Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • najpametniji

    Osvjezavajuci okus Coca Cole?! Skinu mi enamelum sa zuba i sada 'odam krezub! Karakteristicni oblik staklene boce?! Dobar,ali samo za pogodit,suca u glavu! Revolucionarna limenka?! U vezi s tim moram da ispricam jedan vic:"Zasto plavusa nosi limenku Coca Cole u prknu?" "Pa zato sto joj je zubar rekao da pije na drugu stranu!"-ma...dobra je ova limenka ali samo za plavuse i pedere!!!! Piju je najvise u Meksiku,pa naravno kada su sombrero idioti naucili ,samo,na pejot(za neupucene lisce se zvace i daje slicne efekte kao i mnoga opijatna sredstva)-narkomancine(propitajte ,malo,i Paola Koelja jer on pod istim okolnostima,zvacuci pejotu ili pijuci Coca Colu i pise onakva sranja). I zato na stranu sva ova zajebancija mada ispijanje Coca Cole izaziva impotenciju ravnu onoj koju izaziva i prekomjerno lijecenje ranitidinom!!! Pa Livnjaci pamet u glavu: Ako 'ocete da vam se kita ne dize samo nastavite sa Coca Colom sljedstvenom zgaravicom,pa ranitidinima,pa kita jos mlohavija i tako u krug... I zato cika adjutant pije samo PEPSI i sit se najeba,doduse stavio sam i krunice na zube da bi mogao i da gricnem mindjinsan!!!!!

    avatar

    03.05.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • basne

    Apelirao bi na sve Livnjake da ne piju Coca Colu. Pustite one budalaste mexikance sto kazu "Nista ne znam, daj dollar sve znam". Oni se rokaju ko i nas lijecnik opcinar sa svim i svacim a tekila im je limunada. Islandjanima je jeftinije da piju Coca Colu posto ne moraju pravit led a iz pouzdanih izvora znam da se i oni razvaljuju s opojnim sredstvima.
    Ja ,osobno, pijem samo alkohol i obicnu vodu i vrlo sam zadovoljan.

    avatar

    11.05.2006. (18:32)    -   -   -   -  

  • djeneralova prcacica

    Jaoj, pa ti si co'ek po mojoj mjeri.
    I meni ti je otizi alko'ol drag trazi ga nosili, hihihihhi.

    avatar

    11.05.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • najpametniji

    O.....prcacice,pa di si ti? I kako firca djeneral,pjanski je li? 5 min. i pala kita. E uvijek sam mu govorio:"Jugo,bolan,polako...neka ti snasa prvo ukruti milokliz,pa onda ozezi po njeznici,jarane! Igraj se malo oko ulaza,nemoj odmah da joj ga surduknes. Neka te moli!!! I za to vrijeme ni kapi alkohola,samo PEPSI! Nego...dodji ti kod 4 musketira da ti stave i svoje maceve u tu tvoju koricu!!!

    avatar

    11.05.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • djeneralova prcacica

    Isss govno adjutantsko, hihihihhihi, vraze li nijedan, djavli te nepridrli, pa zar tako samenom, jednom dicnom 'rvatskom prcacicom.
    Jest da moj Rvoje nije neki prcac, i ima i malu cunu, ali brte ne bih ga dala ni za vas petrnest.
    Kad ti se ja i onizi moj djeneralko nazvizdjimo rakijetine...aiiiiiiii fatamorgana...apsolutno romanticno...ozeziiii...zaprdiiiii...zagingeliiiii...drzi...ne daj...
    As ti Gospe kurve a je i lipo!!!

    avatar

    11.05.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • Doktor za adjutanta

    OOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOO ADJUTANTEE, NAJEBU TI SE LIVNJACI MAMICEEEE TVOJEEEE!!!!!!!!! JES CUOOO MAJMUNEEEE!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    12.05.2006. (01:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...