Komentari

dynoo.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • mujcek2

    KAJ SI TI BUBANI DAJ SE POGLEJ......kaj te spopalo dino je moj frend i ne prljaj njegovo ime......JASNO????aha ....... pere te mozda to kaj se i ti palis na tihanu ah,pa ja ti znam da je ona zgodna osobito kad si se i ti zaljubil u nju...al nema veze......NIJE GREH....ona je ipak zgodna mora se priznat........aahh kaj mores???????dino je dino i ostaje dino tak da ga ti nebres mijenat i kaj ti je zal kaj su bili skupa kaj ti neki šugavi "dino" mozda nisi bil s njom.........je cuj zna se da je zgodna ali trebal si reagirati prije mog frenda HRASTOVCA ( DINIJA- ali pravog, a ne ti neki klon, znas da ti je kloniranje grijeh, nije ti to dobro ) i jos jemput ti bum rekel ne prljaj ime mog frenda i daj rade odi nekam bilo kam sam odi........i nebus ti mene nist nabil jer bu mene dino branil ........... DAJ SMIRI ZIVCE!!!!! DINO HRASTOVEC+ TIHANA JASNO?????????

    avatar

    22.04.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • DyNoO

    ti lijepo umri.gamad.i od kud tebi to da sam ja s tom malom prištavom?

    avatar

    22.04.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • mujcek2

    glej.........moj frend je rekel da on hoda s tihanom ( mislim dino hrastovec), i ona nije pristava a tak onda pa tome nebres raeci da si ti dino........ak si dino reci nekaj o sebi......jer ja znam sve o svom frendu(diniju) i di zivi i kad je roden i koji mu je naj frend i kad je on roden.......ubiti znam svasta kad mi je dino frend......a ak si ti dino onda moras znati sve to

    avatar

    23.04.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • mujcek2

    kad si procitas komentar pokusaj neke stvari shvatiti a kao prvo da ne glumis dinija hrastovca........i svi budu ti rekli da je tihana lijepsa od tine i nije pristava...i moj fr dino je rekel da je tina jedna obica ku... i da je tihana sto put lijepsa.................velim ti sam da znas???????

    avatar

    23.04.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • DyNoO

    KAk te bum nAbil konju jen.jA netrebAm govorit nis o sebi.zAkAj bi jA kopirAl sAm sebe?Ak znAš sve o meni ondA reči kolko god trenirAm rukomet?

    avatar

    24.04.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • DyNoO

    I u kojem sAm mj.počel trenirAt i koje god?

    avatar

    24.04.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • DyNoO

    Ja ti se ne palim na male prištave kurvice,s guzicom metar na metar,koje hodaju ko da imaju stil od metle v riti.

    avatar

    24.04.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • mujcek2

    imas srece kaj sam bolestan........ i kao prvo tihana nije pristava i ima bas dobru guzicu ito budu ti svi rekli pa malo se raspitaj....... a tak i onak znamo svi da kopiras dinija kad nisi sam svoj......... gllleeejjjj ja znam sve o svom frendu diniju i znam da mu rukomet ide ok i ja sam se s njim upoznal kad je on vec treniral tak da bas neznam od kad trenira ali zato znam sve ostalo!!!!!!!

    avatar

    24.04.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • mujcek2

    gej znam da si ljubomoran kad dino ima tihanu a ti ne!!!

    avatar

    24.04.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • DyNoO

    ovo bu dokazalo dal si moj ( dinijev frend ).Pošalji danas u 22 h na moj ili ti njegov mob poruku (nek bilo kaj pise) i dobil buš odgovor - odjebi.Ak buš još rekel da nemaš moj (njegov broj) onda budu baš svi znali da sereš.MAkar već svi znaju koje poznam.

    avatar

    24.04.2006. (19:17)    -   -   -   -  

  • ona koju jako volis...........

    dincek nemoj se opce zivcirat s tim debilom nas da je glup i da sere....a ti valjda znas s kim jesi a skim ne....ne ti tu neki .....govril....i nemas kaj ti njemu dokazivat.... ziveli dino

    avatar

    24.04.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • ???

    Mislim ti Tina stvarno nemaš granica.Kak se možeš tak nekome ulizivati."Dincek"jebote daj se ubi!!!!!!!!!!!

    avatar

    24.04.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...