Komentari

jednaa.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mama44

    ...ovo mi sliči na moju situaciju...samo što ja ne radim, a on nema drugu...sve ostalo je isto...spašavati brak radi djece je definitivno najveća greška, jer tu se onda djeca nauče modelu življenja koji će kasnije prenositi na svoju obitelj...nije dobro, jer se ljubav, jednom izgubljena, ne može na silu vratiti, a i gluma je kratkotrajna, jer se brzo prozre...opet loše za djecu...za djecu su najbolja dva normalna zdrava roditelja...i da znaju da ih oboje vole iako nisu zajedno...to što je on kreten, pa ga je lupilo proljeće i druga glava, koja, usput ima rupu, pa i nije baš najpametnija, već će nekad doći na naplatu..ne bu mu ta druga dugo trajala, bez brige..to se raspada samo tako...i njoj je najbolje da skupi hrabrost, tazmisli o svom životu i o tome što za sebe ostavlja, bilo zdravlje, bilo mir ili nešto treće...lakše je odgajati djecu u miru...mirna majka, zadovoljna djeca...a djeca i te kako osjećaju naše vibracije, koliko god ih mi vješto sakrivali...:)))

    avatar

    19.04.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • jednostavan blog

    mama44-u svemu si u pravu,ja joj to govorim ali on oš neće da ode,nema gdje a čeka da mu draga odjuči šta ona želi,jadan

    avatar

    19.04.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • Hoću razvod

    Da, ako se ne rastave onda će djeca sigurno naučiti što to znači ne voljeti. Ali, ako se rastave onda će djeca naučiti što to znači: 1. ne voljeti 2. rastati se 3. boriti se 4. ne bu mene niko zajebaval To je dobro za djecu. Tako brže ojačaju i pripreme se za život. Interesatno je Čuti što kažu djeca rastavljenih roditelja. Kada im stvarno dozvolimo da kažu što misle. Po onome što si napisala, zaključujem nekoliko stvari. On je nju volio pa ju sada više ne voli. Ona je njega voljela pa ga sada više ne voli. Zaključujem da su se promijenili. I da se više neće mijenjati. I to mi nema smisla. Zar se ne bi mogli opet promijeniti?

    avatar

    20.04.2006. (02:25)    -   -   -   -  

  • PONOVNO ROĐENA

    Imala sam super muža kojeg sam nekada jako voljela, ali desilo se je i zaljubila sam se ludo u drugoga...bilo se poklopilo toliko toga i vodila sam dvostruki život sedam godina, ...na mužu sam primječivala sve mane, a ništa pozitivno, na ljubavniku pak baš suprotno...hvala Bogu pa su mi se oči otvorile, a umalo sam uništila brak za kojeg se vrijedilo boriti...sad mi je brak super, naučila sam cijeniti muža na neki drugi način, ...gledam svog malog Anđela kako je sretno dijete i znam da sam napravila pravu stvar...sva sreća da moj muž nije digao ruke od mene nego mi je pružio novu priliku koju ću iskoristiti....iz srca je teško izbaciti zadnjih sedam godina, sjetim ga se ponekad, zaboli, al onda okrenem broj, nazovem muža i znam koji je moj put...nije lako al ser isplati!!! Znam da je komentar strava, ali trebala sam to tako na dugačko i naširoko napisati, jer i meni je samoj , kad sam pročitala tvoj post, prvo palo na pamet, "Pa šta se ne rastane?"...A onda mi je proletilo kroz glavu, pa gdje bi ja bila da je moj muž tako razmišljao, ...znam da joj je jako teško , al ni jedan savjet ih neće izvući iz ove situacije, već oni sami kad se spuste na zemlju i sagledaju stvari oko sebe!!!

    avatar

    20.04.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • jednostavan blog

    HOĆU RAZVOD-sve si ti ovo super iznio,gle ja bi o tome knjigu mogla napisati jer meni su moji sjebali dijetinstvo ali moje mišljenje da se treba rastati,pa neznam kako je gore u obitelji gdje nema ljubavi i kad pripadneš jednom od roditelja a poslije i njemu smetaš.zajebano je za djecu uvijek

    avatar

    20.04.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • jednostavan blog

    PONOVNO ROĐENA-znaš ja čitam rado tvoj blog,drago mi je kad se nešto uspije riješiti,na greškama se uči i gle drago mi je da si ti ovo kometirala ali ljudski je i opraštati,pa ja sam svojim roditeljima oprostila što me nisu dovoljno voljeli,ali nisu svi rođeni da budu dobri roditelji.tebi je muž oprostio divan je.

    avatar

    20.04.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • Wanda

    ovo će morat proći sama. ti joj budi podrška, ali se ne diraj u njene odluke i ne utječi na nju. samo budi tu. za nju.

    avatar

    20.04.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    naravno da treba pokušati održati brak, ako je on u nekim realnim okvirima.. ali ova priča je koma: iz takve stvari treba bježati, što prije se krene, prije će krenuti na bolje...(ako ništa drugo, imat će samo svoje troškove.)

    avatar

    20.04.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • aniso

    Ne kužim ni ja to. Ne bi neke stvari trpila po cijenu smrzavanja na zimi. Ali razumijem da postoje žene koje nisu snažne, koje su usamljene bez muškarca, ma kakav on bio. A takvima je potrebna sestra, prijateljica, bilo tko, tko će biti iskren i stvarno na njihovoj strani. Ne znam kako ti, govoriš li joj što, ja sigurno bih, nije baš sama na svijetu. Nek misli prvo na sebe, jer djeca će biti sretna samo ako imaju sretne roditelje, a oni to sad nisu, jel tako? Simpa ti je blog...

    avatar

    20.04.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • TATIN KUTAK

    a ne znam sta jadna zena,a sta ce sama ako nema s cime djeci kupiti kruh. Blog ti je super. pozdrav

    avatar

    20.04.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  • emmich

    ej evo vidi da si napisala novi post..bravo!koliko ti imaš godina?

    avatar

    20.04.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...