupna svima. Pošalji mi mail na moju adresu pa ću ti uzvratiti mailom sa njenom adresom. Ok? :)

    avatar

    26.04.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • libraria

    živim s dečkom, također, nažalost, samo on radi, od te prosječne plaće plaća se kredit, režije, hrana... i bez djece ne sjećam se kad sam sebi zadnji put kupila komad odjeće! iskreno, na smrt nikad nisam pomislila jer to bi bilo sebično prema voljenim ljudima i ne bi pomoglo rješavanju problema! valja se nadati da će biti bolje, pa makar to značilo zavaravati se jer kad bismo se prepustili depresiji, jednog bi nas dana progutao njen ponor i više nas nitko ne bi mogao izbaviti iz njega! pronađi utjehu u mužu kojemu je teško kao i tebi i to dvoje prekrasne male dječice, već će se s vremenom nešto iskemijati! K I S S

    avatar

    26.04.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Iskra

    Otudjenost. • bespomocnost. • depresija. • tjeskoba. • povucenost. • agitiranost. • iscrpljenost. Nedavno preminuli papa Ivan Pavao II. upozoravao na strasan "vakuum vrijednosti", "uvjerenje da vise nista nema smisla, pa stoga nema smisla ni zivjeti". Psiholoski vakuum, reakcija na otudjenost koju uzrokuju kultura i civilizacija, uvjerena sam da i tu lezi jedan od odgovora na tvoja razmisljanja.

    avatar

    26.04.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • jednostavan blog

    ja nikad nisam pomislila da si oduzmem život,nikad...ali kad sam bila mlađa sam puno puta rekla joj mama šta si me rodlila,bolje da si me pobacila,ali od kad imam svoje dijete vrijedi se boriti i volim ovaj život iako je nekad nepodnošljiv,ali za svako zlo i neko dobro..

    avatar

    26.04.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Jesi li pročitala moj zadnji komentar?? Talija te pozdravlja i hoće ti poslat svoju adresu preko mene ali ne ovako putem komentara. Ja nemam tvoj mail pa mi pošalji tvoju adresu. Hvala na pomoći. Tek sad sam skužio šta mi pomažeš :)))

    avatar

    26.04.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Razumijem te sta mislis,ali eto nisam nikad bas bila toliko ocajna da sam to pomislila,uvijek mislim da ima rjesenja...znas i da nas djeca trebaju...ma znam da znas,krize dodju i prodju,zato je blog dobra stvar.Pozdrav!

    avatar

    26.04.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • lady

    evo još mene kod tebe..do sada sam bila u šopingu..sutra je kod nas praznik..pa sam i sutra frei..he..kod nas 1 dan zatvoreno pa več ludnice po trgovinama..kupila sam si cipele..vrlo dobre a cjena dobra...imala sam sreču ..jer imam velik broj..40 a uzela 41 jer je cipela mala vjerovatna velik broj 39..sve zmešano jel....pusica..kod mene če biti opet kiša...več kaže na to..evo mene sjedim, pijem pivo i pišem..samo mala čaša pivca...

    avatar

    26.04.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Imaš mail :))

    avatar

    26.04.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • mama44

    Pa jel' ima netko da nije depresivan, majku mu?Šta su ovo od nas napravili?Pa, sad, nema druge nego da se sami i međusobno vadimo iz govana, draga moja....definitivno, blog je najbolja terapija, vjeruj meni, a vidim da i tebi pomaže...meni je bilo gadnih, gadnih trenutaka baš po tom pitanju, ali sam se izvukla...i danas imam iste probleme oko sebe, možda još i gore, ali se uvijek nekako riješe, pa se zato ni ne želim previše žderati, jer to vodi u onaj zatvoreni krug...dakle, svaka stvar se rješeva, na bilo koji način...žderala se ti ili ne...pa onda pusti neka idu kako idu, a ti ćeš biti mirnija...i zdravija...jer ne možeš reći da i na zdravlje ne ostavlja traga...probaj se poigrati sa svojim mislima, samo im daj drugačiji predznak...vidjet ćeš da ide bolje...zabavno je...a i rezultati su zapanjujući...pusu ti šaljem, veliku...:)))

    avatar

    26.04.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • lady

    Dobro jutroooooo...dobro sam spavala..danas je kod mene praznik...opet možem "lenarit" a sutra opet posao...e to če bit brzo mimo..onda sam 4 dana prosta..jako dobro...kod mene kiša več od juče u večer..bemti....poljubac!!!!!!!

    avatar

    27.04.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • mama44

    Dobro jutro, majko2...baš ti hvala na komplimentima...i meni je palo na pamet to s kolumnama, recimo, Bracini komentari i viđenja stvari su poprilično sočni, a o kvaliteti da i ne pričam..britko i savršeno....i dobro je što, osim ljudi i prijatelja, otkrivamo i svoje talente...normalno, ne bi bilo loše da jednom kapne i nekakva korist od toga, ali da smo o tome na takav način razmišljali, ne bi bili ovdje, zar ne?Meni je ovako super...poljubac ti šaljem...:)))

    avatar

    27.04.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Dok ja ne uzmem lopatu u ruke pa ne krenem od pantovščaka do markovog trga tuć sve po redu lopatom po glavi :) Jedni druge moramo izvlačit iz depresije. Neka još jednom neko kaže nešto protiv bloga dobiće i on lopatom po glavi :))

    avatar

    27.04.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Gmail je relativno nova mail usluga. Kapacitet gmail sandučića je 2780 Mb prostora i u stalnom je porastu. Dakle, to je mail sandučić u kojemu možeš primit i najveće ultra mega poruke, ne moraš redovno brisat mailove jer se kapacitet neće tako lako popunit :)

    avatar

    27.04.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Plavušo, za gmail ti treba netko mailom poslati pozivnicu za otvaranje gmail računa. Zasad ga jedino tako možeš otvoriti. Kad dobiješ pozivnicu i prihvatiš je, trebaš se registrirat sa popunom jednog obrasca koja je vrlo jednostavna čak i za plavuše :))))))) I to je to :))

    avatar

    27.04.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    haha, mama2, dobro mi došla! A zakaj bi te se htjela riješit? ;)) E, da vidiš, ti napravi roštilj, ja donesem limunadu (od limuna kaj mi ih život nabaci haha)... ;))

    avatar

    27.04.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Nemam ti ja više ni jednu jedinu pozivnicu na bilo kojem jeziku.... Kad ti netko pošalje pozivnicu i kad se registriraš onda dobiješ mogućnost slanja dvije pozivnice. Ja sam svoje odma poslo :))

    avatar

    27.04.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • kvadar

    mama imas u postavkama maila opciju za prebacit na naski:))

    avatar

    27.04.2006. (13:25)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    haha, evo viš kak je lako! A sad se moram ištekat jer moram fakat pristavit ručak! Nisam ni skužila da je već pol dva! Odoh po limune haha ;))))))))

    avatar

    27.04.2006. (13:29)    -   -   -   -  

učitavam...