Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • hornet

    blog ti je izvrstan,sve pohvale...

    avatar

    26.04.2006. (01:20)    -   -   -   -  

  • Friva

    Samo slušaj sebe, to je najvažnije.

    avatar

    26.04.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • more nade

    Nisam gledla taj film. Možda jednom pogledam kad je ovako dobra preporuka... E, a u vezi naziva bloga... More je nešto što me uvijek oduševi i prigrli na poseban način. More je ujedno i tajanstveno svojom širinom i dubinom, možda se zato upravo i ovdje kod tebe od prvog dana osjećam dobro. Ovo plavetnilo me uvijek iznova zove :-). Budi nam svima dobro i piši. Ljepše je da razgovaramo o svemu što proživaljavamo i nosimo nego da sve ostane samo na papiru.

    avatar

    26.04.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ...moj je blog na jedan način nastavak svihi tih dnevnika (uvijek pisanih u rokovnicima) koje sam jednog dana spalila.. zašto? izgledali su mi ISTI - a to mi se nije sviđalo... nadam se d aće ova NOVA STRANICA biti ljepša i drugačija. pozdrav

    avatar

    26.04.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • freestyler

    nisi napisala koiliko je Jean-Marc Barr povećao tvoju ljubav prema delfinima i plavom moru :), Le Grand bleu, gledao sam ga bar dvadeset puta(ne zbog Barr-a).... zbog tog big blue sam prvi puta odavno i došao ovdje,... piši nam još, bar još sto postova (za početak) i piši nam više onih svojih tako dobrih priča ... uživaj ....:))))

    avatar

    26.04.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • pegy

    Prvo čestitke na jubilarki. :) Volim čitati tvoje plavetnilo, jer uvijek mogu pročitati nešto pametno, mudro, osjećajno. A toga mi nikad dosta. Nisam baš neki veliki ljubitelj uživanja u moru, bar ne u onom smislu kojeg opisuje "Veliko plavetnilo". Svejedno ga volim i smatram Božjim darom čovjeku. Volim i spomenuti film, nekad sam ga gledala najviše radi onog glavnog glumca. :)) Delfine, kao i ti, volim, baš umiljate i slatke životinjice. Uglavnom želim ti još puno uživanja u dubinama svih vrsta. :)

    avatar

    26.04.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Hornet, hvala ;) @More Nade, hvala i tebi na lijepim riječima. Pogledaj film, sad postoji na DVD-u u videotekama iako je već prošlo dosta vremena otkako je bio baš - aktualan :) I baš mi je drago da se ovdje dobro osjećaš :) @Škorpionice12, i u mojim se rokovnicima nalazilo dosta toga što se ponavljalo, čini mi se ;) Evo, ako ništa drugo na ovoj se stranici nađe koječega, raznih tema i pristupa :) @Freestyleru, hi,hi, dobro si to rekao. Povećao je ljubav, povećao. To je bio samo logičan nastavak mog oduševljenja morem :)) I baš mi se danas nešto po glavi mota o tim pričama. Kao da me "ćopila" neka inspiracija...vidjet ćemo ;) @Pegy,hvala :) Hi, hi, i tebi se svidio glavni glumac? ;)) A uživanje u dubinama...lijepo si ti to napisala, hvala! :)

    avatar

    26.04.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    nedostajala si mi:) ; večeras sam otvorila blog s namjerom da te pitam gdje si, i eto te:))....šetala sam večeras , oko 20 h uz more, sve miriše, zrak, more, zvukovi, topli zrak, more ....razumijem tvoju ljubav prema moru :)...vidjela sam par puta dupine , pljeskala im ritam zvukom na nizini mora i odgovaraju, časna riječ odgovaraju! :)

    avatar

    26.04.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    svi su nekako stali s pisanjem, čestitke na stotom postu, obožavam more, dubine njegove, obožavam roniti, njegov miris, pa tako i dupine, a volim čitati i tvoje stranice dnevnika, i moji iz školskih dana su negdje nestali

    avatar

    27.04.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Stoti? Neka fala Bogu. Sjećam se onog stiha iz fotke gore. U vrijeme nastajanja bio mi je nestvaran, a onda i on (glupi stih) postao stvaran.:)))))))))

    avatar

    27.04.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  • alkion

    Vidim ja da ti nisi bila na moru za malo jačih nevera. Kako tada shvatiš svoju malenkost i snagu prirode, kao i svoju nemoć da se išta uradi???. Je ljepo je more za odmore, malo zaronit i jedrit, ali za svakodnevno raditi na njemu i biti toliko daleko od obale da jednostavno nema uvjeta za skloniti se e onda više nema baš ni ljubavi ni uživanja.

    avatar

    27.04.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Zvjezdice, to valjda dođe kao jedna faza - nepisanje. Imala sam to i kad sam pisala svoje prve dnevnike u spomenute rokovnike. Bilo je dana kad ne bih ništa napisala. No, prođe to ;) @Sklblz - ono o uspomenama? Ha, tako nekako i mene taj muči ;)) @Alkione, nisam bila na moru usred nevere, a to spada u onaj dio mog strahopoštovanja prema moru jer (iako nisam doživjela) svjesna sam kako može biti okrutno i kako prema nekim ljudima i jest, a moraju se hrvati s njim da bi preživjeli. I istodobno osjećati koliko smo sitni i nemoćni pred njegovom silinom i veličinom ;I

    avatar

    27.04.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • alkion

    Jučer sam bio malo umoran od mora pa sam ga malo nepravedno i naružio. Naravno da nije sve tako crno, čak dapače obožavam more i sve aktivnosti vezane uz more. Jedrim, ronim, slikam ispod i iznad mora i naravno živim od mora i njegovih plodova. Nema ljepšeg osjećaja od predivnih zalazaka sunca ili zore na moru. Predivno je i tako uzbudljivo u suton gledati razigrane mlade delfine kako iskaču iz mora i poput dječice u svim mogućim i nemogućim pozama padaju natrag uz što veće prskenje vode. :)))

    avatar

    28.04.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    čim sam pročitala naslov, počela sam pjevušiti "stranica dnevnika" od Parnog valjka, jedna od meni najdražih njihovih pisama...za razliku od tebe, nikad nisam imala dnevnik niti zapisivala pjesmice i slično i zato sam se začudila samoj sebi što sam počela pisati na blogu. priznajem, mislila sam da će to biti jako kratkog vijeka, ali evo me već godinu i nešto dijelim sa vama i dobro i zlo. o moru i ljubavi prema njemu ne moram ti ništa pisati, tu se sve zna :). i da, gledala sam "Big blue" i čim sam te otkrila, imala sam osjećaj da ti nadimak ima veze sa tim filmom :). svima dođe zasićenje od pisanja ali kao i ti, ljudi koje smo upoznali preko bloga, ne mogu se zaboraviti. možda baš iz tog razloga pišem i dalje.

    avatar

    28.04.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Odmak i odmor su potrebni. Mene ljeto bez kompa spašava. Inače isto sam kao i ti uvijek nešto pisuckala. Pa je valjda prirodno da nas je blog privukao. Žao mi je samo što moj blog odavno nema nikakve veze sa onim što je bio u početku. A dnevnike sam sve bacila osim onog ratnog. Tog čuvam za neka vremena kad skupim hrabrosti da ga pročitam.

    avatar

    29.04.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • bljitvica

    i ja ful volim dupine!! a ovo u vezi dnevnika... i ja ga non stop pisem i bas sam pred par dana procitala dnevnik iz 7 razreda osnovne.... kako sam se smijala..... gust je procitati nes sto ti se desilo prije par godina i smijati se ko ti se svidao i sta si sve radila!! kissich

    avatar

    29.04.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • I Am in heaven

    fAKAT TI JE DOBAR BLOG,SIGURNO JAKO VOLIŠ DUPINE!!! POSJETI MOJ BLOG!!!

    avatar

    29.04.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • buba mara

    svidio mi se post, i bilo mi je jasno da obožavaš more :)) i dupine :)) i da, definitivno sam jedna od onih koji obožavaju more!! :)) jedva čekam 1.7.!!!! :)))

    avatar

    30.04.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...