Komentari

sumisu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dorja

    mislila sam da ih je 16, ali prebrojala sam dva puta. 17 ih je /this is forever/.. intenzitet.. nevermind. što sam htjela reći je da, zašto nekome vjerovati /koliko se god on dostojnim činio/ kad ti kaže da je nešto zauvijek? zašto vjerovati kad ti netko laže i obećava nešto nemoguće? zbog ljubavi možda. ne znam.. ništa nije zauvijek. ako i postoji nešto što je vječno, to sigurno nije vidljivo nama sada.. strum this broken harp we were struck by the chords set from their hearts this is not forever

    avatar

    18.04.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • Sumisu

    bad religion ti najbolje kaže eternity my friend is a long fuckin' time... i da, pogodila si, zbog ljubavi vjeruješ ljudima općenito, zar ne? ništa nije vječno osim jedne stvari, a mi znamo koja je to... i da, 17 ih je... :)

    avatar

    18.04.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • Purple People Eater

    "što si prekršila zakletvu koja je glasila jednostavno this is forever".. forever ne samo da nije nesto jednostavno nego je (kao sto ste i vas dvoje vec napisali) nemoguce.. ja oduvijek govorim da ne vjerujem u forever.. ali to govorim vise jer poznajem sebe i znam da ja to ne bih mogla..ugl. ja na stvari gledam realno i realno gledajuci there's no such thing as forever.. a oni koji kazu da postoji ili ti lazu ili zive u zabludi (dok jednom to ne shvate na bolan nacin)..

    avatar

    12.05.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • Sumisu

    pa zar je voljeti nekog realno? pokloniti mu svoje povjerenje, staviti mu na raspolaganje svoju mudrost i znanje, prepustiti se na milost i nemilost? nije. kada god sam nekog volio, taj netko me zajebo, mislim da bi sad moglo bit vrijeme da netkodođe ono forever...kao johnny cash i june carter... al nekako sumnjam..

    avatar

    13.05.2006. (03:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...