Komentari

blackpirate.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • cAk

    a je to wireless ti je zlatarska bežična mreža koja je proradila ovaj tjedan. za sad nas je 4. buš ti još o tome čula

    avatar

    22.04.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • Neven

    mIslim da ces ti imat misljenje kad ti pocnu stizat cudne poruke bas kao sto sam i obecao...e a jesi mi i ti neka frendica i onda kad sve zaribas pocinjes se ispricavati ili nagovaras tam neke cure da to rade umjesto tebe...a i reci im da bi bilo dobro da kazu tko su jer ih ja ne poznajem (normalno ak su pismene...)..ali posto nisam osvetljiv i uvradljiv ovaj put nek ti je i li jos bolje boli ma za te tvoje mucke...:)

    avatar

    23.04.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • zbogom svim dragim ljudima...

    opa počele su svađe i na tvom blogu....joj da si vidila kak sam se ja svađala sa sestričnom na svom blogu to su bile strave, ajde riješit ćete vi to sve, i biti će sve super i ok, kissuljak...a vic je strava do jaja...pozz

    avatar

    23.04.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    čuj cvjetiću (za one koji ne znaju, cjvetić je neven), ja tebe nisam ni jemput zvala, ja sam ti same rekla "budalo one prije nisam bila ja" uostalom, ak se sjećaš kad sam ti zadnji put napravila zadaću iz koj si dobil 5 rekel si mi da smijem tvoj broj dati komu god hoću... nemoj da tvoj broj napišem na blog...;-)

    avatar

    23.04.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • Neven

    Samo izvoli mene ti živo boli...Ma kaj da se uopce svadjam s tobom...i uostalom nemozes ti mene ucje njivati sad s tom zadacom...i reci si stvarno tim curama da prestanu nazivati...i ajde faco stavi taj broj s kojim prijetis na svoj blog da sad u stvari vidimo koliko si hrabra....:)

    avatar

    23.04.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • Neven

    I samo da znas imam i ja blog...

    avatar

    23.04.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • girl

    No Send Backs! TAG UR IT!! This is so scary. Send this to 15 people in the next 143 mins. When you are done press F6 and your crushes name will appear on the screen in big letters. This is scary cuz it works!! if you break the chain you will have problems with relationships for the next 5 years JUST COPY AND PASTE NO FORWARDS xx

    avatar

    23.04.2006. (17:50)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    to koj si rekel da imaš blog, to ti samo pokazuje podsvjesnu želju da nam ga pokažeš, al vidiš cvjetiću, nisi ni ti tolke hrabri da ostaviš adresu , jer i sam misliš da ti je blog sranje, pa se nećeš sramotiti... i ja tebe ne ucijenjujem, ja ti same velim koj si ti mene rekel...morem ja njim reći nek te više ne zoveju, al njihova volja nije moja... a tvoj broj nebum dela, jer se onda neš spominal s menu tj. pobral buš moju foru, a koga bum onda zajeb. ??? ajd, vidime se zutra...;-)

    avatar

    23.04.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • Neven

    kao prvo ja sa si otvoril blog samo da mogu komentirat necije blogove...a kao drugo ja tvoj broj nisam jos nikome dao jer sam ipak posten malo vise od tebe...a i ne sramim se pokazat blog na kojem nista nema i koji je stvoren samo tak bezveze...i kao trece tvoj blog je sranje i jako je nezanimljiv jer objavljujes glupe postove...a komentiraju i pohvaljuju ti ga frendice koje ti se nece zamjerit pa ga ono pohvale radi reda...e to ti je cijela istina...:)

    avatar

    23.04.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • zbogom svim dragim ljudima...

    gle nevene, ja joj nisam nikakva frendica jer je ne poznajem i blog joj je fakat super a to ak ti ti malo tup to je tvoj problem, pa šta ti je krivo što je dala broj, pa očito se sviđaš ženskama koje te zovu, osim ak si ružan ko snob pa te zajebavaju...blackpirate kissuljak

    avatar

    23.04.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    ti si nisi otprl blog same zate da bi mogel komentirati tuđe, jer ti zate opće ne treba blog, koj je očite jer na nikcu opće nemaš linka. ak ti se moj blog tolke ne dopada, pa ne moraš ga čitati, pa doj te sili, a ove koj veliš a moj blog komentiraju same frendice koje mi se nečeju zameriti, to ti je čista glupost, jer ja skore nikog od komentatori ne poznam... a da ja hoću same pozitivne komentare na svojem blogu, pa onda bi već zbrisala ove tvoje gluposti, al vidiš i ja sam poštena, veroval ili ne...a ak se ti ne sramiš pokazati blog, pa onda ga pokaži, ak je moj blog tolke loš, pokaži da ti imaš bolji...;-)

    avatar

    23.04.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • Neven

    ali tebi se pak sve treba objasnjavat...inace si na blogu mozes ukinuti komentare anonimnih posjetitelja mislim ono cisto za informaciju,pa ti ljudi koji nemaju blog nemogu komentirat,e vidis sad smo dosli do toga zasto postoji moj blog,ali posto si ti plavusa i to cu ti objasnit(moj blog postoji samo da mogu komentirat gore spomenute blogove...)i kao prvo ja tvoj blog nisam vec stvarno dugo citao i komentirao ako nisi skuzila,a sumnjam da jesi...nek me jucer razljutilo to kaj me svaku minutu netko nazivao...i daj reci molim te ovoj Kuzma sister da ak ima doma ogledalo da nek malo pogleda svoj odraz u njemu i tek onda ide komentirat druge i da se namjerila srvarno na krivog decka...:)

    avatar

    23.04.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    jesam ja plavuša, al pofarbana, znam ja dobre da se anonimni komentari moreju zabraniti, al vidiš cvjetiću, ja mislim na tebe, pa nisam to štela napraviti ( nisam znala da imaš blog...) i denes vlada demokracija, pa ja svima omogućavam da veliju koj hoćeju, plavušo (a kak si se ti pofarbal... da bolje velim žutušo...) Kuzma sister te ne pozna, al ejde, bum je ja rekla, da neke osobe tebe opisuju kao slatkoga, pa mislim da bude joj to dosta... a to koj ti nisi komentiral moj blog, to ne znači da ga ne čitaš, znam ja da ti stalne misliš na me i jedva čekaš sutra da me vidiš... hahaha...;-)

    avatar

    23.04.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • Neven

    e ali nemozes vjerovati sto smo egocentricni danas tj.ti i ak mislis da mene mogu isprovocirat te tvoje tam cure iz mača varas se jer za to ti treba mnogo vise...a uostalom nisam zut nego samo malo umjetno plav...a i nemoj zezat bolfeka vidis da ga ova zvijezda muci e da mi ge je sad vidjeti pa tak bi se smijal...e i zakaj ste vi jucer presle s utakmice vas je bilo malo sram nakon onih vrijedjanja kako cemo izgubiti,a kaj je najvaznije pobjedili smo najjacu momcad lige...pa sad ti vrijedjaj kolko zelis....:)

    avatar

    23.04.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    ti mene stalne veliš da ste pobijedili, a ja uvijek čujem male drugač... i koj bi mene bile sram, pa ak ste pobijedili, super, vi ste moji...a mi sme išle na pizzu.... mogel si nam se pridružiti... vidiš da nemreš bez mene, same glediš de sam, pa se razočaraš kad vidiš da sam prešla... hahaha...;-)

    avatar

    23.04.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • Neven

    ma nemoj mi reci a kaj ti to cujes...i nemoj si bas previse umisljati jer mislim da znamo tko nemoze bez kog mislim ne kuzis sad tu glumis nedodirljivu i nepogresivu moniku a ustvari kad bi se nasao neka osoba koja bi te slomila i razljutila onako da puknes onda bi mi ustvari vidjeli sta se krije iza gore spomenute monike..."NITKO NIJE SAVRŠEN!":)

    avatar

    23.04.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • :::::zezancije:::::

    nisam ni ja rekla da sam savršena... nikad to nisam rekla... same ti mane dopelje tu osobu koja bu me slomila, jer kad sam srdita, bar velim koj mislim, svakome koga vidim... a na koga ti misliš, doj bez koga nemre? koj bi ti to trebale značiti??

    avatar

    23.04.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Neven

    na nisi rekla ali se tako predstavlas ti sve mozes i znas...a mislim ono nisi znala instalirat photoshop...e a kaj se tice ovoga tko te moze razljutit to nije uopce bitno ali je bitno da te ja najbolje poznajem...:)neda mi se vise ovo...vidimo se sutra u skoli...ajd laku noc...:)

    avatar

    23.04.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • stumble.

    o bog te.. 8-)

    avatar

    24.04.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • zbogom svim dragim ljudima...

    nevenu: gle ja nisam rekla da sam zgodna nit sam spominjala sebe, znam da nitko na ovom svijetu nije savršen pa tak ni ja! Znam da nisam komad ni pol. Ja sam ti rekla da ne znam kak izgledaš i da si možda zgodan pa te cure zovu, nisam dala svoje mišljenje o tebi jer te ne poznam a to što si ti zaključio to je tvoj problem. Mislim ono ja ne tražim nikog da mi komentira blog, ja to ne pišem da bi drugi komentirali nego zato kaj se tak najbolje ispucam kažem sve što mislim ne tražim da netko piše što misli o njemu, drago mi je kad netko ostavi komentar al nikog to ne molim, moje frendice koje nisu virtualne baš i ne idu po netu ko ja nego samo dvije frendice imaju blog i kad su na netu uvjek ostave komentar. A kome se sviđa nek čita, kome ne ne tjeram ga i ne mora čitat ak ne želi jer mene baš briga i da nema komentara jer to pišem (da još jednom ponovim) za sebe ne za nekog da bi uživao u tome, a ak blackpirate uživa u mm blogu nek čita, komentira i kaj hoće mene briga, ja njoj komentiram jer mi je njen blog super a ona moj ak ne želi ne treba jer je nitko ne treba!

    avatar

    24.04.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • zbogom svim dragim ljudima...

    opet nevenu, ovak daj molim te pročitaj što sam napisala kad sam komentirala tebe, nisam napisala nšt protiv tebe, ti si rekao d aje blog loš, ja sam rekla da je dobar, tebi se možda ne sviđa ali nemamo isto mišljenje, ja sam i objasnila moguće razloge zašto te ženske zovu a ti se ponašaš prema meni ko zadnjoj budali, ne poznaš me i ta sranja, ono pretjeruješ, svađaš se sa mnom a ne znam uopće ništ o meni, a pročitaj moj prvi komentar pa vidi jesam ja započela svađu na ovom blogu!

    avatar

    24.04.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • zbogom svim dragim ljudima...

    znam da se nije dobro petljati jer sam najebala milijun puta, al sam takva da ne mogu šutjet i uvijek se moram upetljat u neko sranje, mislim ono, nemam se razloga svađat s tobom, al ne znam...ma prebza sam u nekim odlukama al morala sam reći svoje mišljenje, pozz

    avatar

    25.04.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...