Komentari

nanelmoth.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • saruman

    pomalo si konfuzan...znas? i vuces mi na gothic...a to definitivno nije dobro...lol.

    avatar

    17.04.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • Nan Elmoth

    Si ti lud zeno??hehehe...Pogledaj malo bolje i vidjeti cez zajebanciju...

    avatar

    17.04.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • saruman

    ma govorio sam nekako za cijeli blog...a ovo s Uskrsom sam skuzio....ne volim uskrs...svi postaju neki vjernici a nitko nist ne vjeruje...krscanski fejk... Nego...kada cemo se mi naci da ti dam Bad Taste i Scrat Massacre? Cd skuplja prasinu u ladici. I jesi mi nabavio Oratorio? ....nego, neces vjerovat kako je internet jeziva stvar...nasao sam na nekom sajtu slike morwen s jedne zurke...smijesne goticarke i njihovi blogovi...sto sve ne stavljaju na net...to je strasno. em ce ih biti sram u starosti kad im netko izvuce te fotke...he,he,he..

    avatar

    18.04.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • Angels of darkness,seekers of light we are..

    bwahaha.. saruman the wize my ass... moga bi se malo informirat o gothicu dragi moj i onda seri tko je gothichar.. ali ti i tako jesi mali kristian boy koji se klanja bogu i prati ga kao ovchica.. hehe.. pa ni ne ochekujem bolje od tebe... :P a shta se tiche onog linka shta si mi da.. strashnoooo... p.s. koje fotografije??

    avatar

    18.04.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • saruman

    cuj zeno! he, he... ja ti bas i ne razlikujem goticare od darkera niti te od metalaca. nekako mi je sve to isto. U krajnjem slucaju. bas me briga. shishmishari su sismisari i tu nema mnogo dilema..a sto se saruman the wise tice, mozda jesam budala, ali mozda ce se jednom pokazati da sam bio mudriji od sviju..nikad ne znas. a i ne znam sto ti smeta sto sam ja mali kristian boy...ti vidjas demone, ja vidjam Boga. iako ja ocekujem bolje od tebe. no, nevermind...s ovim se mozemo klat kad se vidimo jednog lijepog dana....p.s. ma neke fotke...otkuda da ja znam...neka tvoja crvenokosa debela frendica...i neki tip...mislim da je iz 1. mjeseca...neka tvrdja il nesto...imala si crvene carape...LOL....al mislim da zbilja ne bi trebali stavljat te fotke po netu...ono...smijesno je. p.p.s. nisam mislio da si ti smijesna goticarka, nego one koje stavljaju fotke...malo sam se lose izrazio...inace nemam nista protiv goticarki. p.p.p.s. uoravo mi je pala urnebesna ideja na pamet...."sto su goticarke? monokromatske sminkerice."...ha,ha,ha...

    avatar

    18.04.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • BLACKER THAN BLACKER THAN DARKNESS

    Svaka čast, mladiću! Izvrstan i mračan blog vodiš. Radujem se (to je samo izraz, ja se ne mogu radovati) novim, nadasve informativnim i uzbudljivim postovima o Sotonizmu. Nisam još pročitala ove, ali vidim da slušaš Behemoth, iz čega nije teško zaključiti da tvoj blog jest i bit će izrazito Sotonistička literatura. Jedva čekam (naravno, ne stvarno, jedino što odista čekam jest smrt i koncert Impaled Nazarene-a u Močvari)! PuSSa!

    avatar

    18.04.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • Angels of darkness,seekers of light we are..

    hm.. ako jesu na netu ja ne znam za to... a shta se tiche demona i boga.. tu imash puno za nauchit i stvarno bi mogli jednom i o tome kad se vidimo.. evo samo da ti kazem to je jedno te isto sila koja dolazi u razlichitim aspektima, a demoni , andjeli, bogovi i mi sami smo ti aspekti.. :D p.s. nemoj nastavit ovu temu jer chemo o tome vishe uzivo ili sl. A shta se tiche goticharki,metalaca, shishmishara ili kako ih god javnost zvala nishta me ne zanima.. JA se osobno ne volim stavljat u bilo kakvu grupaciju, a i viruj mi daleko sam od bilo koje ili kakve pa se niti ne zamarujem s time..

    avatar

    19.04.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...