Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • http://mrak.org

    da, moj blog je u ovoj fazi kvazianoniman, a da ne kažem kako je moje ime od prvoga dana sastavni dio mracnogbloga: no moja taktika je da prije ili kasnije ubacim i svoje ime, no nadam se da će to tada biti baš kako kažeš. sasvim svejedno

    avatar

    24.04.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • spidernet

    a čuj...ovisi o tome kakve stvari autor piše; jer sumnjam da bi nekome tko piše neke ispovijedi i sl. bilo svejedno da ga nađu kolege ili sl. smatram da upravo i ova sva anonimnost je super na neki način; jer, ako želiš kažeš ljudima koje znaš, brzo se pročuje, a uvijek se lako upoznaš ako želiš s nekim bloggerom...isto tako je sa slikama i sličnim stvarima...meni nikada nije bio neki bed staviti sliku svoju, dok nekima jest...ovisi o osobi ;)) (uf, al' sam se napiso :P)

    avatar

    24.04.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • babl

    Prije desetak dana, u kasne već jutarnje ure, naletio sam na blog koji mi se jako svidio. Bio sam preumoran da mnogo pročitam, a omaklo mi je zabilježiti ga u "favorite". Odonda ga bezuspješno tražim. Sve što mogu reći o njemu je prepričati ponešto iz tada najsvježijeg nastavka. Dakle, priča neki prostodušan tip kako mu je žena jako zaposlena, često radi prekovremeno, a on je vrlo obziran prema njoj znajući da joj je glava puna slova i brojeva. Na sreću, ona ima uviđavnog i dobrog šefa, koji kadikad svrati čak i do njih kući i često čak ostavi neki komad odjeće na dar, iako nisu baš po mjeri domaćina… Zna li tko koji je to blog?

    avatar

    25.04.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • kocka

    da si zbog bloga proživljavao što i ja , prijetnje smrću i ostala sranja nebi postavljao ovakva pitanja. a čak mi je od početka blog anoniman . Sama sam vršila cenzuru na blogu i izbacila puno toga da se ne ponovi a prije tog sranja sam mislila isto kao i ti. nije blog tako bezopasan kako izgleda sad prije nego nešto objavim dobro odvagnem što ću napisati

    avatar

    05.05.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    I ja imam ime i prezime na blogu, i do sada na sreću nisam požalila zbog toga. najprije sam otvorila blog pod imenom Oboje69, tako bez veze misleći da trebam imati nick i jedva sam dočekala mogućnost da to mogu promijeniti u svoje pravo ime. Nije mi se dalo otvarati novi blog budući da sam na ovom starom imala podosta postova kojih mi s bilo žao odreći i sad sam zadovoljna svojom stranicom u potpunosti.

    avatar

    10.10.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...