Komentari

shanu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • srećica

    Ma sa kojim odbojkasem?? ha?? Hocu sve na raport?? Ne mogu vjerovati da si i ti naletila na kretena samo takvog..a imao je facu milog djeteta...takvi su definitvno najgori..kiss sis..

    avatar

    18.04.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • shanu

    @srecica :znaš da jesu!;) a opet, znaš i moj stav otpočetka prema svemu tome, tako da je ispala samo zabavna priča, nula tragova i uspomena! i naravno da će sve na raport, ima hrpa novosti, ovo je bio samo najapsurdniji dio! :))))

    avatar

    18.04.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • srećica

    Najzalosnije je sto znam cijeli tvoj stav vezan uz tu pricu..ali zalosno je sto ce oni svi, kao svi muskarci, protumaciti ovo kao tvoje zalopojke za njim..sjeti se samo onog_kojeg_su_forsirali_na_sex..sve moje je okrenuo u svoju korist..to im je jednostavno u krvi..ma ko ih jebe..ima muskaraca..a ovi falsani ili ti ga rabljeni..ko ih jebe..ak im je dosadno u vezi, ako im fali elana, neka izadju iz nje..ili su preveliki papucari da bi napravili taj korak..sigurna luka je ipak sigurna luka..ma kad nadjem nekoga, joj, jao si ga njemu..prvo ide u skolu dresure..ko ih jebe..ionak su svi isti..kiss

    avatar

    18.04.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • shanu

    @srećica-hahaha, ako netko to tako tumači onda nek se zabavlja, bitno je da ja znam da to mene ne dira i da sam postupila prema svojim stavovima, uvjerenjima i mjerilima, jer na kraju jedina osoba s kojom ću zauvijek živit sam JA sama, a ako netko to hoće tumačit ko pms ili tugovanje, neka. s malo zdravog razuma i objektivnosti na kraju se dođe do mog, ujedno i točnog. jebiga.:P

    avatar

    18.04.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • Smeđooka

    meni je samo zao sta ja tog lika nisam upoznala. jerbo na slikama izgleda ko snaucer pa cu ga tesko prepoznat..a bio bi to dirljiv susret..

    avatar

    18.04.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • shanu

    @smeđooka-no comment, brutalo moja...:D

    avatar

    18.04.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    ma ti si prefina. zasluzio je barem jedan ubod sestarom u koljeno ;)

    avatar

    21.04.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • shanu

    @catcher-haha, još jedna ideja u moru inih o fizičkom ozlijeđivanju...fala na prijedlogu, uvažen je, i napreduje na rang listi!:)

    avatar

    22.04.2006. (03:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...