Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • - Sklonište

    nisam komunista ni nikakav političko nadrkani krepil.. al nama treba Tito.. onda se barem znalo tko smo, ni rusija nam nije ništa mogla..

    avatar

    20.04.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • ..:::TROGIR PUNX:::..

    ala koji su debili ovi u nasoj vladi...danas sam citao novine i vidio Sanadera i Mesica kako se nasmijana lica rukuju sa americkim vladajucim kretenima...I naslov je Hrvatska potpisala sporazum. ma nije Hrvatska nego nekoliko debila na vlasti samo da dobiju pristup u Nato i da nasi "vojnici" ratuju tj "brane"(moj kurac) neku od potlacenih zemalja pod plavim kacigama....jadno

    avatar

    20.04.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • fidel

    ahoj majstore. ajd baci komentar na novi mi post.

    avatar

    20.04.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Da sve je to imteres. ma ko ih šiša. uopće zašto se zamarati takvim glupostima. Što manje razmišlja š o tim glupostima, manje ćeš se sekirati. sve je već zapisano, i ništa ne možeš promijeniti. Još 1500 i neko je je Nostradamus prorekao da će se Un raspasti. ništa ti to nije novo.

    avatar

    20.04.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • vulkanac

    ne apatija tomojudo, pozitive više

    avatar

    21.04.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • Joze

    pozdrav druže hal. o ovon šta pišeš u postu čua san u novinama i mislin da je to sramota. velika sramota.

    avatar

    21.04.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Nije apatija vulkanac nego upravo zdravo razmišljanje. Zašto zdravo? jer se uopće ne nerviram tim glupostima. Tiranije dolaze, i prolaze, bolesti dolaze i prolaze, zaključak jest da je sve prolazno na ovom svijetu, pa zašto da se onda brinem oko prolaznog. ljudi pronalaze uzroke izvana. to je krivo. pravi uzrok je u nama svima, ali od svoga postanka čovjek izbjegava upravo da traži na tome mjestu, a to je pravi problem.

    avatar

    21.04.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    Što se tiče raspada un to nitko ne bi ni osjetio jer nikakve koristi od njih..samo pokupe pare,a rade isto u korist sad tako da bez njih ili s njima istii vrag.Ova podilaženja svemu i svakomu od strane domaćih jebivjetara i predstavljanja toga kao nekih pozitivnih hrvatskih,a ne njihovih očajničkih pokušaja da prodaju svoju bulju i naše živote.Evo baš gledam priču o poskupljenju goriva,na vijestima...bog te mazo,oni umiru od smijeha...dok pričaju međusobno o tome i mi im plaćamo par desetaka tisuća kuna mjesečno,a još si gospoda ponešto i otuđmane...katastrofa.

    avatar

    21.04.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • vulkanac

    tomojudo ali nije to zdravo, ti negiraš svoju empatiju koja je dio tebe... potrebno je djelovati konstruktivno, a ne ne-djelovati i živjeti u apatiji, to je gotovo jednako samoubojstvu

    avatar

    22.04.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Kada shvatiš da je sve ovo oko tebe proizvod ljudskih misli, osjećaš svojevrsno oslobođenje. Ti možeš utjecati na svoju stvarnost vlastitim mislima. ali postoje milijuni stvarnosti, pa dolaziš do zaključka jedan stvarnost ovdje ne postoji. Zato su mnogi proroci gcorili ljudima da se promijene, PROMIJENE, ali što to moraju promijeniti? Svoju svijest. Čovjekova svijest danas je pala na najniže grane. Danas i malo dijete već zna da je sve oko njega otišlo kvragu. čovjek može promijeniti svijet tako da prvo promijeni sebe, i ja sam to napravio, i zato sam otvorio blog, da govorim, da pišem riječ, s nadom da će netko doći i čuti, i promijeniti se, to je moj obol borbi za bolji svijet, ali ponavljam ti stavrnost je onakva kakvu je mi sami želimo. Previše je, mnogo, zlih misli danas u svijetu, a pozitivnih, dobrih je malo, i zato je svijet ovakav kakav je, a biti će i gori. blizu je svojevrsan kraj, ne kraj u konkretnom smislu, ali je kraj. velika će to biti promijena, ali uvijek postoji svijetlo na kraju tunela, a to svjetlo označava nadu...pozdrav

    avatar

    23.04.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • Joze

    Ja kažen ovo: "Smrt imperijalizmu!!!"

    avatar

    23.04.2006. (17:23)    -   -   -   -  

  • Joze

    hal9000, blog ti je prva liga, mogu ga stavit u favorite?

    avatar

    23.04.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • zombbop

    Hmm, žalosno, ali meni je bilo veće iznenađenje kako to dosad nismo potpisali. Jedino u čemu su naši političari uspješni je dodvoravanje silama. Imamo svoju državu kako bismo se bolje mogli staviti na rasplaganje moćnicima. Kakva Jugoslavija, vraćamo se u Austro Ugarsku.

    avatar

    24.04.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • kktz

    posto politicari ne mogu protiv mafije jer su svi u istom zacaranom krugu korupcije, jasno je da necemo ni u europsku zajednicu. da bi skrenuli paznju s tog, udvoravaju se amerima nebi li barem usli u nato. no, kod nas prema natu ima jos manje simpatija nego prema ujedinjenoj europi, tako da si inteligentni kosto jesu sami kopaju grob.

    avatar

    24.04.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • fidel

    ajd daj please opizdi neku reklamicu na svom blogu za moj časopis?

    avatar

    25.04.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • obdukcionist

    u potpunosti se slažem s tobom. Nitko ne smije dopustiti da neka zemlja ima takve privilegije.

    avatar

    29.04.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    Sretan Prvi Maj druže.4

    avatar

    01.05.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • tintilinić

    vidim da ti kuba nije strana, a meni se smiješi odlazak na nju. može par savjeta?

    avatar

    04.05.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    1. Nikako nemoj nositi američke dolare, jer se unazad dvije godine tamo plaća provizija od 10%. (uzmi kanadske dolare i najbolje ćeš proći - zahvali ćeš mi kad se vratiš, jer ćeš zbog ovog savjeta biti najsretniji) 2. Obavezno 100 dolara promijeni u "obične" pesose (na Kubi postoje dvije valute: Pesos convertibile i "obični pesos"), jer ćeš tako jeftinije proći u bezbroj situacija. Naime, Pesos convertibile vrijedi svugdje, a obični pesos negdje, no tamo gdje vrijedi obični peso, sa njim ćeš višestruko bolje proći - jer te neće zavaljati. 3. Ako imaš prilike uzmi rent- a -car i obiđi Santa Claru i Trinidad, a ako planiraš dulje ostati pocjeti svakako Santiago de Cuba ( u okolici ćeš pronaći Valle de la prehistotia gdje su napravljeni dinosauri u prirodnoj veličini - to navodno imaš na samo dva mjesta u svijetu) 4. latinoamerikanci su skloni prevari, pa su takvi i Kubanci. Ozbiljnog kriminala nema, ali će te skoro svi pokušati zavaljati. Cjenkaj se za Taxi, kočiju, cigare (koje ćeš kupiti kod nečije kuće, jer ih je on zbog nedovoljne kvalitete odnio kući iz tvornice), i sl. Ugodan put!

    avatar

    05.05.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • tintilinić

    Hvala na savjetima. Iako putujemo organizirano (čitaj: čoporativno) i na samo tjedan dana, ovakvi savjeti su zlata vrijedni. Sjetiš li se još kojeg u iduća dva tjedna ... - pratim te.

    avatar

    10.05.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...