Komentari

blueljivada.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Purgerica 4ever

    Kaj ovo tuđi starci se odnosi na moje starce? Kaj im ja mogu kaj su glupi....

    avatar

    22.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • ..ninacH=*

    ne da mi se raspravljati,pa ću te pitati samo jedno pitanje: JE SAM JA TEBI ŠTA REKLA?? NE. ja sam napisala post,a ti kad me već toliko mrziš,nemoj dolaziti na moj blog,jer ti meni ideš totalno na živce,pa ni ja ne dolazim na tvoj! u svojim postovima vrijeđala si ARMADU,pa mogu i ja malo vas tzv.BBG,iako je jedna cura,koja je već podosta na vašem voljenom sjeveru rekla da to službeno ni ne postoji,pa...!!!! ja imam 14,a po tome što ćeš polagati vozački,pretpostavljam da imaš 17 ili 18, mene stara na neka gostovanja i pusti,i to sa mojih 14 GODINA!!! ako tebe neće sa 17,to je tvoj problem...!!!

    avatar

    22.04.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • sancta sanctorum

    gle ovak...kolko god ti neko govorio da kaj kurac palac ne ides na gostovanja itditd te ne treba zabrinavat...dalje,isto tako posto ti ne ides nemoj drugom isto to bacat pod nos...dalje,do tvoje 18 ti mama ima pravo rec (il tata) da nemres na gostovanje, i ja ju podrzavam...jer prvo, ak ce te neko gadat kamenom gadat ce te bez obzira bila ti cura il ne, ak ce te drot spičit pendrekom takoder...a to se vrlo lako dogodi...ja imam vise od 18 a i dalje mi neke stvari brane,i shvacam ih stavi se u njihovu poziciju...nemoj se ljutit nisam imala losu namjeru nikakavu..htjela bi ti rec jos podosta stvari al mislim da ces s vremenom sama naucit...za kojih par godina ces krenut ali bez pitanja,jednostavno bus rekla"ja idem!"i to je to...pozz ..idem za kojih sat vremena..

    avatar

    22.04.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • Plav@ludacha

    joooooooooj ribica, pa to je sam jedna jebena tekma...znas da ja nisam nekaj prevec nabrijana na to... zato daj smiri živce...bumo se mi dana s nacugale pa cemo igrat nogomet u ŠTIKLAMA!!! nebi bio prvi put...ajd moji starci su prešli kod bake...znaci dolazi sim u Kustošiju da sa nacugmo......VOLJAM TE!!!

    avatar

    22.04.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • PURGER 7777777

    A kaj da kažem...hvala na komentarima....ciao

    avatar

    22.04.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • Purgerica 4ever

    Nema veze, ne znam za Varaždin jer ti 10.05 pada na srijedu, ak bum imala ujutro školu onda mogu ić a ak imam popodne onda nemrem ić, a i vidjet ću kad objave u kolko sati bu se igralo, kužiš?

    avatar

    23.04.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...