Komentari

jednakost.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • konzervativni

    procitao san tvoj komentar na ateizmu,e sad ne znam da li si se salio ili ozbiljno? po cemu si molim te,zakljucio da omalovazavam samane,samo sam rekao k. da bi cijenio svoju tradiciju bilo gdje da sam rodjen,a sto ona ne razumije jer ona mrzi vjeru ao takvu,da li samane ili katolicku-svejedno. ja cijenim svaciju tradiciju i postujem je,a ona je htjela imputirati da ja volim svoju katolicku (istina),a sve druge mrzim(netocno).zato sam stavio ovaj novi post na svom blogu. BOG-DOMOVINA-OBITELJ. cao!

    avatar

    25.04.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Tako mi se učinilo, pogledaću sutra opet bolje. Cenio bi tradiciju i kada ne bi valjala? Pa ne znam , to mi se ne čini baš razumnim. Treba razložno gledati na sve stvari. Za porodicu se slažem, domovina je izmišljena, a Bog , pa u Boga možemo samo verovati. Ili ne verovati.

    avatar

    25.04.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Jednostavno, Bodulka

    vidim živnulo malo ovdje :) - bravo!

    avatar

    25.04.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • bartolomeo graja

    tvoja domovina je mozda izmisljena (bar za tebe)al moja je vrlo stvarna i najlipsa na cilom svitu

    avatar

    26.04.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Jeste Ido, živnulo je. :) , ali niko neće da komentariše ovo o filmu ;) . Stvarno ne znam zbog čega. Ok Bartolomeo, ne moraš se toliko hvaliti. Mislim na državu kao instituciju i sve one gluposti koje idu sa tim.

    avatar

    26.04.2006. (20:23)    -   -   -   -  

  • k.

    :) mediji, propaganda i sistem. pa procitala sam ovo o filmu i ne cudim se. btw i ja sam imala neke pogresne predodzbe o anarhizmu, jednostavno jer sam ranije pratila samo mainstream media informacije. kad sam se potrudila i sama istrazila bilo mi jasnije i anarhizam mi je prihvatljiv, zapravo pozeljan u konacnici, iako tesko ostvariv, obzirom da se svijet krece u potpuno suprotnom smjeru. a propos filma, mene je odusevio the constant gardener (tema su farmaceutski giganti i njihovi pokusni kunici, africki crnci) i kaj se dogodilo: film je jos poprilicno fair (engleski, nije holivud) no, svi americki kriticari velicaju ljubavnu pricu, odlicnu glumu, ljepotu afrike itd. a glavnu temu filma (zbog koje je junakinja ubijena) se nitko ne usudjuje analizirati ili je eventualno proglase modernom teorijom zavjere....p.s. mene je chomsky zapravo naucio sto je anarhizam (anarhosindikalizam) :) slazem se za znet-ov site (koji si komentirao kod ateizma), rijetko naidjem na nekog tko ga prati (izvan kruga drustvenih znanosti). chomsky je jasan, povezuje cinjenice koje su provjerljive, porazne i strasne. citam ga kadgod stignem.

    avatar

    26.04.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Danas sam video u Znet update-u da je Čomski objavio novu knjigu.

    avatar

    27.04.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    K. zbog čega ne mogu danas da otvorim tvoj blog?

    avatar

    27.04.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • Demon diary

    mogu ti pomoći oko dizajna ako oćeš ;) inače, ove stranice su super, love them :D

    avatar

    27.04.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Hoću, hoću naravno. Hvala ti. Kako misliš voliš ove stranice? Video sam da imam isti blog kao drug Konzervativac. A i monotono je ovako, pa nisam konzervativan :) .

    avatar

    27.04.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • k.

    imala sam tematski blog, ali sam ga zbog odredjenih razloga morala obrisati. preporucila bih ti flop.blog.hr i monsoon.blog.hr oba su o NWO (novom svjetskom poretku), amer. hegemoniji, korporacijama i posljedicama po nas ostale. flop pise o ekoloskim posljedicama hegemonije, monsoon o nafti&geopolitici, moj je bio o farmaceutskim korp. i medicini.... sve ima isti nazivnik....:) kod njih ima dobrih postova i komentara.

    avatar

    28.04.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Sta su bili razlozi za brisanje bloga? Bio sam na ova 2 bloga. Dobri su, dobri. Steta sto su blogovi ovako razbacani, pa ne moze se stici sve da pogledas jer i ne znas za njih. Mozda ne bi bilo lose da skupimo sve ljude koji pisu na blogovima o ovakvim temama pa napravimo neki sajt na onom free serveru na kojem su anarhisticki sajtovi. Da li bi i ti k. bila raspolozena da pises za e-fanzin?

    avatar

    02.05.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • k.

    jucerasnji flopov post je odlican....a na ovo cu ti odgovorit u mailu, vidim da je gore, bok

    avatar

    02.05.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • Sloboda i jednakost

    Evo sad cu posetiti njegov blog. Ok, da, mejl imas.

    avatar

    02.05.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • ivanzvanimilke.blog.hr

    da li ste zapravo citali strip? Prica je intrigantna crtez onako (relativno uobicajen za 80 i izdavacku kucu) Naravno da je film komercijala i to nije neocekivano dobro je da je udarena kontra to je (takodje) ocekivano Cekamo koji ce sledeci dobar strip da strada i kakve ce se kontre povodom toga javiti mozda to bude Silver Surfer

    avatar

    08.05.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • Alternate

    Ja sam čitao skenirano, ali nije cela epizoda bila. Trebalo bi da nabavim ovih dana, takodje skenirano. A dokle god bude postojao Holivud dešavaće se ovakve stvari. Ivane jesi li pogledao novi broj fanzina, da li ti se sviđa? Vidim da si još 2004. pisao blog. Zašto si prekinuo?

    avatar

    08.05.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  • ivanzvanimilke.blog.hr

    ima da se skine na torentima ceo serijal 10 ili jedanest brojeva V for Ven...
    pogledao sam fanzin i dopada mi se sledece situacija na terenu tj obrdajivanje realnosti grada Zajcara, koji doduse slabo poznajem bio sam samo na nekoj kamanji kada sam radio u nekoj marketinshkoj agenciji a promovisali smo pocetak za imetak kampanju za Privatizaciju god 2001...
    gitarijadu tradicionalno ne posecujem kao ni exit i slicne stvari jer sam taj interes za masovne oblike histerije izgubio podavno, kad mi je to trebalo (kolektivno ludilo bilo ga je znatno manje)

    i dalje mislim da je potrebno vishe baviti se konzumerizmo tj anti konzumerizmom
    trenutno me jako smara fenomen banki kredita i osiguranja revolving i debitne kartice, kao i razne pretplate na TV telefoniju, broadband...
    naravno dosta toga koristim i sam ali kriticko promishljanje nad tim ima nestizem zbog posla da publishujem

    blog sam 2004 poceo kada sam upoznao taj vid interneta, cilj mi je bio da imam jednu povratnu rekaciju, a tih dana sam bio u renoviranju stana i cekanju da mi se rodi dete

    Onda se sve to izdeshavalo pa sam jedno vreme bio komplet posvecen tome...

    pozdrav sa posla
    gde pola radim pola zabushavam

    avatar

    11.05.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...