Komentari

mrtvenevjeste.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • PONEŠTO O DEČKIMA

    ej pa ..... kako misliš da je skoro bilo sexa? prisilnog ili ono dobrog i pozitivnog sexa? a vidim da si bolje volje! nema više depre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeee!!!!!!!! e danas imam malo zeita al sutra ti ostavim broj i pošaljem meil ok? ustvari mogla sam ja tebi dati svoj... ma poslat ću ti ga u meilu.

    avatar

    24.04.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • mrtve nevjeste

    crnka jel tebi dobro??da se brinem..?kakav sex?

    avatar

    24.04.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • Don't hate me because I hate you. One day I'll kil

    Šta sam htjela reći? ah šta sam glupa...ahaa... da... ma ja sam ti ekonomsku upisala tek tolko da nebi išla u gimnaziju ali imala sam dovoljno bodova jer kod nas ti je bodvni prag za ekonomsku 41, a za gimnaziju 42 jer smo područje posebne državne skrbi... da... malo smiješno ali jebiga...a i ja imam direktan upis zbog oca... ali ako mi neš zatreba javim se... iako je to teško za objasnit prek maila ali eto :-) Sad se na VT-u pripremamo za sajam i tako... nadam se da će sve biti dobro i eto... ma bit će :-) eto... kissss

    avatar

    24.04.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • PONEŠTO O DEČKIMA

    ahha ok eto pobrkala sam priču...... bitno da ti je bilo ok!!!! hvala ti na tome što si me na mom blogu toliko nahvalila ali.... mislim da nisam baš toliko zaslužna za to sve. eto dalje ..... proći će te to što si loše volje samo se suzdržavaj od grebanja- i to je nešto. mislim ono kako možeš uopće grebati i naružnjivati nešto tako slatko kao što si ti??? ipak si ti jedna slatkica koja se samo treba izvući iz depre! vidjeti ćeš sve će biti bolje

    avatar

    25.04.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • mrtve nevjeste

    pozdrav,moram nes skuinut sa neta,cini se meni da ja idem otovrit novi bl,da ne smetam tini svojim ludostima. danas sam super!barem trenutno,u cet cu upoznat "bratic"!! :)

    avatar

    25.04.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • mrtva nevjesta tina

    eto ti kad se ne znaš zabavljat!!!! šalim se....ma nije bilo tak loše sve je to za ljude...ja sam samo 2 sata spavala i bilo mi je dobro :)

    avatar

    26.04.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • Welcome To My Black Parade

    zanimljiv blog...lijepi stihovi i fotke...cure sve suuuper...

    avatar

    26.04.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...