Komentari

enhu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • nemiri

    jutarnja rosa :)

    avatar

    17.04.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) da nemiri, možda se pitaš zašto jutarnja, kad ionako rosa pada samo ujutro, nikada u podne, ali Athumanunh ponekad u opisu ženskih bića, njemu toliko dragih, dopusti sebi i takvu slobodu, sjećaš se njegovih opisa 'najljepša od najljepših', prelijepa ljepota', 'nježna najnježnija'... 'ah taj Athumanunh, toliko je kompliciran i smotan' govore, a poneki i napišu, ali u krivu su! Athumanunh je toliko jednostavan, da u toj jednostavnosti ponekad i pretjeruje... no, Athumanunhu je dobro tako i svim ljudima on želi da im bude dobro, pa će i dalje tjerati po svom. Nije Athumanunh i Legatus 2 in 1, nemiri, kad Ti Athumanunh piše sa svog osobnog računala onda je Athumanunh, a kada na poslu ukrade vremena i piše sa službenog računala onda se potpiše kao Legatus. :) još mi nisi pojasnila Tvoje pitanje 'a zašto?' i na što se to odnosi, pa da Ti odgovorim, ako znam. :) budi Ti meni dobra i vesela.

    avatar

    17.04.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • nemiri

    meni i dalje nije jasno zašto su imale takav odnos prema muškarcima, koji je bio razlog tome :) ja to ne razumem, a sada si mi rešio drugu misteriju o pojavljivanju u neko čudno vreme, ranije si uglavnom u isto vreme bio tu :)

    avatar

    17.04.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) a to nemiri, pa odgovor sam napisao: 'Amazonka je bila ženski ekvivalent grčkom idealnom tipu ratnika atlete, koji je, umjesto božanske, odražavao čisti ljudski ideal ženske ljepote i snage' dakle mogle su biti samo takve i nikakve drugačije, no, u legendi o Alandiji Athumanunh to ispravlja na samo sebi svojstven način i Amazonke iz Alandije već su sasvim nešto drugo: 'bajne ljepotice i spretne ratnice koje su ipak shvatile da je odnos uzajaman, sjeti se i o tome je Athumanunh napisao 'sva snaga Sjevera je u Njegovom pogledu, a sva ljepota Juga u Njezinoj je čistoj i neiskvarenoj duši... Alanđani kad im je najteže pjevaju o Onoj koja je samo slijedila ritam svojeg srca i probudila Njihovu legendu... no, o tome bude još kasnije dosta toga napisano. :)

    avatar

    18.04.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • nemiri

    samo tako mi se i sviđa kako si ti napisao u Alandiji :), ne ovako, kako su oni zamislili idealni tip, šta im je tu idealno?

    avatar

    18.04.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...