Probat cu ovaj recept s lignjama. Hvala puno za recept "jetrice na zaru". Ja sam ih na kraju napravila po receptu Julie Child. Narezala sam vecu glavicu luka na tanje kolute, dodala par cesnja sjeckanaog cesnjaka i to prodinstala oko 10 min na maslinovom ulju. Kad luk i cesnjak omeksaju i dobiju zlatno zutu boju izdvoje se u zagrijanu posudu. U brasno sam dodala malo vegete. papar i malo soli. Jetrica koja sam ocistila od zilica ali ih nisam narezala (vise ih tako volim) umocila sam u brasno i przila na malo maslinovog ulja sa svake strane po par minuta. Dodala sam luk i cesnjak, balsamic octa sitno nasjeckane listice svjeze mente i sve to prodinstala 5-8 minuta. Bilo je za prste polizati.
Oh da.. zivim i radim u Bethesdi Maryland.
Veliki pozdrav & dobar tek zelim!
19.04.2006. (20:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hej zanimljiv ti je receptić. jedino ima jedan mali mali problemčić... vegeta... ja ti naime taj proizvod ne koristim jer je po mojim shvaćanjima hrane prije svega štetan za zdravlje jer sadrži umjetne soli, a potom mi i daje svoj hrani isti tek. ali nema veze. umjesto vegete predlažem da slijedeći puta u brašno umješaš malo dehidrirane mrkve i celera u prahu. i bti će također mmmmm :-) dobar tek !
19.04.2006. (22:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mary ann
Will do.
Moram priznati da ni ja nisam veliki ljubitelj vegete bas zbog sastojaka i vrlo je rijetko koristim.
Hm a rodjena u gradu vegete...
Anyway, hvala na savjetu.
19.04.2006. (22:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mary ann
Probat cu ovaj recept s lignjama. Hvala puno za recept "jetrice na zaru". Ja sam ih na kraju napravila po receptu Julie Child. Narezala sam vecu glavicu luka na tanje kolute, dodala par cesnja sjeckanaog cesnjaka i to prodinstala oko 10 min na maslinovom ulju. Kad luk i cesnjak omeksaju i dobiju zlatno zutu boju izdvoje se u zagrijanu posudu. U brasno sam dodala malo vegete. papar i malo soli. Jetrica koja sam ocistila od zilica ali ih nisam narezala (vise ih tako volim) umocila sam u brasno i przila na malo maslinovog ulja sa svake strane po par minuta. Dodala sam luk i cesnjak, balsamic octa sitno nasjeckane listice svjeze mente i sve to prodinstala 5-8 minuta. Bilo je za prste polizati. Oh da.. zivim i radim u Bethesdi Maryland. Veliki pozdrav & dobar tek zelim!
19.04.2006. (20:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gourmet
hej zanimljiv ti je receptić. jedino ima jedan mali mali problemčić... vegeta... ja ti naime taj proizvod ne koristim jer je po mojim shvaćanjima hrane prije svega štetan za zdravlje jer sadrži umjetne soli, a potom mi i daje svoj hrani isti tek. ali nema veze. umjesto vegete predlažem da slijedeći puta u brašno umješaš malo dehidrirane mrkve i celera u prahu. i bti će također mmmmm :-) dobar tek !
19.04.2006. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mary ann
Will do. Moram priznati da ni ja nisam veliki ljubitelj vegete bas zbog sastojaka i vrlo je rijetko koristim. Hm a rodjena u gradu vegete... Anyway, hvala na savjetu.
19.04.2006. (22:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
z.l.e.v.A.n.k.a.
I ja rođena u gradu Vegete :) i Linolade :)
16.05.2006. (23:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...