Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    blaaago tebi,jer si tako kratko radala....ne bih o svojim porodima..neke jos nisu rodile...svaka trudnoca je zasebna...tako da ako netko mora mirovat..mozda mora....treba slusat doktore,ipak....a ti si imala srecu...fala Bogu.::)))

    avatar

    20.04.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Malo ima nas Rvata pa ne smješ riskirat. Ja se slažem...trudnice čim zatrudne treba na bolovanje i mirovanje i dat im plaću još barem pet godina poslje poroda. Ne dirat trudnice !!

    avatar

    20.04.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • Hidden_Place

    A neznam valjda nam je doktore uhvatila panika...medijska izlozenost, mogucnost tuzbe... drustvo se mjenja... moja mama je sa mnom radila u pekari do visoke trudnoce... pa sad ti znaj. :-/ No sto se djeteta tice znam da ce bit vrazicak sve su to geni, tako da se pripremam 'sistem nista me nesmije iznenaditi', ja sam bila zivo srebro :)))

    avatar

    20.04.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • Iskra

    O mama bas si me pogodila, opet bi mogla na siroko i dugacko pisati, sve se promijenilo, bar od kad sam ja dosla na svijet, zene se sve kasnije odlucuju na udaju, stres zivota je uz godinu u godinu sve veci i veci, ishrana nam je sve gora i gora, a bitna cinjenica da nam je muski sterilitet u porastu, jedino je priroda ostala ista koja i danas tvrdi da je plodnost zene između 18-20 g, najvise izrazena, sigurno da jedan od razloga lezi i u tom. Nadam se da si imala miran dan kraj andjela svojih.-:))

    avatar

    20.04.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Sve tri trudnoce su mi bile razlicite,odnosno porodjaji.Sa trecim je bilo najkrace i najbolnije,dva i po sata strasnoga bola, svaka zena je drugacija, a da sam mirovala,bas i nisam mogla,jer smo ovdje ja i moj dragi sami, nigdje nikoga da ti pomogne i pruzi ruku.I da,nemamo ni ves masinu u kuci, nego vucem dva puta tjedno u praonicu da tamo operem ves,u vecernjim satima kada muz dodje sa posla,ja ljepote...

    avatar

    20.04.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ..porođaji........nevolim se ni sitit iako čim vidiš bebu misliš da si gušta rađat......sriča danas mlade mame imaju pravo na epiduralnu pa im je bar psihološki lakše..pri prvom porođaju koji je traja 18 sati ja sam samo mislila-ovo nije ništa biće još bolnije,a kad sam napokon rodila nije me bilo briga za bebu,samo da sam se oslobodila bola,pa sam se sitila da triba pitat je li sve u redu,pa pitala.........a drugi za dva sata sredila..........

    avatar

    20.04.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...