Komentari

sex69.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • anette

    a ko u stvari jebe krave, koze i ostale...??? u NAJboljem slučaju pastiri.....a baš si pastir. mislim da bi se ti spasio da ti je izjebat nešto kvalitetno, al tebe dragi jebu, ovako ili onako....:-)))))

    avatar

    21.04.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • ups..i did it again

    svi ste vi muskarci isti!picka je picka pa da ga jebes!glavno da hoda i da ima picku!a kad cete se pohvalit da ste osvojili neosvojivu?pusa sreco i samo tako nastavi dalje!

    avatar

    21.04.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ti si skroz popizdio...

    avatar

    21.04.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • trig

    za fuck buddy ja kažem "prijatelj s posebnim pravima"

    avatar

    21.04.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • sexyžena

    Aj super vidim da se dobro zabavljaš!

    avatar

    21.04.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • Crnka

    Ne kontam... sto se dogodilo s onim srceparajucim "prakticarom monogamnosti i vjernosti koji vise voli jednu stalnu nego dvije tu i tamo"??? A sad bi mali s pice na picu! Ma nemoj!!! Koja je od ove dvije izjave u stvari tocna? Znas li uopce? x

    avatar

    21.04.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • con-k

    šta ti u principu tražiš? takvi tipovi poput tebe sačinjavaju većinu mog života, pa mi je ta tema poznata, skakali su s pičke na pičku i pravili se frajerima, a znaš šta im se na kraju desilo-upoznali su pičku koja im je smotala i srce i mozak i sad se ne mogu odlijepit od nje, a druga pička im nije ni na kraju pameti...iz svog ženskog kuta mogu reći da možeš naletjeti na sposobnu ženu koja će se poigrati s tobom na takav način, da nećeš ni znati šta te snašlo...

    avatar

    21.04.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • Crnka

    Con-k, mislim da je to vec odradjeno... ujela ga kucka pa sad lize rane, laje iz sveg glasa i hoce se svetit onako generalno, citavom zenskom rodu. citav post (blog?) odise prezirom prema zenama... Amon Raa, ne znam da li bih te tukla da dodjes pameti ili te pomazila po potiljku i pustila da se isplaces...

    avatar

    21.04.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • con-k

    crnka-ma ne, ne mislim da je to kod njega već odrađeno, mislim da kod njega to sve tek slijedi, doduše nekom to dođe kasnije, nekom ranije, al svaka ta priča ima isti početak, sredinu i kraj...hvala kurcu, mogla bih vlastite romane pisat o tome

    avatar

    22.04.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • Hot Lips

    ovaj se ni ne trudi slagati! aj imaš prolaz kod mene! najgori su kad muljaju i bacaju fraze, a ja znam šta žele! btw, čisto onako usput, osjetiš li ti išta u tom letu od cvijeta do cvijeta? jel ti dosadi to ikad? kad zapravo, nema baš nimalo smisla u tome! pozdrav od Hot Lips! ;)

    avatar

    22.04.2006. (01:50)    -   -   -   -  

  • Mala od Skandala

    MENI JE STRAŠNO INTERESANTNA ČINJENICA DA SU SE SAMO ŽENE OGLASILE NA OVU TEMU.PITAM SE ŠTA KAŽU MUŠKARCI?INAČE,MOGAO BI IZBRISATI ONAJ LINK NA MOJ NEPOSTOJEĆI BLOG.

    avatar

    22.04.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Mala od Skandala

    Mogu li da glumim Cecu?'Pazi s kime spavaš...tra la la ...' kad već sve druge glume Janu:'Troši me ove noći...la la la ...'

    avatar

    22.04.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • magična noć...

    Kada malo više odčitam tvoje tekstove odgovoriti ću na zanimljivo pitanje blogerice Mala od skandala.Za sada samo pozdrav!

    avatar

    23.04.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    anette - čoban tjera ovčice.... no zna ih i vuk dobro izjebat sve skupa. Nije stvar izjebat ili ne izjebat nešto kvalitetno. Bilo bi ljepo kad bi mene neka kvalitetna kvalitetno izjebala ;) bludnica - pička nije pička pa da dubiš na trepavicama- crna, smeđa, crvena, slatka, slana, mirisna, bljak bljak - duboka, široka, razvaljena, uska, ružna, ljepa.... NEMA NEOSVOJIVIH SVE SU OSVOJIVE SAMO JE PITANJE STRATEGIJE I VREMENA. Sve apsolutno sve su osvojive. Samo treba imati pravi mamac i dovesti ju u situaciju kada prilika čini čovjeka lopovom.;)) Wanda-znaš kako nisam ;) Trigona- nije loša zamisao, prijatelj sa dodanom vrijednošću he he Crnka- UVIJEK ĆU BITI PRAKTIČAR MONOGAMNOSTI I TEŽITI TOME, NO DOK NE DOĐE TA JEDNA KOJA JE VRIJEDNA BOLJE JE IMATI NEKOLIKO ponekad pa to ispadne često, praktički svaki dan kad se sve izmjenjaju;) TREBA VJEŽBATI DOK NE DOĐE PRAVA I BITI SPREMAN ZA NJU! Obje izjave su točne, znanjem različitih znamo koja je bolja ;) - CON-K kada nađem "pravu" ostavim se drugih i druge mi nisu ni na kraj pameti, čak mi je interesantno testirati samog sebe da ne pokleknem iskušenjima i ne narušim što imam. Poigrala se jedna probala, išlo joj sasvim dobro. Sada više neće niti jedna, sada se ja poigravam njima... i tako treba biti. Osveta je slatka, i tko se zadnji smije najslađe se smije. Crnka- rane sam zalizao, više nije dio moga srca, oporavio sam se i spreman za boj s glupim nekulturnim kravama. Npr bili smo vani i frendu neka bez razloga pokaže srednji prst, on joj ga je primio i malo fizički savio. Drugom prilikom znam kad je neke KRAVA praktički nepoznatog dečka lupila šakom u rebra, on joj je čakom stresao u rame! A najbolje su mi one kojima priđeš a one se zgrče u nekom grču, glavno pitanje odakle si i što voziš, a one sa uletima hajde plati mi cugu i budi frajer. Ma poliži mi dupe i budi žensko. ;) PRIJEZIR DA -no ne prema cijelom ženskom rodu, samo nekih 80% - zaboravio sam svoju staru podjelu na stoku i kauboje! to tako mora biti i gotovo! - jedno vodi i drugo sluša! HOTLIPS- nekad se napalim odem kod neke i još tokom sexa razmišljam si što je meni ovo sve trebalo. tako sam se i sjebao išao sam se smiriti napravio pogrešan odabir i eto platio cijenu. Trebao sam duže birati, platio sam školovanje, usvojio lekciju i idemo dalje. Najbolje se emotivno distancirati, no letjeti od cvijeta do cvijeta nije zanimljivo a ni lako. Letenje umara! No znam biti iskren i znam ako je moguće postaviti stvari tako da se zna kako je to samo "zabava" i da nije jedina, neka si je znala ubrijati kako je prešlo u vezu pa slijedi hlađenje ;) Mala od Skandala - budem izbrisao link kad stignem. sad mi se nekako neda. Ovdje se uvijek oglašavaju samo žene u većini slučajeva, i kad pljunem ih onda se uskokodače cijeli kokošinjacc. do tada mirno kljucaju ko ko ko kooooko daaaaa ..............A ti glumi koga hoćeš, ljepo je što priznaš barem kako si GLUMICA ! !

    avatar

    23.04.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  • con-k

    kažeš da su sve žene osvojive, a šta misliš da postoji neosvojivi muškarac?

    avatar

    23.04.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • Mala od Skandala

    Ha.Ha.Ja uopće nisam glumica.Ništa ne glumim.Prirodno sam i permanentno ovako bedasta.Nego,već te dulje vrijeme hoću nešto pitati u vezi ovog tvog frenda na motoru-možeš li mi molim te lijepo saznati gdje se on kvarca?Ili šta već pobogu radi da mu je ten ovako dobar?

    avatar

    23.04.2006. (21:30)    -   -   -   -  

  • Mala od Skandala

    Gotovo zaboravih...jesi dobro?Nemoj samo reći da je sve savršeno,kad vidim da te nešto muči...(nisam ni ja baš jučer iz pičke ispala),očito ti se nešto desilo kad si opet onako pasivno-agresivan ko prije...Mislim,ne moraš ti napisati šta je bilo,to su očito tvoje privatne stvari...al nadam se da će te proći.Pij puno čaja s limunom i budi na toplom :-)))

    avatar

    23.04.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    to je bludnica počela sa pričom o neosvojivima, dakako da ima neosvojivih muških;) njima se manje daju nemoralne ponude;) jer ste žene pičke u duši i ovako i samo čekate ka Godota . ;( MALA OD SKANDALA - zanimljivo javno priznanje o tvojoj bedastoći, priznanje te ne izvlači he he he, Ne kvarca se nigdje a što to to znači kad mu je ten ovako dobar???? Đe si ti ba viđela njegov ten ? A ? O tome kad si iz p* ispala nemam komentara ali vidim još i danas sisaš ;) he he he he Ništa se nije desilo, možda je u tome problem, dosadno je, monotonija. Hvala za čaj, nešto kašljuckam bez razloga u zadnje vrime, možda jer sam se razgolitija previše, a nije još vrime za to.

    avatar

    23.04.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • con-k

    gle, muški su veće pičke u duši nego mi žene. priznajem da ima raznoraznih glupača, al glupo je da imaš nisko mišljenje o cijelom ženskom rodu samo zbog toga što imaš iza sebe propali brak. čini mi se kao da sad sve žene ispaštaju zbog toga. ili si u principu slab pa to prikrivaš tim ogorčenim, ironičnim rečenicama? pa ja sam se tisuću puta razočarala u muškarcima i šta bi sad trebala, biti bezobrazna prema tebi jer si muško? halo?

    avatar

    23.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    upala ti sjekira u med i samo tone sve dublje i dublje, neka dobro je to

    avatar

    23.04.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    Con-k zar si bila sa tisuću muškaraca? Mene samo one sa kojima sam mogu razočarat, za druge ionako znam kako više manje se NIKAKO nesmije računati, jer su konstantna nepouzdanica ;) - zgodno je ovo sa medom i sjekirom ;)

    avatar

    24.04.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    steta sta nisi pricekao ekipu iz Gjure :)

    avatar

    27.04.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    nije četvrtak već srijeda ;((((

    avatar

    28.04.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    eee pa mogao si zabryat ...i pricekat nas koji bryemo u cetvrtak :)))

    avatar

    28.04.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    btw-promjenila sam nick :)

    avatar

    28.04.2006. (15:45)    -   -   -   -  

učitavam...