Komentari

ilovethatstuff.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • smiling cat

    a draga moja ne znan šta da i kažen...ma mi moramo tako malo pomalo gubit vrime s drzgima dok dođemo do pravoga...nije ti to uopče neobićno pitanje...razumin te! a o nekom drugom mom svijetu u kojem živim da ti i ne govorim. ja sam inače sanjar i uvik volin zamišljat neke događaje kako su se tribali odvit ili bilo šta drugo. btw. ne znan šta mi je sa icq ja san primila tvoju poruku, ćak sam na jednu i odgovorila, a onda kasnije mi nije tio otvorit one druge 3 da odgovrim na njih.

    avatar

    23.04.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • rockrules

    blog ti je zakon,

    avatar

    23.04.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • Plavusha Rose

    vratila si seeeeeeee ajme fala ti..... bas mi je drago

    avatar

    24.04.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • ...SISTEM nije normalan...

    Sjećam te se :) podsjetia me ovaj post o gunsima :) Uglavnom.... da vidimo... Tvoj strah nije glup. Vjeruj, nije. Al ne trebaš se bojati toga. Ima ljudi kojima sam vjerovala, no izdali su me. Na tome sam naučila nešto - da zbilja moraš paziti kome se povjeravaš, jer istina je da s nekim ljudima ne možeš biti toliko prisna, a drugi pak kao da su ti rođena braća... A s vremenom taj udarac koji ti netko zada postane samo ožiljak koji te podsjeća da više takve greške ne napraviš. Također, mogu ti reći da znam odlutati u mislima... Evo, bila na državnom i moja ekipa polako odlazi, a ja stojim na ulazu u dvoranu i gledam prema nekom stablu (razmišljala sam o *njemu*) oni mene zovu, spremaju stvari u auto, al ja svejedno neko vrijeme samo nepomično zurih u to stablo :) Nije niš čudno što sada proživljavaš.... samo si u takvim godinama! I ono, jbga, naučiš se s vremenom živjeti s tim :) Nije ti to potrošeno vrijeme, možda ti se sada čini da je, al kad malo odrasteš...ma ne puno, samo malo, shvatit ćeš da će ti bit žao kad budeš polako odlazila iz ovih godina....Pozdrav, i nastavi sa tipkanjem :)

    avatar

    24.04.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • smiling cat

    I šta je bilo na kraju,jel ti ideš u Pulu ili ne? Pa šta je bilo s onim? nisi mi nešto vesela! a tebe baš ne volin vidit takvu!

    avatar

    28.04.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...