Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • BW

    lijepota dolazi iz nutra iz duše,nije sve u vanjskom izgledu i starost i bore imaju svoje čari...ne volim ono što nije prirodno,budi onakav kakav jesi,mislim da nema ružne žene ili ružnog muškarca,svatko u sebi nosi nešto lijepo.pusa tebi.

    avatar

    19.04.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • J.

    Sunce je već odavno zašlo, ali je ipak ostavilo jednu svoju zraku da sjaji- krasan tekst koji čini važnim ovaj oblik koji mi je Bog podario. Divno je postojanje bića poput tebe H...Čuvali te anđeli!

    avatar

    19.04.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..predivan tekst Hrvoje.. hvala ti na njemu.. morat cu ga jos koji put procitati.. pusu ti ostavljam!

    avatar

    19.04.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • lady

    Dobro jutro moj Hrvoje...e slažem se sa BW...ljepota dolazi iz nutra iz duše...iz srca...stvarno svaki čovjek je zase nešto posebno svaki nosi nešto ljepo, divno ili...se čitamo dalje...poljubček!!!!!!!!

    avatar

    20.04.2006. (04:43)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    što je uopće kriterij ljepote? meni je dovoljan jedan detalj, samo jedan detalj da kažem da je neka djevojka ili žena lijepa

    avatar

    20.04.2006. (07:22)    -   -   -   -  

  • bozji_plamen

    Kao prvo, IZVRSNA TEMA!!! Samo jedan posto onih koje se osjećaju lijepima?! Nekako sumnjam da su prave žene glasovale! Moja susjeda npr. Došla je neki dan kod nas s klincem (joj kako je mali sladak) u rukama. Baš je bila ona reklama za Dove s onim pitanjem: debela ili zgodno popunjena (ili kako već). I tako smo došli na temu debljine i sreće. Moja susjeda je jako lijepa, ali je malo popunjenija. Nju to ne semta. Ne smeta ni njenom mužu, ni njenoj djeci. Zašto bi onda njoj smetalo.I tako smo otišli na internet i vidjeli da je jedan posto tih žena izjavilo da se osjećaju lijepima. Ona je samo rekla imam prekrasnog dobrog muža, četvero prekrasne zdrave djece, stalan posao, redovitu plaću, krov nad glavom, nedjeljna druženja s prijeteljima (pjeva u crkvenom zboru s mojom mamom)... Nije li mi to dosta da se osjećam lijepom. Ja mislim da je! -- I tako evo ti napisao post na tu temu pa ja komentiram!Sve su žene lijepe. Svi su muškarci lijepi. Žalosno je to što ljudi stalno pokušavaju izgledati što lijepše izvana, a iznutra zapravo trunu. U zdravom tijelu zdrav je duh! To možda ipak ne vrijedi, jer da bi izvanazračili pozitivno i bili lijepi sebi i drugima, moramo najprije iznutra sjati. Tako da je možda obrnuto: Izvan zdravog duga zdravo je tijelo! Pisala sam prije kojih dva mjeseca post o ljepoti, te sam se tada sjetila jednog teksta kojeg nam je proesorica iz biologije čitala bar jedanput tjedno (jer nije željela da se osjećamo loše zbog tih svih silnih ljepotica sa naslovnica i tableta za mršavljenje), a jedan dio me se posebnodojmio: Da bi bio lijep, zaustavi se petnaest minuta pred Bogom... jednu minutu pred ogledalom, pet minuta pred svojom dušom. Svi smo mi stvoreni od Boga. Mi smo dio njegovog savršenog plana. Bog je savršen, najsavršeniji! A na Njegovu sliku smo stvoreni! Možemo li onda biti išta manje nego savršeni?! Oprosti zbog ovog dugačka-sam-kao-post komentara. Pozdrav!

    avatar

    20.04.2006. (08:22)    -   -   -   -  

  • bozji_plamen

    Znam da ima puno grešaka u komentaru, oprosti!

    avatar

    20.04.2006. (08:24)    -   -   -   -  

  • Anna

    Ne znam koji je covek ovo rekao, ali glasi nekako ovako: lepota je u ocima onog koji gleda... a Brenky je to lepo rekla, da lepota dolazi iz nutra i to je velika istina... zanimljiva tema u svakom slucaju... pozdravcic ostavljam dragi Hrvoje

    avatar

    20.04.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • I believe Him

    O hvala ti, malo si me razveselio i stvarno odlična tema, svaka čast:)

    avatar

    20.04.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • @pple

    Hrvoje, pa ovo je prava oda ženskom rodu i mogu ti reći da su potpunosti slažem s tobom. Gledajući silne naslovnice ženskih časopisa i čitajući stalno iste teme...kako smršaviti, celulit, kako sakriti godine i sl., ima da ženski rod uhvati panika. Kada bi slijedili ono što u tim časopisima predlažu trebalo bi mjesečno potrošiti na sebe barem 20-tak tisuća kuna. Glupost...valjda zato više ne kupujem časopise. Osim toga, ja mislim da lice bez bore ili bez bilo kakve druge nepravilnosti nije lice već lutka. Lutka je u unutrašnjosti prazna. I ja imam već pokoju boricu i ponosna sam na svaku od njih jer svaka ima svoju povijest, a najviše ih je zato jer se volim puno smijati i baš me briga. Uostalom, ljepota je ionako prolazna, bolje da njegujemo svoju nutrinu i neka nam srce ostane mlado i bez bora. Veliki pozdrav!

    avatar

    20.04.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • emmich

    pa naravno!!**

    avatar

    20.04.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • Tanja

    ljepota...ne samo žene...već i muškaraca leži u duši i srcu...vanjština je prolazna karaktera, često ne možemo utjecati na to kakvim nas je Bog stvorio..bitno je samo prihvatiti sebe, svoje tijelo, svoj izgled kao svoj dom....i sjaj u oku dat će svakom onu posebnu ljepotu....tebi pozdrav

    avatar

    20.04.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • Hele

    se možemo upoznat?????

    avatar

    20.04.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • Tišina

    Sretan Uskrs dragi, obradovali su me tvoji mailovi i prijašnji i uskršnji :-) p

    avatar

    20.04.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • harisma

    mogu samo da izustim predivan post,jako lijepo si to napisao da si me bas dirnuo! pozdrav,imas mail ;-)

    avatar

    20.04.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • ljubičasto nane

    Ma naravno da smo svi mi lijepi na svoj način. A i ljepota je jako relativna. Jer, često se desi da se meni svidi neki dečko a mojim frendicama niti malo. Sve je stvar ukusa, a i ljepota se sastoji od puno više osim samo fizičke ljepote.

    avatar

    20.04.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    važno je da svaka posvjesti sama sebi što je to "lijepo" što ima i to tada istakne (ne mora biti fizički), e onda je tu puno pozitivnog samopouzdanja...

    avatar

    20.04.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • pegy

    Znaš da baš godi čitati ovakve hvalospjeve. :))) Gotovo da se osjećam kao miss. :))) Slažem se s tobom, žene su puno više iskompleksirane i to ne samo po pitanju fizičkoga izgleda, nego i ostaloga. Pitam se odakle to. Možda dijelom i je to u onoj prirodi žene (onoj u kojoj u muškarci traži neku čvrstoću i snagu), možda su krivi i mediji, komercijalizacija i sve čime smo svaki dan obasuti. Kako god, bitno je kako se gledamo, a ne što vidimo.

    avatar

    21.04.2006. (01:29)    -   -   -   -  

  • KOPLJE

    a žene su danas ogorčene jer im se nameću kriteriji barbie lutkice..moraš imati ovakav nos,ovakva usta..sve je iskomercijalizirano..svaki čovjek je unikat i prelijep je..možda ne za naše oko ali Gospodin ga je stvorio...a On ne stvara ružne stvari..samo najljepše... Što je uopće ružnoća?mislim da ona više dolazi iznutra...Ružan si ako si ljut,nezadovoljan,ogorčen, ohol...akopočivaš u Duhui slaviš Gospodina tvoje lice sjaji...nem mjesta ružnoći...

    avatar

    21.04.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • KOPLJE

    malo su mi slova pobigla...sorry...:))

    avatar

    21.04.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • Marana tha

    Hej, predivan tekst Hrvoje! Sve sto je Gospodin stvorio bje dobro :) musko i zensko, takvi kakvi jesu, stvoreni su DOBRO.... Slazem se, Duh Sveti nam s lica treba isijavati :)

    avatar

    21.04.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • Tender Butterfly

    Ovakav mi je post bas danas trebao, i zato ti hvala :) :) Meni dragi svaki dan ponavlja da sam predivna i da me obozava, a ja se svaki dan iznova borim s kompleksima. Znam ja, negdje u sebi, da jesam lijepa... no neki drugi kompleksi to zatomljavaju.

    avatar

    21.04.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    Joj ovo mi je baš trebalo...HVALA...Istina je da rjetko koja žena misli da je lijepa...to je neki sindrom ili nešto slično...i ja sam među većinom...Ako se netko zabulji u mene na ulici ja odmah pomislim da imam neku mrlju na licu...da sam se ružno obukla i sl...ne mogu si pomoći...Pozdrav

    avatar

    21.04.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...