Komentari

comfortably1numb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dust N' Bones

    znam taj osjecaj.. :(

    avatar

    24.04.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • Don't hate me because I hate you. One day I'll kil

    pa kako ti i naziv bloga kaže depresivna si..kao i ja.. i mene taj osječaj jebe iz dana u dan... ali jebiga, s nekim stvarima moramo naučiti živjeti i to je jednostavno tako.. ja u srijedu iem kod doktorice i onda ću zatražiti pomoć za svoj problem jer otišla sam predaleko.. navečer MOŽDA napišem novi post.. sva sam umorna i nikakva i tak... bila sam u bolnici i sad ode spremit knjige i trčim u školu.. aj kisss i pazi na sebe..

    avatar

    24.04.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • Mu2ej u5p0mena...

    hmmm, i ja ponekad čeznem...jednostavno sam malko sjeban, u nekoj depresiji.....zbog čega, nemam pojma, to me i najviše jebe...ne znam kaj je samnom, al imam faze, jednodnevne kad me čopi neka depra i bediram se...a time stvarno ništa ne postižem

    avatar

    27.04.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • Hue of my life...

    Nemoj postati niti jedno od toga... Jer, znam kako ti je, ali okrivljavati nešto drugo, a prije toga ne početi od sebe je nešto sasvim krivo... Nemoj misliti da te napadam ili pametujem, ja sam samo realna, jer je i meni tako, isto kao tebi... I mrzim to, jedan dan dobar, slijedi ga ostalih 10 i to vrlo loših... Drži se!!

    avatar

    27.04.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...