Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lady

    OOOOOOO Dobro jutro mama....što je ljepo, divno....uf i ja bi bila sada u toj šumici....jao što sam ja romantik...što bi uživala i razmišljala o ljepim stvarima i...stvarno si to dobro stavila...treba nam i to...divota..velik sunčan pozdrav i poljubac!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    17.04.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Dobro jutro mama2 (kolko vas ima, jebote kolko vas imaaa....mislim na mame na blogu:))). Vidim da si savladala gradivo. Upload slike ide dobro. Moja preporuka je da ovu donju preveliku sliku pobrišeš, jer ti svojom veličinom kvari izgled bloga. Slike koje uploadaš ne smiju biti veće od 750 px u širinu jer je to širina prostora za postove. Najbolje je da ih uploadaš sa najviše 700 px u širinu. Pozz

    avatar

    17.04.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Nisam shvatio sto car hoce....zeli li otvorit novi blog za sebe ili sto? Ako hoce otvorit novi blog onda treba na naslovnici bloga izabrat opciju kreiraj blog te radit prema uputstvima. Tvoj blog ostaje tvoj i ne treba ti drugi browser. Ako zeli otvoriti vec postojeci blog a da i tvoj ostane otvoren, onda trebas samo jos jedamput otvorit internet explorer bez zatvaranja vec otvorenog....logirat se na blog.hr, ubacit korisnicko ime i lozinku i to je to. U jednom prozoru explorera je tvoj blog a u drugom njegov. Capisci?

    avatar

    17.04.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Prvo odjavi svoj blog pa kreiraj njegov blog. Kad on otvori blog imat će svoje korisničko ime i lozinku koje će upisivat kad se on hoće ulogirat na svoj blog. Isto tako ćeš ti kad se hoćeš ulogirat na svoj blog upisivat svoje korisničko ime i lozinku. Nikakav problem :))

    avatar

    17.04.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • kućanica

    .........malo ljepote za odmorit oči...Bebica je neodoljiva,cakana................dobar ti dan.......

    avatar

    18.04.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...