Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ledynada

    Svi cinimo greske, zasljepljeni samo "nama" , onim sto mi "zelimo", onim sta nas " boli"...da ne vidimo dalje od sebe...dok nam ono sto je bilo do nas ne postane daleko. Tek tada shvatimo da smo i mi "sami " krivi...Topli pozdrav.

    avatar

    25.04.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • erin

    dobro ti večer draga prijo.. Žao mi je što priča nije imala happy end. Ne kritiziraj sebe. Ne muči se. Nisi ti apsolutno ništa kriva u svemu tome. Ti si samo voljela iz dubine duše, iskreno istinski, za uzvrat tražila si jednako toliko ljubavi i razumijevanja, ni više ni manje. Ma tko bi ti mogao što zamjeriti ili prigovoriti što si voljela dušom svom. Onaj kome si poklonila svoju ljubav, nije te zaslužan, moje je mišljenje.. Ti se uvijek nešto opravdavaš, mislim kroz stihove...čemu, zašto, ako se netko treba opravdavati dušo to je on.. e zašto on, pa zato što mi žene ne možemo ništa učiniti, ako nam gospoda muškarci nisu nešto obećali.. Bila sam u sličnoj situaciji.. prije par godina.. i "rekoh nikad više.." svaka slijedeća ljubav ako je ikada bude, će klečati ispred mene i moliti me.. ja ću biti ta koja će vući konce, držati kormilo.. inače dalje od mene.. mogu sama ne trebaju mi takve face koje obaćavaju i onda te napuste.. to nije bilo ni Lj. od ljubavi.. to su slabići, ili osobe koje ne znaju kud sa sobom, tako ulete u vezu, a kad skontaju kud bi sa sobom, ti odnosno mi dobijemo nogu.. ma ja samo kažem Odje...te. Skužaj na duživni komentara i ovoj mojoj ljutnji.. no s razlogom sam ljuta, jer se sjetim kako sam se dala nasankati.. kao posljednja glupača.. no nikad više.. doista nikad više.. pozdrav i pusuca.. Ne opravdavaj se nikom BUDI SVOJA.. odjebi sve ko ti smeta..;))

    avatar

    25.04.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Nisam uvjerena kao Erin...Jedna mudra, draga žena jednom mi davno reče: "Nemoj nikada voliti muškarca više no što on voli tebe, jer to će te učiniti nesretnom!" Sticajem životnih okolnosti poslušah je, nesvjesno. I onda shvatih da to nije recept za sreću. Kasno. Ljubav se ne da dozirati, a mjerimo je svaki prema sebi. Tko zna je li to pravi pristup? Nisam baš uvjerena...ali je pravilan ako ga mi sami sebi tako naredimo, jer to činimo po vlastitoj savjesti. Oblaci pritišću sa neba. Noćas prijeti oluja...kad bi je se moglo prespavati ...

    avatar

    25.04.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • Extion

    Najgore je okrivljavati samoga sebe, i ti to znas dunjo! Muskarci su cudne zivotinje i zacudo ja to znam :) Ali ima i nekih koji razumiju, koji su tu, koji znaju sto je to zena. I takav ce doci. Uvijek mi dajes tako lijepe citate i savjete pa sada molim te poslusaj svoje srce jer ono zna sto treba uciniti. I da iako si tuzna ja ti saljem jako drsko jedan OSMJEH!

    avatar

    25.04.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • Zurl

    Sada sam jako zbunjena (čitaj naivna) Ali ne! Obraćam se svima koji pišu komentare, Autorica ovih stihova je objavila da su to samo njezine pjesme a ne njezin život i nije mi jasna ovakva reakcija.Idemo ispočetka. Sve smo preživjele ostavljanje nekog kome smo poklonile život a oni su mislili da smo im poklonili samo nešto drugo. Vidiš draga kako si uzdrmala naše duše svaka čast. http://zksenija.blogspot.com/

    avatar

    26.04.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • Dragulji svjetske književnosti

    I što sad reći? Nije vam sudba...Možda jednom...Kad mi život da snage, zdravlje koje nemam...Uništeno je, čekam samo počinak...Vječni.

    avatar

    27.04.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • prorok

    Ne sudi prerano,ne gledaj na dan dok još zora nije svanula,glavu gore.

    avatar

    28.04.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...