Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lorraine

    O mama jesi me rasplakala sad.Hvala Bogu da mu je dobro.I evo sta ti je vazno u zivotu nego zdravlje.Cuvaj djecicu.Evo mom trecem je 7 i pol mjeseci i jucer smo se borili sa prvim zubicem i eto izasao je danas...nekad mislis da je zub najgori...pozdrav veliki i puno zdravlja svima vama.

    avatar

    18.04.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Vidim mama da smo bile u istoj situaciji sto se tice djece,ja sam ostala trudna kada mi je bebica bila samo tri mjeseca.

    avatar

    18.04.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • JaMama

    ajme cuvaj dječicu i njihovo zdravlje. hvala bogu da je sve prošlo u redu. pusa

    avatar

    18.04.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • RASPOLOŽENA

    Hvala Bogu da mi je sačuvao sina,a kao što i sama pišeš prošla si i ti teške neizvjesne trenutke,koje dovode do ludila.Moramo biti jaki,jer život je pun trnja. Veliki pozdrav...

    avatar

    18.04.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • lady

    Pa vidim..da se i Tebi događaju stvari kao meni ..svima..e dobro što smo tako jaki ..mislim jaki po srcu...duši...pa ljubav kod mene ..hehehe...u poeziji je sve tako lako..a u stvarnosti je mnogo teže...ako vjeruješ u ljubav je malo lakše..ja vjerujem ponekad ali samo ponekad...ma događa se meni puno stvari...znaš šta ...pa neka...mi život tako brzo teče...prolječe je..a u meni nemir...kao da sam se zaljubila...pa bilo bi dobro...lakše se živi...kad znaš da nekomu mnogo značiš...ma makar nije od blizu..ma makar živi daleko...evo ja opet preterujem..opet me ljubav zaslepila...ajme Lady prekini več...evo oču stvarno...za malo ja bi se tebi tu razpisala...e neču tu...pozdrav i poljubac...naravno za Tebe!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    18.04.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • Iskra

    …nikad pisana slova ne moze dovoljno opisati osjecaje jedne majke, kad joj je dijete bolesno, koja se pretvara u neumornu ratnicu, o toj snazi majcinstva, od kako postoje majke, veliki i mali umovi su davali svoja objasnjenja…BEZUSPENO, cak ni one same nisu u stanju to objasniti kad sve proce… ja se raspisala kao da pisem svoj post, za djecu i majke uvijek imam neogranicene energije, ljubavi, strpljenja, tu me nitko ne moze zaustaviti, e vidim da puno toga imamo zajednickog, neces me se bas lako rijesiti, cesto cu svracati, mislim da ti ne moram pisati koliko mi je drago sto se sve dobro zavrsilo. Sigurno da nije tajna odakle tipkam, Bec, ako si malo prolutas mojim likovima, bit ce ti jasno… spusti jednu toplu njeznu pusu, u moje ime, svom malom andjelu.

    avatar

    18.04.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    jutro ti,za pocetak::))

    avatar

    19.04.2006. (08:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...