Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Ovo su rezultati: Najnoviji popis 11 najmoćnijih ljudi u Hrvatskoj Banka : Predsjednik nadzornog odbora Zagrebačka banka:Paolo Fiorentino Privredna banka Zagreb:Győrgy Suranyi Erste&Steiermarkische:Reinhard Ortner Dubrovačka banka:Robert Hans van Griethuysen Nova banka:Robert Hans van Griethuysen HVB Splitska banka:Anton Knett Hypo Alpe-Adria:Bank Günter Striedinger Podravska banka:Sigilfredo Montinari Primorska banka:Francesco Signorio Primus banka:Rudolf Einhellig Raiffeisenbank:Herbert Stepic Slavonska banka:Günter Striedinger Volksbank:Manfred Kunert

    avatar

    19.04.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Sjetimo se samo Tuđmanovih javnih i nadasve licemjernih izjava(zato što mu je unuk Srbin-Dejan Košutić,kojeg je 1991.razmijenio skupa sa svojom majkom i Tuđmanovom kćerkom Nevenkom,koji su tada bili još u Beogradu,za zločince Arkana i Hadžića koje je HV uhvatio prilikom akcije na Plitvicama u ožujku 1991.na početku rata,da bi svome unuku poslije dao tj.odnosno poklonio banku "Kaptol" za koji Tuđmanova žena Ankica kaže da joj je unuk "sposoban" kad je postao njen predsjednik i vlasnik,i da to "nema veze" što mu je Tuđmna djed) izjavljuje: "Sretan sam sto mi žena nije ni Srpkinja,ni Židovka",

    avatar

    19.04.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • Suvišno je i spominjati,da je stvaranje novih država,bilo forsirano izvana,najviše od Njemačke. Nama prikazuju slike užasa i rata,daju nam da gledamo samo ono sto smijemo vidjeti i u što moramo vjerovati,jer zbog onog drugoga dolaze u opasnost vrijednosti kojima se Zapad toliko hvali: demokracija,javna savjest,sloboda,pravda,blagostanje.

    avatar

    19.04.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • Svi mi znamo,danas još i više,u novoj domovini Hrvatskoj,da "MMF" svoje kredite uvjetuje jako strogim pravilima. Ti su uvjeti poslije Jugoslaviju primorali na jos veće zaduživanje,i nasuprot kapitalističkom modelu decentralizacije,namjerno su uzrokovali sve jaču i jaču centralizaciju države,na štetu ostalih republika,kako bi uzrokovali njihove zahtjeve za autonomijom,i nakraju odcijepljenjem od matične države.

    avatar

    19.04.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • "Međunarodni monetarni fond" je iskoristio Titovu smrt,i preuzeo ekonomsku politiku u svoje ruke, namećući nekoliko veoma dobro poznatih šok terapija: devalvacija dinara,smrzavanje plaća i dekontrola cijena.

    avatar

    19.04.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • Naravno da je "MMF bio povezan,i radio u suradnji sa "NSA"(Agencija za nacionalnu sigurnost) Onda se pojavio Ante Marković,koji je svojom reformom,a koju je namjerno prije držao tajnom,kako ne bi dozvolio Zapadu da ga prokuži i poduzme mjere za uništenje njegovog nauma,uspio napraviti ovo: Jugoslavija je ipak pred kraj svog postojanja uspjela srediti svoje glavne ekonomske probleme,što je potvrdio i Ante Marković na suđenju Miloševiću u Haagu: Inflacija je svedena na nulu,devizne rezerve su porasle na 11 milijardi dolara,vanjski dug je smanjen s 21 na 12 milijardi dolara. Vratili smo sve dugove i kamate,i ništa nismo ostali dužni!

    avatar

    19.04.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  • Zaviše nas zavijene u crnu boju fašizma i ustaštva,grade se spomenici Budaku,Francetiću,a crkva koja je u sve to upletena do maksimuma,uzdiže se do nebesa-Bog i Hrvati.

    avatar

    19.04.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • Hrvatska je danas sve bliža dugu od 30 milijardi dolara,sa time da praktički više nema ništa u svom vlasništvu. Jugoslavija je prije raspada dugovala oko 12 milijardi dolara

    avatar

    19.04.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • Nafta se u svijetu pokazuje kao najglavniji faktor,kojega ima sve manje,a zbog kojega se vodi sve više i više ratova. Većina zemalja bogatih naftom,je siromašna,i opustošena ratovima.

    avatar

    19.04.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Ne treba puno razmišljati,kako bi se došlo do jednog jedinog zaključka,a taj je da su sve prljave igre i ratovi namjerno izazvani,kao posljedica interesa zapada, u čemu naravno debelo prednjači Amerika.

    avatar

    19.04.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Naravno da je Njemačka računala sa velikim ekonomskim prihodima koji su joj poslije trebali pristizati sa cijelog istoka(kao što danas pristižu iz ex HT-a,danas T-a,sutra možda DT-a,koji,iako ostvaruje vanserijski profit naplaćujući (pre)skupe impulse Hrvatima npr.jedna sekunda,se zaračunava kao minuta,a cijela HR je jedna zona po tarifi,drastično smanjuje broj zaposlenih Hrvata?! pa je stoga htjela imati sto veću kontrolu nad važnim "strateškim ciljevima".

    avatar

    19.04.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • "The World of Sunday",April 25, 1992. : "Od kasnih '70-ih,asocijacija "Kissinger"(za vrijeme i poslije dok je Lawrence Eagleburger bio ambasador u Jugoslaviji)je investirala ogromne sume novca u privatne američke interese u Jugoslaviji"

    avatar

    19.04.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • bugojanac

    Wou, evo procitah ovih dvanaest komentara i ne mogu cudom da se nacudim. Ni u jednom komentaru se ne spominju 'balije' i 'ustase'. Bravo. Crvenkapice izgleda da ova drzava ipak ima sansu.

    avatar

    19.04.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • Ždrimacka crvenkapica

    Naravno da ima, samo nam treba malo vremena.

    avatar

    19.04.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • Nadam se da su moja braća Hrvati već počela učiti buduće domaće jezike:talijanksi,njemački,francuski,engleski... Jebiga,ipak su nam ti jezici bliskiji i jasniji od srpskog. A,i morali bi(svi južni Slaveni) naučiti se i cirkuskim vještinama zabavljajući stare i bogate Evropljanje,prije no što demografski izumremo,i odemo,bilo u zoološke vrtove ,bilo natrag u postojbinu na Karpate ,gdje ćemo se sa ostalom braćom i dalje dokazivati tko je bolji,i tko je prvi,i čiji je veći ,dok će na nekadašnje prostore ex Yu,uživati i naseljavati ga:Anglosaksonci,Germani,Romani,ali ne i Slaveni više ...

    avatar

    19.04.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • Ždrimacka crvenkapica

    Nijedan jezik nije od viška

    avatar

    19.04.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • koji je tebi kurac gdije ti nađe tuć po Hrvatskoj pa ovo je Uskoplje blog.

    avatar

    19.04.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • A gdje ti vidis napad na Hrvatsku??? Ovo je bilo samo iznosenje cinjenica. Istina boli zar ne???

    avatar

    19.04.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • Ne tučeš valjda po Maleziji spomeneš Hrvatsku nekoliko puta i sad se praviš blesav uostalom boli tebe kurac za Hrvatskom i pitam te opet šta Ona ima sa ovim blogom.

    avatar

    19.04.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...