Komentari

rockmama.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • uyulala

    e...ja jedva cekam...ne mogu ti opisat koliko mi treba to putovanje....i jos taman citam na cesti...i ono cila san u filmu....e....al neces za 1. maja (tj. taj vikend) svratit do bola ? :(........

    avatar

    24.04.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • mosor

    pa moguce je da svratim, ako uspijem. sta ti dolazis? Mislio sam malo vremena provest u obiteljskoj atmosferi. A usput mislim da bi ljeto moglo biti jedna jebena avantura.

    avatar

    27.04.2006. (07:11)    -   -   -   -  

  • uyulala

    ma samo ti gustaj, stvarno nisi bia dugo doma...al ako svratis obavezno se javi :)......al neces na gega? a lito...eh to ljeto.......jebeno jedva cekam....daaaaaj nauci svirat bongose ....pliiiiiiiiiiiiz...P.S. dobili smo jos jednog clana putujuce skupine....sad nas je troje.....ko oce jos s nama, moze....

    avatar

    27.04.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • song remains the same (led zeppelin)

    Lijepo je znati da postoji jos netko tko se odvazio. danas cu ti se javit. Ja radim sada u Bonaci, ali puno bolje mi je radno vrijeme. Od 12 do 15h i od 16 do 22h. tako da imam slobodno popodne i navecer.

    avatar

    28.04.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • Gabor

    znači, putujete ov lito skupa..i nemojte mi sad govorit da će to sve bit prijateljski..dobrooo...možda pretjerujem, al ipak sam to JA..Ja koja u svemu vidim dvosmislenost...i pronalazim neku vatru koja bi mogla zažarit.....Al oprašate mi jel tako..?velika pusa mojoj Teici i Mosoru..Ekipa U rul...:) Btw....blog tio je prva liga i nadam se da ti nisam koncept razbila s obzirom na moje glasovanje u tvojoj anketi.....lol....loooooom :)))))

    avatar

    05.05.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • uyulala

    o...gaboru, gaboru.....pretpostavljam ko je....jer malo ljudi koji su mladi od mene me zovu teice ;) blink...blink...nego, cemu takvo razmisljanje? idemo putovat....sta sad, ako zenska osoba provodi vrime s muskom odma ima nesto vise osim prijateljstva....jebote po tome bi bila vjencana vec miljardu puta...a s ivanom bi npr. slavila zlatni pir.....jebote, ja virujen u musko- zenska prijateljstva...a pitam se samo zasto ti ne virujes?

    avatar

    06.05.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...