Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • lorraine

    U 8?:)))Os se mjenjat?:)))...u 6 kod mene,pa naizmjenicno...ne pitaj,fali sna u pm:)))A oce u proljece frke s mengom,ne brini nis,meni je sad toliko kasnila da sam vec popizdila,a simptomi koda sam trudna sve u 16...nisam kavu mogla okusit dok niije procurilo:))))

    avatar

    19.04.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Tako i mene kad zaboli zub. Pođem u zubara i čim dođem pred vrata zub prestane. Jebemukupus njegov :))

    avatar

    19.04.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Budi na oprezu mama, sada si najopasnija!I zastiti se ako ne mislis ostati trudna.meni se dogodila treca trudnoca,beba je sada tri i po mjeseca, nismo je planirali, ali nismo bili dovoljno oprezni,pazili smo samo na plodne dane,kad ono ispalo da sam ostala trudna odmah iza menge.Sada treba dalje sa njih troje,nigdje nikoga...sami ja i suprug, on radi po cio dan,Subotom ,Nedjeljom...sve mi je problem,pranje vesa,odlazak u kupovinu, da ne spominjem dalje...sve bih dala za ves masinu u kuci!Malo crnjaka,treba cekati da malo porastu.

    avatar

    19.04.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • mama44

    he-he...samo se ti raduj...čekaj da malo odrastu...pa pokažu svu zlu ćud...preko tjedna bi spavalo do 9, dođe li subota - hop! na noge lagane već u 6, provjereno već sva četiri puta....vjeruj meni...što su stariji, imaš osjećaj da su perfidniji...stalno iznalaze nove načine da te izmore, izlude...manja razlika, veća ludnica...ma, ja se samo šalim...he-he...bude i lijepih dana...ponekad...:))))voli te mama44

    avatar

    19.04.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  • lady

    Puno pozdrava mama...a odg na tvoj komentar sam ti dala na moj blog....dobra si ti meni stvarno...evo sada odmaraj...kazo ti doktor...ne daj bože...mama nikad ne odmara..ona uvjek nešto prčka imam pravo mama..znam ti si sladka mama...zato te svi volimo...svi smo ti kao da bi bili tvoja djeca...pozdravčič!!!

    avatar

    19.04.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • mama44

    hmmm, ono za dizanje po noći...a već sam mislila da nisam normana...da sam jedina...sad mi je lakše...evo, priznajem, budim se svaku noć...valjda živci...pa malo prošvrljam...dobro jutro ti želim...:)))

    avatar

    20.04.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • Zaigrane perle / Bjorkica

    Sta cini strah ;) U 8? Pa to je jos dobro. Prosle godine smo bili kod sogorice u apartmanu na Pagu i redovno smo imali budenje u 7. Mala slatkica cim bi se probudila probudili bi se svi. Tko i nebi kad sat vremena slusas MAMA! MAAAMAAA!... A mi smo bili na katu ;)))

    avatar

    20.04.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  • Hidden_Place

    Pozdrav! kad nemam pametnijeg posla... A i ovo mi je prvo pa skacem na svaki mig. Dijetu mi je prepisao doktor u bolnici gdje sam odlezala pretrage, i to pod obavezno. A sta ces nismo svi isti ;) jedva cekamo moje malo zivahno! :) Nek su samo zivahni, to su sve slatke muke ;) Neki dan me moja mama nasmijala do suza izjavom "Sad ces vidjeti kako je meni bilo sa tobom!" :')))))))

    avatar

    20.04.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • kućanica

    .........zaboravila sam se pohvalit-moj mali sin nije uopće spava do 3 god.Krasan vesel dječak,dupli od svojih vršnjaka,ali nije ima potrebu za snom,malo bi kunja ideš ga stavit spavat,urlikanje.Onda je počeo spavat 3-4 sata,divota.Sad će u šesti misec napunit 10 godina i spava 7-8 uri.Ka zec,nema problema sa dizanjem u školu.Samo sad ja zaspem prije njega,pa ko ga šiša............

    avatar

    21.04.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...