Komentari

colorblind.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • male misli s ove i s one strane

    Hej, pa mogla bih ja tebe onda češće tjerati da pišeš kad već to pali ;o) Neću ti prodavati klišeizirane rečenice niti plitke istrošene misli. tvoje dubine poznaješ ti sama najbolje. tvoj osobni pakao je u tebi, to znaš. ali osim pakla postoji i druga strana, ali ju je puno teže doseći, i puno je lakše to napraviti kada imaš ljude koji će stajati uz tebe. a ti ih imaš...i to nisu oni nametljivi glasni. ne, to su oni koji su tu stalno, i svako tolko te na to podsjete. i zato ne bježi, uzmi sve što ti može pomoći a ponekad je to samo jedan najobičniji razgovor, osmijeh. ne bježi draga, jer kamo ćeš odavde? a sebe nosiš kamo god da kreneš. i javi se češće, pa makar i ovako postom :)) ti znaš da možeš sve što poželiš, već si se u to uvjerila stotinu puta, ali ponekad se najveća mudrost krije upravo u izboru želja koje pokušavamo ispuniti. ugl., budi svoja i budi blizu svih nas koji mislimo na tebe :)) Ajde pusa sad tebi! i naspavaj se više :)))

    avatar

    19.04.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    Uf, badara ha? Opet? Ja sam prekjučer došla do dna, ali onog stvarnog dna. Pa sam se jučer počela skupljati. Nadam se... da će biti bolje. I za tebe i za mene.A spavanje... nekad sam ga jako voljela, a sad je najmanje važna stvar na svijetu.

    avatar

    19.04.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • pizdomehaničar

    Gledaj to s vedrije strane. Recimo sad kad ti je ostao pas i još dvije mačke imala buš više za cigarete.

    avatar

    22.04.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • medi

    dovoljno iskreno. i imas nadu i viris u buducnost. to valjda nesto znaci. ja imam osjecaj da nemam. da ide nizbrdo i odnosi sve vise energije...nepovratno. puko prezivljavanje. iako valjda...moje njuejd naukovanje mi je usadilo u glavu d abi trebalo zivjeti u sad, i da je jedino to vazno. i samo me sve skupa zbunilo. sta kako koje vrijednosti...znam samo da sam nezadovoljna. i uzasno nervozna. samo zbog nezadovoljstva. i da se skroz raspadnem tu i tamo. i ne zelim sazaljenje.

    avatar

    26.04.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...