Komentari

dubai2.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Dubaika2

    Evo najfriskije vijesti: nije bio doministar, nego ministrov (princev) sin. Oce da sa vratim u Riyad u nedjelju. Pa jel on normalan?

    avatar

    25.04.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • Guedes

    pozdrav iz Kavane Beirut. Sjajan kratki pregled Beiruta, za svaku pohvalu. Moramo i mi tamo, uskoro, iako sumnjam da će se itko od nas naći sa sinom od ministra. Mi ipak samo pišemo. Odlično, još jednom, pozdrav!

    avatar

    25.04.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • marisi

    eh i ja bi u beirut

    avatar

    25.04.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Krasno, vratit ću se kasnije, morti mi se sve slike otvore. Sad sam vidjela svaku drugu.

    avatar

    25.04.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • višak misli

    Niti meni neće otvorit sve slike! Ali ove što se vide su predobre, čovjek poželi živjeti na takvom mjestu! Samo kad ne bi bilo bombi. Pozdrav!

    avatar

    25.04.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • Celikovac

    Ona velika Dzamija (pored Maronitske Crkve) ti je napravio Hariri, a o tome da su ga krscani najvise oplakivali, moras pitati koji? Lahoud je predsjednik, Maronit, ali pro-Sirijac, sto znaci da on i njegovi idu za Sirijcima. Onda Sirijska Crkva (Asyrian Church) ti je najaca u ovom dijelu svijeta, koja podrzava Sirijsku vladu, onda Shia Muslimani su normalno uz Sirijce. Maroniti, suniti, Druzi (opet ne svi ali jedno 70% su ti uz Haririja i protiv sirijaca), mada opet Druzi i Maroniti i Suniti ne zaboravljaju kako su jednog drugog klali jod od 19 stoljeca. Ima mnogo politike medju svih 17 vjerskih zajednica, i svako ima nesto protiv drugog....trebati ce tu jos puno vremena da se svi pomire...nadam se da ce shvatiti da zive u prekrasnoj drzavi...fali im samo dialog..

    avatar

    26.04.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Stvarno ti je dug post, kao moje južne amerike, međutim, to uopće nije bitno jer je zanimljiv taj Libanon i bilo je gušt pročitat i pogledat ovih četiri pet pisama iz Bejruta. Mogao bi magistrirati na prepoznavanju vjerskih objekata po istoku bez ikakvih problema. Nisam meritoran, ali jmislim da si zaslužio čistu peticu, barem takav dojam ostavljaš... :))

    avatar

    26.04.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • dhatrina filozofija

    super su mi postovi o beirutu makar mi je sad jos gore sto to nisam mogla vidjeti. naime prijateljicu i mene nisu pustili u libanon jer smo iz hrvatske, zene i ispod 30 god.?!? razocaranje nije ni dan danas nista manje nego prije sad vec 6 mjeseci, ali dobro. drago mi je da bar ti uzivas, pozdrav

    avatar

    28.04.2006. (02:51)    -   -   -   -  

  • Celikovac

    dhatri: meni je zarucnica (a bogami mozes vec citati zena) iz libana a treblo me postali natrag kuci po dodatni papir koji ne specificiraju, a onda jos kad sam dosao poslali su me van da im donesem tacan iznos za vizu!?! sto se tice ne davanja zenama, cudi me, ali mislim ili da je radi sigurnosne situacije, a takodjer recimo u Dubaiju ne daju Morokankama da dodju jer misle da ce u prostituciju (mozda istu stvar rade u Libanu sa svim strankinjama koje dolaze same, ali opet, iznenadjuje...mislio sam da se ta glupost samo desava ovdje u Gulfu)

    avatar

    30.04.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • Nur Dezblyefn

    tla su pokrivene i skrivenim prazne limenke, kutije slomljena, i refurbished laptops nj

    avatar

    17.09.2009. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...