Komentari

lucija9.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • nema me

  obogatila si mi ovo jutro :)

  avatar

  18.04.2006. (09:22)    -   -   -   -  

 • viviana

  uživala sam čitajući.

  avatar

  24.04.2006. (09:39)    -   -   -   -  

 • antibarbarus

  Ne znam, Lucija, nekako bojim se dalje i čitati. Vjeruj mi. A ne mogu odoljeti. Čitajući tebe, kao da čitam i sebe. I ne ide mi to u glavu. Stvarno, gdje baš tu jučer stadoh? A nisam bio zavirio u sadržaj. Kao da sam slutio o čemu je ta priča i da nema hapy enda. Srećom, priče, koliko god lucidne a bez hapy enda bile, u životu se katkad ostvare - s hapy endom! Inače, prekrasna mala povjesnica filozofije. Baš bi bilo dobra za lagani uvod u seriju mojih nešto ambicioznijih prikaza istaknutih humanista i srodnih mislilaca što ih objavljujem na Portalu Humanitas (rubrika Filozofija). Daj nam, preklinjem te, suglasnost da tvoje priče objavljujemo na tom - prvom hrvatskom humanističkom portalu. I, uopće. što nam se ne bi, poput Viviane, pridružila kao suradnica? Hajde!

  avatar

  07.06.2006. (16:30)    -   -   -   -  

 • lucija9

  Antibarbaruse, prekrasan prijedlog, to je meni kompliment ,samo da me nisi precijenio? Svakako želim ići dalje. Samo ja filozofiju shvačam kao pomoć u životu. Ona i je u svim porama naših života i ja volim to otkriti i definirati, ali ne onako pametno, znanstveno kao npr. Davor. Izazov mi je od njega učiti. I ti si "jači" ali nekako kao pedagog s puno iskustva oprezan si i pažljiv imaš osobinu koja nas iste spaja, znaš što znači poštivati drugoga. Ja tako tebe "čitam"
  Još dva dana imam gužvu i onda ću ozbiljnije pisati i svakako odgovoriti na komentare, staviti moje na isčitane tekstove. Imam kod tebe moje dvije omiljene teme i čekaju me. Nadam se!

  avatar

  08.06.2006. (23:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...